Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате в момента?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

gstg написа
    П.С Какво мнение имаш за барабаниста на SLAYER още една стара и любима група
    Само дето Дейв Ломбардо не е вече в Slayer! Иначе е върхът: :rock: с едно натискане на педала на касата тупалката удря три пъти
    Rolling, turning, diving
    Rolling, turning, diving, going in again
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high.

Comment

линкът дето си дал се отваря толкова бавно, че не го дочаках.

И доста хора могат да свирят като Ломбардо.

за едно натискан може да се удари три пъти ако имаш кардан, който притежават достатъчно барабанисти. А предполагам той има и две каси и съвсем нормално е да ги притежава.

В момента и последните години има един барабанист, който прави възможни невъзможните неща и той е Майк Портной колкото и неприятно ми е да го кажа.
      Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
      Макс Лес Реновски

Comment

Погрешно съм написал вместо касите - касата
        Иначе линкът и при мен се отваря бавно, но определено си заслужава.
        Last edited by popay_the_sailor; 26-06-2005, 18:28.
        Rolling, turning, diving

Comment

popay_the_sailor написа
          Само дето Дейв Ломбардо не е вече в Slayer! Иначе е върхът: :rock: с едно натискане на педала на касата тупалката удря три пъти
          http://www.davelombardo.com/
          Е това съм го пропуснал.
          Благодаря за сайта , хареса ми.
          Един познат твърди ,че като слушал слейър имал чувството че някой изсипвал чувал с картофи

Comment

WASP-The Crimson Idol
            Last edited by popay_the_sailor; 29-06-2005, 21:53.
            Rolling, turning, diving

Comment

Nine Inch Nails-2005г. Това слушам в момента.Яка работа-защо ли някой лаици ги определят като диско с китари? Ами защото така им се пада....
              :twak:
              здз

Comment

Wintersun - Death And The Healing
                "Нима, Създателю,
                съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                мигар аз самият съм те молил
                от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Motorhead & Girlschool - Please don`t touch
                  Макс Лес Реновски

Comment

"Battle hymn" на ManOwar - друго такова няма
                    (\_/)
                    (°_°)
                    (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord написа
                      :sm186:
                      Ех деца, деца....
                      Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
                      Паисий Хилендарски

Comment

Опеделено трябва една тема за да видим защо ви харесват такива групи... Специално "Manowar". Всяка гавра с тая група е позволена. Кожи, мотори, еднотипни песни, героични химни пет думи, които само им разменят местата Hail brother metal girl beer + kings metal fight death steel

true metal of steel

хахахахаххаха

sword fuck

warlord

Grandpa tell me a story
                        rofllllllllll

etc. и не знам кога ще им свършат комбинациите. Не знам любопитно ми е ако може да ме осветлите по тоя въпрос - не със свършването на комбинациите, а с харесването на тоя тип героичен метъл групи. Ако има логично обяснение то тогава ставам горд фен на героичния хеви метъл както казваше един приятел.

Ето например другата култова група е Хамърфол. Не съм запознат със съществуването на мъжки конкурс за красота, но тези определени са отсъствали тогава и с право. И
                        разбираш ли майна
                        песента е ок - има нещо, което да те накара да си припяваш припева (каквато е и идеята на припева предполагам :o ) обаче само един вятър да не подуфваше леко косицата на вокала, докато той разчеква устни и изпъчва оскубани вежди. леле пак го подухна вятър. Абе я направо гледайте клипа на Always will be.

