Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Робинзон Крузо

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Абе за половиния час който прекарах там не можах да се привържа много... Не беше най-хубавия, но беше на удобно място.

А бил ли си в Матрицата в Младост? Леле... Там е просто отврат.

Та седя си аз и си ръчкам cs-а. Мишката, естествено, засича непрекъснато, защото масата е изтъркана. Не мога да мръдна вляво, защото кабелите на съседния монитор пречат. Да не говорим че на никоя клавиатура няма подпорки и се въртят както си искат.
    Ета за какво си давам парите?

Но като цяло се търпи де, не е толкова лошо. Та какво ще кажеш за някой петък следобед през май?

Comment

Регни се в icq и ми дай номера че наспамихме форума.

Comment

icq-то го нямам. Ето ти обаче e-mail, пиши ми:

kopernik_aviatora@yahoo.com

Ще се уговорим по-натам, ако и-мейла нещо не действа, прати ми лично съобщение.

Comment

Абе аз да не спомена думата снайпер и вие вижте до къде докарахте темата :mhehe: Да бяхте казали по-рано да не взимам със себе си снайпер, а алкохола.
          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Айде и аз да се обадя и да върна темата в руслото.
            1. Жената
            2. Пушка с тесак (ако държите за точният модел ще разровя справочникът на Жук)
            3. Моторна резачка (който е играл Сириъс Сам ще разбере, Sam I am)
            4.Мотокултиватор
            5.Ако бях по-свестен бих взел козметика за любимата, ама аз не съм и ще взема семена.

Резачката може да е Хускварна, ама предвид че по условие консумативите не свършват и ресурсът е неограничен няам чак такива претенции,

Comment

Gaden Gogi написа
              Моторна резачка (който е играл Сириъс Сам ще разбере, Sam I am)
              Look Mom! I'm a lumberjack!

Да... Това си беше чистата и неподправена злоба...

Comment

Не се бъзикай бе, ако дойдат да ядат Петкан и приятели нали ще трябва да помагам

Comment

Gaden Gogi написа
                  Моторна резачка (който е играл Сириъс Сам ще разбере, Sam I am)
                  Всъщност, най-бруталната моторна резачка, която съм виждал, е на GTA Vice City.

Това нещо прави геноцид...

С нея пред тебе падат всички задръжки...

Comment

Ха, Вайс Сити е нищо пред Кармагедон, ако набарам флеймтроувърки 90% от населението пада, и ми дава "барбекю бонус"
                    Впрочем хрумна ми следното: заменям моторната резачка и мотокултиваторът за сапьорен танк, а свободният слот ще похарчим за козметика, какъв съм добричъка а? даже се отказвам и от пушката, в замяна искам каравана, ще си я тегля с танка из острова.

Comment

Да... с танка наистина падат всички задръжки...

Comment

От това до къде е стигнала тази тема, разбирам че единственото, което трябва да взема е: "да не взема нищо", но да не забравя да оставя "всички спомени".
                        "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                        нека четат пред вратите
                        нашата памет остъклена
                        с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
                        X