Пък и едва ли ще е удачно Воланде, да преглеждаш всеки ден своите над 2500 поста, дали някой линк не е станал не активен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи
Collapse
X
-
Петка докладва на Чапай:
-Василий Иванич онзи ден водихме люти боеве и изгонихме белите от гората.
-Много добре Петка!
-Но на следващия ден се върнаха с подкрепления и си върнаха гората....
-И какво стана после?!
-Ами ударихме по фланга и пак ги изгонихме от гората,ама...
-?!
-Накрая дойде горският и ни изгони всичките......Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Клиент към келнера:
- Това сметката за вечерята ли е или се опитвате да ми продадете целия ресторант?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Айде влачете.
Който иска може да си пробва късмета на "Руска рулетка" :twisted:
P.S. Това е флашче и може да бъде пуснато например с "Internet Expolrer"Attached FilesLast edited by Neonix; 21-01-2005, 11:19.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Малко смях през сълзи...
Сетих се, че Биг Брадър даде на Здравко 200 000 лева...
Опитах се да изчисля за колко време бих събрал парите с моята мизерна учителска заплата...
Оказа се, че ми трябват 75 години.
В момента карам петата година стаж.
Остават ми още само 70 години работа като учител в България.
Нищожно време, от археологическа гледна точка.
Песимистът би казал, че по-лошо от това не би могло да има, а песимистът злорадо би казал, че - напротив, има!...
В каква държава живеем...
:cry: :stupid: :1087: :shrug:Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
-
Acunga написа"Песимистът би казал, че по-лошо от това не би могло да има, а песимистът злорадо би казал, че - напротив, има!...
"-ako move malko poiasnenie :twak: :o :fire:
Ами това е преработкта на Историка на един стар като аватара му виц - тръшнал се песимистът и казал: " Е от тва по лошо нема" дошъл оптимистът и ухилено заявил: "Има има".
Comment
-
Не, няма грешка, нито правописна, нито пунктуационна, нито стилистична.
Аз винаги съм бил непоправим оптимист. :1087: :stupid: :wall: :rock:
А по-лошото винаги може да се случи.
Например - идат нови избори, нови болести, нови природни катаклизми...
Днес получавам ниска заплата, а утре може да не получавам никаква - ако стана безработен, ако умра или ме отвлекат извънземни.
А, ако емигрирам в Канада или Франция...
Там ще се почувствам в свои води - всички ще ми говорят на френски.
И ще бъда :imperial:
Erich Von Manstein, благодаря за разбирането!Last edited by ISTORIK; 22-01-2005, 20:28.Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
Comment