Естествено, че ще кажете:

"Ми кат` те дразни не го слушай" обаче работата е именно там, че песента не е лоша просто аман. Ако Хамърфол не се гордееха с това, че са последователи на Manowar щеше да е доста по-любопитно развитието им.
                        Last edited by Зок; 30-06-2005, 09:27. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                        Макс Лес Реновски

Comment

pop69 написа
                          Епизод е една от най-смешните български групи излизали някога. Личи от всякъде, че като внушение гонят Меноар, а като излъчване приличат на току що започващи да свирят ученици от средата на осемдесете от някой механо техникум от провинцията. Особено с текстовете на Ботев, рокерски якета и в този момент нахлупили средновековни шлемове и яхнали мотори и развяващи Бг. Знамена.
                          Ей Богу това ако не е кич и бутафория здраве му кажи. Разбира се мнението си е мое и нямам за цел да обидя феновете на тези смешници, но Ботев и България не са за присмех и употреба. От тях шоу не трябва да се прави.
                          А за Сабат и Ози няма какво да говорим- те са институция.... :nworthy:
                          Е аз пък не виждам нищо лошо да се пеят стихотворенията на Ботев и Вазов в рокаджийски вариант дори звучат много добре, пък и така самите стихотворения стават още по-известни, защото днешната младеж дори изобщо не ги чете даже, а слуша някви си Азисти и тем подобни глупаци. И си мисля че това не е присмех с Ботев и България, но това също си е мое мнение.
                          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

шеленберг, говориш наизуст.

Никой не слуша епизод освен 100-150 рокера, които няма да ти казвам колко са весели (можеш да разбираш и смешни под това).

Епизод са жалки. Бил съм им на концерт и мога да го заявя.
                            Метълите в София, тангристите с IYI на синджирчета и дядковците дето отколе си представят България от о-в Крит до Виена и Индонезия ходят по концертите.

И в това нямаше да има нищо лошо ако Епизод бяха прилични музиканти.
                            Песните им са толкова елементарни, че и човек дето не може да свири на китара ще ги просвири щото това не са песни. Те се измислят за две минути, защото рифът е само един, а текстът известен. И прости ме обаче дядо вазов звучи по-добре на четене отколкото пян от някакъв веселяк с патриотичен гласец и тълпа в потно читалище.

Имат смешно оборудване, смешни инструментчета, свирят смешно, на концертите им е смешно и въобще са зле.
                            Макс Лес Реновски

Comment

Аз не казвам че Вазов не звучи по-добре при четене просто казвам че и така не лошо. За оборудването, инструментите като нямат пари какво са виновни имам чувството че търсиш под вола теле. За свиренето е въпрос на вкус на мене лично ми харесват. Също така за мене рокерите ама изобщо не са смешни. Дори познавам такива от най-големия рокерски клуб (или поне най-големия) в Украйна "Сребърните куршуми" за тях имаше документален филм май беше по "History". На концертите (бил съм на три) наистина не ходят по много хора, но те са най-различни не са само метъли, дядковци и не знам си още какви.
                              Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

А защо нямат пари? Защото на никой не му пука за тях и са принудени да се оправят сами. Да оставим настрана факта, че големите компании знаят какво искат и ако Епизод заслужаваха нещо щяха да получат доверие. ще кажеш обаче че големите компании гледат само комерсиалната страна. Вероятно си до голяма степен прав (съжалявам, че водя диалог с теб на практика без твоето участие обаче така стоят нещата). да вземем на пример оня плевенчанин Славчо.
                                Тоя пич знае какво иска и въпреки масата глупости и селянии има много добри неща. Славчо има защо да му викат хората простак и прочие обаче в него има удивително любопитни качества, че даже и песни, на които трябва да се обърне внимание... повече внимание отколкото на тия дрънкала Епизод, които са смешно патриотични. такъв ако го видя на улицата ще умра от смях. те знаят това и затова не се показват много много.
                                Те не са c00l те не са пичове, те са зле.

А на всичкото отгоре не могат да свирят и да пеят.

Хаха.

Това в сегашното състояние на музикалния бизнес не е важно обаче за упадъчния патриотичен рок е важно.

Епизод са зле и колкото по-бързо изчезнат и на тяхно място се появи нещо горе-долу прилично толкова по-добре.
                                Макс Лес Реновски

Comment

Working...
                                X