If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пък и кривата ти въздушна пушка :sm113: съвсем не е снайпер.
Като е крива как аз улучвам, а ти не?
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Имам предложение - айде един ден да спретнем едно пейнтболче - от форума "криле" ходим сравнително редовно, и тогава да се види кой как стреля особено като му засвирят покрай ушите топчетата
Еее, задръж докато се прибера, лятото всеки път съм там
Извинаявам се за офтопика , ти при кои ходиш, щото след митарства през три фирми организиращи пейнтбол се озовахме при тия с най-натегнатите пушки :fire: и се кефим максимално - дори успяваме да водим и прицелна стрелба от 30-40 метра
Извинаявам се за офтопика , ти при кои ходиш, щото след митарства през три фирми организиращи пейнтбол се озовахме при тия с най-натегнатите пушки :fire: и се кефим максимално - дори успяваме да водим и прицелна стрелба от 30-40 метра
Han Solo, пробвали ли сте тези - терена им е над Панчарево - с колеги сме правили много здрав бой там
Амалеее....
После защо били проклети жените - ами при такова отношение...
Тогава аз си сменям също избора: същите 4 неща, които посочих, но вместо мъж - вибратор. Ми да, къде по-лесно - няма да иска да му обяснявам, че е най-великият мъж на острова, че е най-големият любовник на острова, да му готвя, да му правя компания...
Бре ква стана тя
Вие жените само за секс ли мислите бре?
Аз като кози-имах напредвид, че храна няма да ми трябва-ще си стрелям по козичките и толкоз.Ама вие, ей го на
Пък после мъжете били сексманиаци :tup: :twisted:
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Имам предложение - айде един ден да спретнем едно пейнтболче - от форума "криле" ходим сравнително редовно, и тогава да се види кой как стреля особено като му засвирят покрай ушите топчетата
Аз съм винаги готова да участвам
Ех, ще ме карате да оставам в София няколко дни, но ще си струва удоволствието да ви видя изненеданите очи, когато ви победя :mhehe:
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Или по-скоро КАЗВАШ че улучваш. Щото ние двамата като стреляме (а това е било веднуж всъщност) си ме бил с доста малко, разлика от 3-4 точки :mhehe:
Иначе за всичките ти свалени гарги нямаш доказателства.
А "подвизите" ти срещу кучетата бяха просто смешни. Седиш си и си го стреляш, и свистят сачмите покрай него, и накрая май че го улучваш, щото то бяга. Нали стреляше с тъпи сачми, за да не го нараниш? Що не го уцелиш тогава?
Или пак опираме до синдрома "не мога" с/у "не искам"...
И всъщност нещата опират до въпроса доколко си свикнал с оръжието. Щото ти си изстрелял стотици, а аз двайсетина... Тъй че недей да се хвалиш колко си по-добър...
Аз съм винаги готова да участвам
Ех, ще ме карате да оставам в София няколко дни, но ще си струва удоволствието да ви видя изненеданите очи, когато ви победя :mhehe:
Е при такива изявления присъствието ми става абсолютно задължително!
Такива самоуверени слова...и така леко и небрежно подхвърлени...mellisa, позволи ми да ти ги припомня, когато седиш омазана с боя и с отчаян поглед броиш местата, където предстои да ти излязат синини
Е при такива изявления присъствието ми става абсолютно задължително!
Такива самоуверени слова...и така леко и небрежно подхвърлени...mellisa, позволи ми да ти ги припомня, когато седиш омазана с боя и с отчаян поглед броиш местата, където предстои да ти излязат синини
Признавам, че идеята да бъда омазана с боя не ме привлича особено, пък и това ще оцапа чудесната ми нова рокля на Шанел...Е, ако ми обещаете да не вървим много, защото може да счупя някое от 8 см ми токчета на обувките ми Гучи, аз обещавам да не пискам...много, когато счупя нокът. :mhehe: :mhehe: :mhehe:
Продължавахте да ме подценявате, момчета, аз нямам нищо против Вярно, че не съм играла на това от много време, но си мисля, че с новата технология на Лазер Геймс едва ли съм загубила тренинг или точност Даже напротив
Хайде да направим едно обзалагане - за онзи, който ме улучи боза, а този, който аз улуча ме черпи със сладолед. Deal ?
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment