gstg написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво слушате в момента?
Collapse
X
-
линкът дето си дал се отваря толкова бавно, че не го дочаках.
И доста хора могат да свирят като Ломбардо.
за едно натискан може да се удари три пъти ако имаш кардан, който притежават достатъчно барабанисти. А предполагам той има и две каси и съвсем нормално е да ги притежава.
В момента и последните години има един барабанист, който прави възможни невъзможните неща и той е Майк Портной колкото и неприятно ми е да го кажа.Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Comment
-
Погрешно съм написал вместо касите - касата
Иначе линкът и при мен се отваря бавно, но определено си заслужава.Last edited by popay_the_sailor; 26-06-2005, 18:28.Rolling, turning, diving
Rolling, turning, diving, going in again
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Comment
-
popay_the_sailor написаСамо дето Дейв Ломбардо не е вече в Slayer! Иначе е върхът: :rock: с едно натискане на педала на касата тупалката удря три пъти
http://www.davelombardo.com/
Благодаря за сайта , хареса ми.
Един познат твърди ,че като слушал слейър имал чувството че някой изсипвал чувал с картофи
Comment
-
WASP-The Crimson IdolLast edited by popay_the_sailor; 29-06-2005, 21:53.Rolling, turning, diving
Rolling, turning, diving, going in again
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high.
Comment
-
Опеделено трябва една тема за да видим защо ви харесват такива групи... Специално "Manowar". Всяка гавра с тая група е позволена. Кожи, мотори, еднотипни песни, героични химни пет думи, които само им разменят местата Hail brother metal girl beer + kings metal fight death steel
true metal of steel
хахахахаххаха
sword fuck
warlord
Grandpa tell me a story
etc. и не знам кога ще им свършат комбинациите. Не знам любопитно ми е ако може да ме осветлите по тоя въпрос - не със свършването на комбинациите, а с харесването на тоя тип героичен метъл групи. Ако има логично обяснение то тогава ставам горд фен на героичния хеви метъл както казваше един приятел.
Ето например другата култова група е Хамърфол. Не съм запознат със съществуването на мъжки конкурс за красота, но тези определени са отсъствали тогава и с право. Иразбираш ли майна
Естествено, че ще кажете:
"Ми кат` те дразни не го слушай" обаче работата е именно там, че песента не е лоша просто аман. Ако Хамърфол не се гордееха с това, че са последователи на Manowar щеше да е доста по-любопитно развитието им.Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Comment
-
pop69 написаЕпизод е една от най-смешните български групи излизали някога. Личи от всякъде, че като внушение гонят Меноар, а като излъчване приличат на току що започващи да свирят ученици от средата на осемдесете от някой механо техникум от провинцията. Особено с текстовете на Ботев, рокерски якета и в този момент нахлупили средновековни шлемове и яхнали мотори и развяващи Бг. Знамена.
Ей Богу това ако не е кич и бутафория здраве му кажи. Разбира се мнението си е мое и нямам за цел да обидя феновете на тези смешници, но Ботев и България не са за присмех и употреба. От тях шоу не трябва да се прави.
А за Сабат и Ози няма какво да говорим- те са институция.... :nworthy:Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
шеленберг, говориш наизуст.
Никой не слуша епизод освен 100-150 рокера, които няма да ти казвам колко са весели (можеш да разбираш и смешни под това).
Епизод са жалки. Бил съм им на концерт и мога да го заявя.
Метълите в София, тангристите с IYI на синджирчета и дядковците дето отколе си представят България от о-в Крит до Виена и Индонезия ходят по концертите.
И в това нямаше да има нищо лошо ако Епизод бяха прилични музиканти.
Песните им са толкова елементарни, че и човек дето не може да свири на китара ще ги просвири щото това не са песни. Те се измислят за две минути, защото рифът е само един, а текстът известен. И прости ме обаче дядо вазов звучи по-добре на четене отколкото пян от някакъв веселяк с патриотичен гласец и тълпа в потно читалище.
Имат смешно оборудване, смешни инструментчета, свирят смешно, на концертите им е смешно и въобще са зле.Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Comment
-
Аз не казвам че Вазов не звучи по-добре при четене просто казвам че и така не лошо. За оборудването, инструментите като нямат пари какво са виновни имам чувството че търсиш под вола теле. За свиренето е въпрос на вкус на мене лично ми харесват. Също така за мене рокерите ама изобщо не са смешни. Дори познавам такива от най-големия рокерски клуб (или поне най-големия) в Украйна "Сребърните куршуми" за тях имаше документален филм май беше по "History". На концертите (бил съм на три) наистина не ходят по много хора, но те са най-различни не са само метъли, дядковци и не знам си още какви.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
А защо нямат пари? Защото на никой не му пука за тях и са принудени да се оправят сами. Да оставим настрана факта, че големите компании знаят какво искат и ако Епизод заслужаваха нещо щяха да получат доверие. ще кажеш обаче че големите компании гледат само комерсиалната страна. Вероятно си до голяма степен прав (съжалявам, че водя диалог с теб на практика без твоето участие обаче така стоят нещата). да вземем на пример оня плевенчанин Славчо.
Тоя пич знае какво иска и въпреки масата глупости и селянии има много добри неща. Славчо има защо да му викат хората простак и прочие обаче в него има удивително любопитни качества, че даже и песни, на които трябва да се обърне внимание... повече внимание отколкото на тия дрънкала Епизод, които са смешно патриотични. такъв ако го видя на улицата ще умра от смях. те знаят това и затова не се показват много много.
Те не са c00l те не са пичове, те са зле.
А на всичкото отгоре не могат да свирят и да пеят.
Хаха.
Това в сегашното състояние на музикалния бизнес не е важно обаче за упадъчния патриотичен рок е важно.
Епизод са зле и колкото по-бързо изчезнат и на тяхно място се появи нещо горе-долу прилично толкова по-добре.Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Comment
Comment