Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Робинзон Крузо

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Shelenberg написа
    снайпер или алкохол

Comment

Що бе Шеленберг?

Земи снайпер.

Ще е весело.

Знаеш, Хемингуей се е самоубил с двуцевка. ОМГ.
      Ако се самоубиеш със снайпер ще напиша кратка повест за теб (може и дълга - не знам колко ще издържиш на острова) ще се казва "Снайперсон Крузо на самотния патрон... опа остров".

Comment

Хм...
        Наскоро взех от библиотеката едно изледване върху най-смешните самоубийства. Голяма мъка бе, докато ми дадат книгата, опасяват се, че някой може да се вдъхнови от нея.

Аз предлагам самоубийство с 12 куршума в сърцето или пък прерязване на гърлото...2 пъти ?
        "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
        Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Erich Von Manstein написа
          Що бе Шеленберг?

Земи снайпер.

Ще е весело.

Знаеш, Хемингуей се е самоубил с двуцевка. ОМГ.
          Ако се самоубиеш със снайпер ще напиша кратка повест за теб (може и дълга - не знам колко ще издържиш на острова) ще се казва "Снайперсон Крузо на самотния патрон... опа остров".
          Е тогава може да си взема снайперчето и да се докажа като Василий Зайцев като стрелям по птиците, после по жената която взема и накрая да си пръсна тиквата :mhehe: и тогава ще имаш повече материали за писане в повестта.
          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Да ти падне филията на пода, ти да се подхлъзнеш на нея и да паднеш на ножа... 7 пъти.

Да се хвърлиш от моста... като преди това си се гръмнал в главата и си си направил циментова отливка на краката.

Виж, най-злобно ще е да се гръмнеш със снайпер от 2 километра...

Comment

Да бе. Снайпер като фотоапарат. Самоснимачка. Зареждаш, настройваш и тичаш докато не те светне. В гръб, а после по корем. Грозно.

Comment

Кой е казал че трябва да тичаш...

Comment

Абе съспенс треа да има. :sm100: :twisted:

Comment

Като искаш съспенс дай ми снайпера на мене, пък ти си бягай

Comment

Сержант Алексей Воронин написа
                      Като искаш съспенс дай ми снайпера на мене, пък ти си бягай
                      Я не се хвали! Ти от 15 метра не можеш да улучиш цел с въздушна пушка.
                      „Аз, Драгомир, писах.
                      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Мнението ми по последните 8 поста е:

Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                        СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                        НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                        СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Аз май не съм се изказал.
                          Значи ще взема карабина Манлихер-Каркано трупе специале 6.5мм, тежи около 2.5 кила,6 патронченца събира и най-важното в приклада има ЗИП , а под цевта ножче, което при нужда може да се отдели от пушката
                          Мачете
                          Лупа-тя ще ми прави огънят-вземам един патрон разкернирвам го, изсипвам барутя върху суха папрат и с лупата фокусирам слънчевите лъчи-бум и огънче Ако Вали дъжд ще използвам капсулът на патрона за направя огън
                          Кубинска манерка -три в едно-манерка и две канчета за готвене това е кубинската манерка много удобно и полезно нещо-като съм в гората много ми помага-що манджа съм направил в нея само тя си знае
                          Предполагам, че островът ще е като на Робинзон-много кози-така че ограничавам се само до четири неща :rock:
                          Attached Files
                          Last edited by Parabellum; 14-04-2005, 03:18. Причина: Забравих да покажа пушката
                          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
                            Предполагам, че островът ще е като на Робинзон-много кози-така че ограничавам се само до четири неща :rock:
                            Амалеее....
                            После защо били проклети жените - ами при такова отношение...
                            Тогава аз си сменям също избора: същите 4 неща, които посочих, но вместо мъж - вибратор. Ми да, къде по-лесно - няма да иска да му обяснявам, че е най-великият мъж на острова, че е най-големият любовник на острова, да му готвя, да му правя компания...

Comment

Пилот написа
                              Я не се хвали! Ти от 15 метра не можеш да улучиш цел с въздушна пушка.

Ми да, треперят ми ръцете, имам Паркинсон

Нищо, ще залегна

Пък и кривата ти въздушна пушка :sm113: съвсем не е снайпер.

Comment

Хана написа
                                Амалеее....
                                После защо били проклети жените - ами при такова отношение...
                                Тогава аз си сменям също избора: същите 4 неща, които посочих, но вместо мъж - вибратор. Ми да, къде по-лесно - няма да иска да му обяснявам, че е най-великият мъж на острова, че е най-големият любовник на острова, да му готвя, да му правя компания...
                                Добре, но в такъв случай кой ще ти казва на теб, че си най-красива на света, най-умната и най-нежната жена ?
                                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Working...
                                X