Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Робинзон Крузо

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

mellisa написа
    Добре, но в такъв случай кой ще ти казва на теб, че си най-красива на света, най-умната и най-нежната жена ?
    Аз си го знам. :p
    А и обикновено като чуя нещо такова веднага почвам да щракам: тоя какво ли иска сега?

Comment

Не са много нещата, които може да иска

Comment

Сержант Алексей Воронин написа
        Пък и кривата ти въздушна пушка :sm113: съвсем не е снайпер.
        Като е крива как аз улучвам, а ти не?
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Дайте да се разберем в icq

Comment

Пилот написа
            Имам предложение - айде един ден да спретнем едно пейнтболче - от форума "криле" ходим сравнително редовно, и тогава да се види кой как стреля особено като му засвирят покрай ушите топчетата
            may the Force be with you

Comment

Еее, задръж докато се прибера, лятото всеки път съм там
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Sir Gray написа
                Еее, задръж докато се прибера, лятото всеки път съм там
                Извинаявам се за офтопика , ти при кои ходиш, щото след митарства през три фирми организиращи пейнтбол се озовахме при тия с най-натегнатите пушки :fire: и се кефим максимално - дори успяваме да водим и прицелна стрелба от 30-40 метра

Comment

Han Solo написа
                  Извинаявам се за офтопика , ти при кои ходиш, щото след митарства през три фирми организиращи пейнтбол се озовахме при тия с най-натегнатите пушки :fire: и се кефим максимално - дори успяваме да водим и прицелна стрелба от 30-40 метра
                  Han Solo, пробвали ли сте тези - терена им е над Панчарево - с колеги сме правили много здрав бой там
                  Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

albireo написа
                    Han Solo, пробвали ли сте тези - терена им е над Панчарево - с колеги сме правили много здрав бой там
                    Отново се извинявам... тези ли http://www.paintballbulgaria.com/ ? щото вече при тях ползваме намаление

Comment

Е, аз не съм запознат толкова - моите хора играят там в гората над Драгалевци и там ходя и аз. Не знам обаче коя фирма е и тн.
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Хана написа
                        Амалеее....
                        После защо били проклети жените - ами при такова отношение...
                        Тогава аз си сменям също избора: същите 4 неща, които посочих, но вместо мъж - вибратор. Ми да, къде по-лесно - няма да иска да му обяснявам, че е най-великият мъж на острова, че е най-големият любовник на острова, да му готвя, да му правя компания...
                        Бре ква стана тя
                        Вие жените само за секс ли мислите бре?
                        Аз като кози-имах напредвид, че храна няма да ми трябва-ще си стрелям по козичките и толкоз.Ама вие, ей го на
                        Пък после мъжете били сексманиаци :tup: :twisted:
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Han Solo написа
                          Имам предложение - айде един ден да спретнем едно пейнтболче - от форума "криле" ходим сравнително редовно, и тогава да се види кой как стреля особено като му засвирят покрай ушите топчетата
                          Аз съм винаги готова да участвам
                          Ех, ще ме карате да оставам в София няколко дни, но ще си струва удоволствието да ви видя изненеданите очи, когато ви победя :mhehe:
                          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                          Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Пилот написа
                            Естествено ще улучваш, нали си си калитко :mhehe:

Или по-скоро КАЗВАШ че улучваш. Щото ние двамата като стреляме (а това е било веднуж всъщност) си ме бил с доста малко, разлика от 3-4 точки :mhehe:

Иначе за всичките ти свалени гарги нямаш доказателства.

А "подвизите" ти срещу кучетата бяха просто смешни. Седиш си и си го стреляш, и свистят сачмите покрай него, и накрая май че го улучваш, щото то бяга. Нали стреляше с тъпи сачми, за да не го нараниш? Що не го уцелиш тогава?

Или пак опираме до синдрома "не мога" с/у "не искам"...

И всъщност нещата опират до въпроса доколко си свикнал с оръжието. Щото ти си изстрелял стотици, а аз двайсетина... Тъй че недей да се хвалиш колко си по-добър...

Comment

mellisa написа
                              Аз съм винаги готова да участвам
                              Ех, ще ме карате да оставам в София няколко дни, но ще си струва удоволствието да ви видя изненеданите очи, когато ви победя :mhehe:
                              Е при такива изявления присъствието ми става абсолютно задължително!

Такива самоуверени слова...и така леко и небрежно подхвърлени...mellisa, позволи ми да ти ги припомня, когато седиш омазана с боя и с отчаян поглед броиш местата, където предстои да ти излязат синини
                              Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

albireo написа
                                Е при такива изявления присъствието ми става абсолютно задължително!

Такива самоуверени слова...и така леко и небрежно подхвърлени...mellisa, позволи ми да ти ги припомня, когато седиш омазана с боя и с отчаян поглед броиш местата, където предстои да ти излязат синини

Признавам, че идеята да бъда омазана с боя не ме привлича особено, пък и това ще оцапа чудесната ми нова рокля на Шанел...Е, ако ми обещаете да не вървим много, защото може да счупя някое от 8 см ми токчета на обувките ми Гучи, аз обещавам да не пискам...много, когато счупя нокът. :mhehe: :mhehe: :mhehe:

Продължавахте да ме подценявате, момчета, аз нямам нищо против Вярно, че не съм играла на това от много време, но си мисля, че с новата технология на Лазер Геймс едва ли съм загубила тренинг или точност Даже напротив
                                Хайде да направим едно обзалагане - за онзи, който ме улучи боза, а този, който аз улуча ме черпи със сладолед. Deal ?
                                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Working...
                                X