Shelenberg написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Робинзон Крузо
Collapse
X
-
Хм...
Наскоро взех от библиотеката едно изледване върху най-смешните самоубийства. Голяма мъка бе, докато ми дадат книгата, опасяват се, че някой може да се вдъхнови от нея.
Аз предлагам самоубийство с 12 куршума в сърцето или пък прерязване на гърлото...2 пъти ?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Erich Von Manstein написаЩо бе Шеленберг?
Земи снайпер.
Ще е весело.
Знаеш, Хемингуей се е самоубил с двуцевка. ОМГ.
Ако се самоубиеш със снайпер ще напиша кратка повест за теб (може и дълга - не знам колко ще издържиш на острова) ще се казва "Снайперсон Крузо на самотния патрон... опа остров".Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Сержант Алексей Воронин написаКато искаш съспенс дай ми снайпера на мене, пък ти си бягай
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Аз май не съм се изказал.
Значи ще взема карабина Манлихер-Каркано трупе специале 6.5мм, тежи около 2.5 кила,6 патронченца събира и най-важното в приклада има ЗИП , а под цевта ножче, което при нужда може да се отдели от пушката
Мачете
Лупа-тя ще ми прави огънят-вземам един патрон разкернирвам го, изсипвам барутя върху суха папрат и с лупата фокусирам слънчевите лъчи-бум и огънче Ако Вали дъжд ще използвам капсулът на патрона за направя огън
Кубинска манерка -три в едно-манерка и две канчета за готвене това е кубинската манерка много удобно и полезно нещо-като съм в гората много ми помага-що манджа съм направил в нея само тя си знае
Предполагам, че островът ще е като на Робинзон-много кози-така че ограничавам се само до четири неща :rock:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Parabellum написаПредполагам, че островът ще е като на Робинзон-много кози-така че ограничавам се само до четири неща :rock:
После защо били проклети жените - ами при такова отношение...
Тогава аз си сменям също избора: същите 4 неща, които посочих, но вместо мъж - вибратор. Ми да, къде по-лесно - няма да иска да му обяснявам, че е най-великият мъж на острова, че е най-големият любовник на острова, да му готвя, да му правя компания...
Comment
-
Хана написаАмалеее....
После защо били проклети жените - ами при такова отношение...
Тогава аз си сменям също избора: същите 4 неща, които посочих, но вместо мъж - вибратор. Ми да, къде по-лесно - няма да иска да му обяснявам, че е най-великият мъж на острова, че е най-големият любовник на острова, да му готвя, да му правя компания..."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
Comment