Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтапи

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

всъщност са съвсем реални. Моят колеж е бил осъден за това че някаква патка се подхлъзнала в басейна...
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Тогава вероятно американците са много щастливи. Всеки параноик трябва да се застрахова е срещу МГСИ (Много Глупав Съдебен Иск) :evil:
      "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
      нека четат пред вратите
      нашата памет остъклена
      с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Самолет 5 пъти по-бърз от светлината тестван успешно от НАСА
        Машината е летяла 10 сек със скорост 7700 км в час, счупвайки 28-годишния рекорд за най-бърз самолет
        28.03.2004
        НАСА е изпробвала успешно самолет, който се движи пет пъти по-бързо от светлината, информира българската редакция на Би Би Си. Малкият безпилотен самолет е летял над Тихия океан в продължение на 10 сек със скорост 7700 км в час, счупвайки 28-годишния рекорд за най-бърз самолет.
        Смята се, че новата свръхзвукова машина може да замени американските космически совалки. Изобретението разкрива нови хоризонти и пред гражданската авиация, правейки възможно придвижването до най-отдалечените точки на света за няколко часа.

Очаква се първите самолети от новия тип да бъдат създадени не по-рано от 2025 г.

То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Егати глупостите. Кой ще им се върже на това. Има ли някакъв закон срещу дезинформирането ни, тяхната мамица.

И други затворници
          нека четат пред вратите
          нашата памет остъклена

Comment

Е, ако имаше някакво наказание за дебилни новини, то би трябвало повечето журналисти (особено у нас) да са наказани. Ама как да накажеш журналист? Нали веднага ще се разпищят за "свободата на словото", демек свободата да развихрят дебилиността си на воля. А ако им се забранява да са журналисти след един-два такива бисера, то струва ми се, че просто страни като нашата ще останат без представители на тази професия. Не че е толкова голям проблем, но хората, които не са свикнали да мислят сами може да имат някакви възражения.
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Е, никой не се съмнява, че най-малко всяка медия има редактор... Има някакво "сверяване" кое е вярно и кое не... Или поне да има малко авто-цензура, някак писнало ни е да я има само в политическата журналистика. И все пак тази информация трябва да е от "надежден източник" като НАСА или и там работят през прусти... не се съмнявам, че стана така с "Кълумбия"

И други затворници
              нека четат пред вратите
              нашата памет остъклена

Comment

Майтап, майтап, ама...

И други затворници
                нека четат пред вратите
                нашата памет остъклена

Comment

Е тва там за скоростта на самолета по-скоро е печатна грешка според мен
                  knowledge is power

Comment

Е да ама имаше и картина, и то не е самолет а по-скоро ракета и надминава постижението на Х-15 с не повече от няколко стотин километра.

Comment

Бе отгоре отгоре поразгледах темата но ми се върти из главата че тоя 28 годишен рекорд тоя LS-71 ли беше,бе шпионския, blackbird-а го е поставил :?:
                      knowledge is power

Comment

E, те рекордите са в различни категории в зависимост от двигателя. А този рекорд за който става дума е на Х-15, около 6500 км/ч и 106 км таван, цифрите са закръглени и са по памет. "самоетът" пак е бил запуснат от Б-52. Това новото едвали ще се брои за рекорд защото не е бил с пилотирана машина.

Comment

ето да четете. Срамота такава сериозна новина пък да я пуснете точно в тази тема

Comment

Спарта

Comment

Егати...

И други затворници
                              нека четат пред вратите
                              нашата памет остъклена

Comment

Не можах да кача нещо на форума можете ли да ми кажете някуде да мога да кача една снимка естествено безплатно :o
                                Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
                                Page 97
                                "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
                                Page 241
                                "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
                                Page 262
                                Ender's Game

Comment

Working...
                                X