mellisa написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Робинзон Крузо
Collapse
X
-
Erich Von Manstein написаА онзи който те улучи над 20 пъти - може ли сладоледена торта? Deal?
А, да, Манщайн, ако просто си търсиш причина да ме поканиш на сладолед и кафе, не това е начинът Освен това аз казах, че сладоледът е от този, който аз улуча.Last edited by mellisa; 15-04-2005, 16:22."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
mellisa написаАми не знам до колко си запознат с правилата, но по принцип, ако си улучен веднъж, си вече аут от играта Така че, освен ако някои садист не реши да ме застреля 20 пъти за по сигурно и да изхаби 20 топчета, което си е пари, не виждам как може да се случи подобно нещо :nod:
А, да, Манщайн, ако просто си търсиш причина да ме поканиш на сладолед и кафе, не това е начинът Освен това аз казах, че сладоледът е от този, който аз улуча.НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
gollum написаБрях! От Робинзонстване до къде стигнахте (явно пушките, споменавани току в списъците не са били случайност )... направо си представям двамата с Петкан как си запълват времето на острова с пейнтбол, може да поканят и козите, за да формират отбори :lol:."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
:mhehe:
Стана тя каквато стана ....
таа.... кога ще е стрелбата :p
Erich Von Manstein написаЗащо не? А с папагалки ли да се оправям? той иначе ГФМ жезъл ше хване ръжда.
като абривиатурка"Нима, Създателю,
съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
мигар аз самият съм те молил
от мрака да ме извлечеш?"
Comment
Comment