Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Робинзон Крузо

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

mellisa написа
    Deal ?
    Няма да е честно да участват професионалисти :sm100: :sm113:
    Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
    Паисий Хилендарски

Comment

mellisa написа
      Хайде да направим едно обзалагане - за онзи, който ме улучи боза, а този, който аз улуча ме черпи със сладолед. Deal ?
      Deal :tup:
      всичко това :sm126: ще ти бъде надлежно припомнено
      Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

mellisa написа
        Няма да се правя на аматьор психолог
        :tup:
        Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
        Паисий Хилендарски

Comment

mellisa написа

Хайде да направим едно обзалагане - за онзи, който ме улучи боза, а този, който аз улуча ме черпи със сладолед. Deal ?
          А онзи който те улучи над 20 пъти - може ли сладоледена торта? Deal?

Comment

Erich Von Manstein написа
            А онзи който те улучи над 20 пъти - може ли сладоледена торта? Deal?
            Ами не знам до колко си запознат с правилата, но по принцип, ако си улучен веднъж, си вече аут от играта Така че, освен ако някои садист не реши да ме застреля 20 пъти за по сигурно и да изхаби 20 топчета, което си е пари, не виждам как може да се случи подобно нещо :nod:

А, да, Манщайн, ако просто си търсиш причина да ме поканиш на сладолед и кафе, не това е начинът Освен това аз казах, че сладоледът е от този, който аз улуча.
            Last edited by mellisa; 15-04-2005, 16:22.
            "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
            Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Брях! От Робинзонстване до къде стигнахте (явно пушките, споменавани току в списъците не са били случайност )... направо си представям двамата с Петкан как си запълват времето на острова с пейнтбол, може да поканят и козите, за да формират отбори :lol:.

Comment

Да, в тая тема си говорим за всичко друго но не и за Робинзон.

Между другото би било по-честно отборире да са Робинзон + Петкан vs козите, щото на Петкан толкова му е акъла, че и за една коза не минава.

Comment

mellisa написа
                  Ами не знам до колко си запознат с правилата, но по принцип, ако си улучен веднъж, си вече аут от играта Така че, освен ако някои садист не реши да ме застреля 20 пъти за по сигурно и да изхаби 20 топчета, което си е пари, не виждам как може да се случи подобно нещо :nod:

А, да, Манщайн, ако просто си търсиш причина да ме поканиш на сладолед и кафе, не това е начинът Освен това аз казах, че сладоледът е от този, който аз улуча.
                  Ако те улучат 20 пъти на съответното място няма да можеш да седнеш поне седмица. Последния път нямах големи поражения но предпоследния и под двете ми плешки се виждаха две големи синини дълго време а една наша бойна другарка и потече кръв от врата след като я улучиха там от около 15 метра. За щастие раната беше повърхностна.
                  НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

gollum написа
                    Брях! От Робинзонстване до къде стигнахте (явно пушките, споменавани току в списъците не са били случайност )... направо си представям двамата с Петкан как си запълват времето на острова с пейнтбол, може да поканят и козите, за да формират отбори :lol:.
                    Ааа, не пипайте козите, те са за друго...или за трето, всеки според предпочитанията си
                    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                    Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Оставете ми женските а петкан да ходи да се дави някъде.

Comment

Женските.... кози ли?!?
                        Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Защо не? А с папагалки ли да се оправям? той иначе ГФМ жезъл ше хване ръжда.

Comment

Ааа, не пипайте козите, те са за друго...или за трето, всеки според предпочитанията си
                            Е, хайде сега, могат да си спретнат цяла пейнтбол оргийка на тая тема, която да включва при това всякакви възможни функции на козите (и комбинациите им с робизоновци и петкановци на самотен остров) .

Comment

gollum не брой Петкан - той се удави.

Comment

:mhehe:

Стана тя каквато стана ....

таа.... кога ще е стрелбата :p

Erich Von Manstein написа
                                Защо не? А с папагалки ли да се оправям? той иначе ГФМ жезъл ше хване ръжда.
                                с това ГФМ имам чувството, че и стикерче си му лепнал...
                                като абривиатурка
                                Last edited by VladDracul; 15-04-2005, 18:45. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                                "Нима, Създателю,
                                съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                                мигар аз самият съм те молил
                                от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Working...
                                X