Ново поколение, след Реликт, вградена ДЗ на челния броневи лист, вероятно и долния. Нов тип бордови екрани и ДЗ, срещата се твърдения, че издържат на РПГ-29. Това може и да е напълно вярно, при условие, че при Т-90МС еквивалента на защита на борда е около 550-600 мм срещу кумулативни, включително тандемни боеприпаси.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Армата
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
RAMMSTEIN написа Виж мнениеЗа износ някои версии на танка ще имат и пълнач . Така ще продават и за изостаналите западни държави .
Comment
-
кало написа Виж мнениеНово поколение, след Реликт, вградена ДЗ на челния броневи лист, вероятно и долния. Нов тип бордови екрани и ДЗ, срещата се твърдения, че издържат на РПГ-29. Това може и да е напълно вярно, при условие, че при Т-90МС еквивалента на защита на борда е около 550-600 мм срещу кумулативни, включително тандемни боеприпаси.
Comment
-
"Как ли е изработен корпуса?''
На мен лично ми мяза на БМП шаси на стероиди .
Освен това, само за улеснение ли го кръстиха ''Т-14'' а не ''Т-114'', че не им се пише на мужиците? (Ако вьобще ''Т-14'' се брои за официален индекс)Мотая се тук от известно време и не разбирам кой е -фил и кой е -фоб ... и мисля, че вече е твърде късно да питам!
Comment
-
кало написа Виж мнениереалистично сравнение с Т-80БВ
ако това е габаритът на корпуса и купола, то защитата е бая, меко казано, нараснала. интересно, разположението на оръдието позволява доста голям напредък по вертикала. плюс едно минимум 15-20 см нарастване на защитата отгоре.
Comment
-
RAMMSTEIN написа Виж мнение15-20 sm. не е ли множко за отгоре , този танк поне на мен ми се струва доста по тромав от предходните , то си мяза на с.гаубица .
Според това, което се знае, е значително по-НЕтромав от който и да от съвременните танкове. Адаптивно управляемо окачване, мощен двигател (1500 к/с в бойна обстановка, 1250 - при ежедневна експлоатация), увеличена площ на веригите, автоматична скоростна кутия. Скорост от над 80 км/ч. Други неща, обаче, са по-важни - например възможността за прицелен огън на скорости до 40-45 км/ч, усъвършенстваният автомат за захват и съпровождане на повече от една цел (с автоматично прицелване в следващата при поразяване на първата), увеличен обем на АЗ (между 32 и 44 снаряда и ракети според различните източници), значително нарасналите възможности на оръдието (скорострелност, точност, ресурс, бронепробиваемост и прочее).
Нищо общо с гаубица, разбира се.
Comment
-
кало написа Виж мнениеСпоред това, което се знае, е значително по-НЕтромав от който и да от съвременните танкове. Адаптивно управляемо окачване, мощен двигател (1500 к/с в бойна обстановка, 1250 - при ежедневна експлоатация), увеличена площ на веригите, автоматична скоростна кутия. Скорост от над 80 км/ч. .
От снимката се вижда че окачването е развитие на Т-72/90, което дори преди 45 години си е минавало за допотопно, но евтино.1500 коня не са били нищо особенно дори преди 35 години. И т.н.т
Comment
-
От хора, имали достъп до танка. Тук-таме из нета с недомлъвки.
Толкова е развитие на Т-72, колкото и на Т-34. Това не е сериозно твърдение. На снимката ясно личат бая сериозни отличия в окачването от това на Т-72 . От това, което се вижда, е повече от ясно, че Армата е сериозно откъсване от модела, зададен от Т-64 нататък. Концептуално откъсване.
Comment
-
кало написа Виж мнениеОт това, което се вижда....
Comment
-
Май някой ще има сериозни проблеми на парада
Изглежда Армата е някакъв вид консервна кутия, създадена или по-скоро скалъпена набързо за парада. Решили са да копират управлението от запада и се дънят здраво - от патерици да минеш на хидравлики явно не е лесно. Ще се учудя ако има някакви бойни системи годни за работа там.
Comment
Comment