mellisa написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Робинзон Крузо
Collapse
X
-
may the Force be with you
-
Имате късмет, че съм далече и не мога дойда.
Щяхте да разберете, колко добре стреля един Багатур.
Те на времето хроникьорите видяха, и записаха, как от галопиращ кон улучваме заек в окото!!..
.Last edited by BAGA_TUR; 20-04-2005, 11:13...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
BAGA_TUR написаИмате късмет, че съм далече и не мога дойда.
Щяхте да разберете, колко добре стреля един Багатур.
Те на времето хроникорите видяха, и записаха, как от галопиращ кон улучваме заек в окото!!..
.may the Force be with you
Comment
-
Човече, играя го и то как. Това всъщност ми е любимата игра, в родния ми град просто нямаше кой да ме бие
Просто в София не знам почти никой, който да я играе. Тук cs е най-популярен, за това през последните три месеца съм доста запален по нея.
Това СЪВСЕМ не значи че не играя Battefield. И още съм във форма, и още никой не може да ме бие на нея :imperial:
И на нея ще ви дрънкам :mhehe:
Само че не играя Vietnam, Secret Weapons, Desert Combat и тн. Не знам оръжията и картите.
Аз съм по класиката - 1942 и The Road to Rome.
На тях просто МАЖА
Comment
-
Сержант Алексей Воронин написаЧовече, играя го и то как. Това всъщност ми е любимата игра, в родния ми град просто нямаше кой да ме бие
Просто в София не знам почти никой, който да я играе. Тук cs е най-популярен, за това през последните три месеца съм доста запален по нея.
Това СЪВСЕМ не значи че не играя Battefield. И още съм във форма, и още никой не може да ме бие на нея :imperial:
Само че не играя Vietnam, Secret Weapons, Desert Combat и тн. Не знам оръжията и картите.
На тях просто МАЖА
Иначе в София стават жестоки мелета, в мрежата на Матрицата веднъж беше такова гъмжило, че където и да стреляш олучваш нещо.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Сержант Алексей Воронин написаНе съм играл пейнтбол ама много искам, чувал съм че е много зверско и брутално.
Засега се задоволявам с Counter Strike, която е страшно смотана, с ръбава графика, но е страхотна за мултиплейър. :rock: Надали ще се намери някой тук да ме бие на нея.
Пейнтбола е добро занимание, качва адреналина и добре разтоварва...НО "зверско" и "брутално" - ама при цялото ми уважение ще ти кажа вземи зарежи за малко PC-то и излез да поспортуваш .... ако искаш ето ти един 'зверски', е и понякога мъъъничко 'брутален' спорт - най-истинският!!! -
http://www.atlantarugby.com/links.html#e - скролваш надолу до "Big Hits" и ....еми enjoy :nworthy: - зверско е наистина :tup:
Comment
-
Пилот, хвани се скрий някъде
Където живея много хора играят Battlefield, просто ти не ги познаваш. Тъй че си трай.
Като си такъв мастър, айде да те видим де?
Никакъв кооператив.
Без други хора.
АЗ и ТИ.
На четири очи.
Лице в лице.
Щото досега от около една година сме играли четири - пет пъти, и никога не приемаш да играем един срещу друг.
Мерилото не е кооператив, защото ти можеш да убиеш 300 бота, а мене да не ме свалиш нито веднъж.
И недей да ми се хвалиш с единични подвизи. Ами да, то такива толкова рядко случващи се неща се запомнят за цял живот.
Тъй че дай да ти играя лице в лице без да си измисляш разни други екстри, пък тогава да си мерим достойнствата.
Comment
-
Сержант Алексей Воронин написаЧовече, играя го и то как. Това всъщност ми е любимата игра, в родния ми град просто нямаше кой да ме бие
И на нея ще ви дрънкам :mhehe:
На тях просто МАЖА
Comment
-
Воронин - БФто не е направено за 1 в 1 - интересното почва от 2 в 2. Просто идеята е такава иначе наистина си има CS. Смея та дтвърдя защото играх сериозно около година и половина и знаех картите наизуст въобще бях научил основните неща. Трябва да ви играя ама ще е по-нататък, че сега не ми е до БФ.
Comment
-
Ми екстра, навит съм. Само че не съм тукашен... Знам само два компютърни клуба в София. Единия е Ma3x в Младост, другия е Southern Cross при Плиска. В Южен Кръст съм бил веднъж лятотo и май нямаха Battlefield.
Иначе Ma3x определено не струва, казвали са ми, че Инферно в Младост е по-добро, ама не го знам къде е.
Тъй че като цяло мога само в Ma3x в Младост, щото Южен Кръст ми е твърде далече. Нейсе, кажи кога ти е удобно в близките седмици да идем да те видя на какъв хал си
Разместиха се постовете, горното беше отговор на предишния ти
Erich Von Manstein написаВоронин - БФто не е направено за 1 в 1 - интересното почва от 2 в 2. Просто идеята е такава иначе наистина си има CS. Смея та дтвърдя защото играх сериозно около година и половина и знаех картите наизуст въобще бях научил основните неща. Трябва да ви играя ама ще е по-нататък, че сега не ми е до БФ.
Какво си играл сериозно - BF или CS?
А иначе, по-конкретно като дати?Last edited by Сержант Алексей Воронин; 16-04-2005, 00:30. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Comment
-
Erich Von Manstein написаSouthern Cross го отпиши. вече го няма.
Неее... на много хубаво място беше...
Тая до паметника Левски не я знам. Е все дано май месец да можеш да откраднеш два часа да дойдеш до Младост, pliiiiz...
Не съм от София и не я знам добре. Но въпреки това до края на юни ще намеря време да ти играя :rock:
Само да знаеш, навързано не играя. Някак си ставам много нервен и не давам най-доброто от себе си...
Comment
Comment