Изглежда ми като да са тренирали евакуация. Идва влекач, но не го издърпва, а машината си тръгва на собствен ход.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Армата
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kramer написа Виж мнениеИзглежда ми като да са тренирали евакуация. Идва влекач, но не го издърпва, а машината си тръгва на собствен ход.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
ОТ/
Спомних си една история за Иди Амин, довел посланници на демонстрация на угандийските ВВС. 9 самолета трябвало да бомбардират плаващ понтон в средата на някакво езеро, но всичките бомби пропуснали целта. Отговорният за учението генерал бил разстрелян (и може би изяден).
/ОТ"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Kramer написа Виж мнениеИзглежда ми като да са тренирали евакуация. Идва влекач, но не го издърпва, а машината си тръгва на собствен ход.
Ебати танка, ебати чудото!
Comment
-
RAMMSTEIN написа Виж мнениетова не е влекач , а зарежда батериите с зарядно , явно акумулатора се е изтощил , така са савременните еко танкове , танка може да е добър но куполата , нещо се невръзва има нещо , маи е само за парада .
Comment
-
Оказва се, проблемът е в механик-водача - момчето е срочник, плюс елемента на паника - Червен площад, генерали и прочее чудесии. Пренаситил е с гориво двигателя, при което автоматичната защитна система е прекъснала подаването и го е спряла, в паниката момчето е включило т.нар. "планинска спирачка", която блокира движението на опорните ролки и гъсеницата. Затова и влекачът не успява да помръдне танка. Дошъл инструктор от завода, изключил спирачката, включил двигателя и всичко - ОК.
Comment
-
кало написа Виж мнениеОказва се, проблемът е в механик-водача - момчето е срочник, плюс елемента на паника - Червен площад, генерали и прочее чудесии. Пренаситил е с гориво двигателя, при което автоматичната защитна система е прекъснала подаването и го е спряла, в паниката момчето е включило т.нар. "планинска спирачка", която блокира движението на опорните ролки и гъсеницата. Затова и влекачът не успява да помръдне танка. Дошъл инструктор от завода, изключил спирачката, включил двигателя и всичко - ОК. ]
Comment
-
bruchpilot написа Виж мнениеСъжалявам, но това ми се струва пълна глупост! Как за бога можеш да пренаситиш изправен съвременен двигател? Даже стар, по време на движение? При това по равното?
Comment
-
bruchpilot написа Виж мнениеИзвинете за разумния според мен въпрос възникнал от едно напълно неправдопобно /пак според мен/ обяснение! Повече никога няма да си позволя да се съмнявам в изявленията други хора!
Comment
Comment