Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате в момента?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Значи няма смисъл да спорим и да пълним темата с глупости. Всеки се е прав за себе си аз ще продължавам да слушам от време на време Епизод, а ти не. Наистина в последното ти мнение донякъде си прав, но така или иначе няма да успеем да се разубедим за това предлагам да спрем до тук и да продължим по темата.

Та по темата сега съм обърнал малко внимание на AC/DC - и една от любимите ми песни - T.N.T. :rock:
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Зок написа
      Тоя пич знае какво иска и въпреки масата глупости и селянии има много добри неща. Славчо има защо да му викат хората простак и прочие обаче в него има удивително любопитни качества, че даже и песни, на които трябва да се обърне внимание...
      Ами така си е! :nworthy: Аз Епизод не съм слушал на концерт, но ми попаднаха отнякъде (от мрежата) 2-3 песни. Опитват се да направят нещо доста интересно. Интересно е, понеже явно нямат кой да им пише текстовете, но са се добрали до идеята да използват текстове от поети, които отдавна са умрели, така че да си нямат главоболия с авторски права и др. подобни. И се сетих за Ахат, които бяха същите на времето. Разликата е, че Ахат имаха страхотен текстописец, записаха един албум и...това беше. Текстописеца им се оттегли и групата увяхна. Дали Вазов звучи по-добре при четене е доста спорен въпрос. Малко са хората, които могат да четат Вазов на глас добре. Сещам се за един единствен, който рецитираше Опълченците и го правеше наистина прекрасно. Лека му пръст! Чувал съм и някои съвременни артисти да опитват, ама нещо не успяват да ме заинтересуват :not:. Всъщност последният път, когато си бях в България ми направи впечатление, че с най-голям интерес сред младите хора се ползваха доста блудкави песнопения. Я някой да каже още ли е така?
      А да... и прочетох някаква глупост тогава в един вестник, нещо от рода на 'В Европа на бандите с вокал - жена им мина вече модата...'. Е това си е вече жива глупост. :wall:
      Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
      Паисий Хилендарски

Comment

Слушам Mélissa на Julien Clerc
        Много мило от негова страна да ми посвети цяла песен :mhehe:
        "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
        Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
          Слушам Mélissa на Julien Clerc
          Много мило от негова страна да ми посвети цяла песен :mhehe:
          Чувала ли си за Мерсифул Фейт, другата група на Кинг Даймънд. Първият им албум се казва Мелиса (1983 г.) и е убийствен. Историята е малко объркана, типично в негов стил, ама най-общо: лирическия герой е влюбен в една вещица, която обаче жреците принасят в жертва.
          (\_/)
          (°_°)
          (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord написа
            Чувала ли си за Мерсифул Фейт, другата група на Кинг Даймънд. Първият им албум се казва Мелиса (1983 г.) и е убийствен. Историята е малко объркана, типично в негов стил, ама най-общо: лирическия герой е влюбен в една вещица, която обаче жреците принасят в жертва.
            Mda...типично за Мелиса . Лирическия герой самоубива ли се накрая за да видим колко дълбока е скръбта му?
            Или пък погва жреците - тов е също добре като финал... особенно ако ги стигне:twisted:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
            Паисий Хилендарски

Comment

Иначе за Меноуар (а и въобще за музика) толкова много ми е втръснало да споря с разни всезнайковци, че вече просто ми се доспива като чуя думите "те пеят пет думи на кръст: metal, steel, beer, fuck..." Вие може да виждате в Меноуар само пет думи, но аз виждам много повече. Стига им толкова на критиците, нека си говорят колкото си искат, то най-лесното е да се оплюва.
              За феновете имам една много много щастлива новина - Меноуар ще свирят в Турция на 6 август това лято, близо до Истамбул, билета и пътя ще излезнат не повече от 120 лв. На този сайт Biletix.com вече може да се поръчват билети. Така че братя меноуарци стягайте се за посрещане на кралете на метъла!!!!!!
              (\_/)
              (°_°)
              (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord написа
                И идея си нямам за какво говориш, но след като тези мили момчета са си направили труда да ми посветят цял албум (ах!), ще се наложи да ги намеря и да си ги купя
                А историята можеше да си я спестиш, даваш разни идеи на хора, които и без това ми се канят :aaa:
                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Mda...типично за Мелиса . Лирическия герой самоубива ли се накрая за да видим колко дълбока е скръбта му?
                  Или пък погва жреците - тов е също добре като финал... особенно ако ги стигне:twisted:
                  Аз на негово място щях да ги погна още преди това, ама иначе няма как да стане песента :lol: По късно през 1993 г. Mercyful Fate направиха продължение озаглавено Is that you Melissa, само че там се разказваше само как нещастният влюбен постоянно си спомня за нея и я сънува, и въобще работата отива накъм рязане на вените. Най-типичното за героите на Кинг Даймънд е че обикновено им се случват крайно неприятни неща и измират в адски мъки :twisted:
                  (\_/)
                  (°_°)

Comment

Eдни гледат сватба (веселят се), други гледат брадва (трудят се)...

Едни слушат музика, други сме на лекции... Сега съм слушател на семинар по история в ДИПКУ, гр. Варна.
                    :sm100:
                    Вечер, слушам и плясъка на черноморските вълни и вдишвам аромата на море...
                    :sm232: :sm226:

Подробности - във Вътрешния форум.

:sm186:
                    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Deep Purple - Smoke On The Water ...
                      загрявам от сега
                      "Нима, Създателю,
                      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                      мигар аз самият съм те молил
                      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Warlord, копеле, зле си. Опа извинявай, трябваше да те наричам metal warrior :stupid: :mhehe: :twisted:
                        Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
                        Макс Лес Реновски

Comment

Браво Зок за Епизод.
                          Ей ама да знаете, че има и много чалга и при рокаджиите и при рокерите,. То за това не викат рокерски събор, а мото събор. На някой им отива да яхнат магарета отколкото мотори.
                          Аз пускам музика в един клуб и мога да ви кажа направо, че на някой музиката направо е лепната за физиономията.
                          Как ви звучи това-
                          -Баце пущи малко Меноарец!!!!!
                          Аууууууууууу полудявам. Тъпо е едно време да страдаш, стих по стих и тон по тон за групата която си фен и след това да видиш как я ползват някакви бастуни без никакво чувство и отговорност щото просто така трябва да бъде.
                          Или друг момент- ако бягаш от стандарта наречен рок-ти си станал фен на ламбада, лабамба и черната мамба и тн.
                          А аз харесвам и Депеш, а тези , които слушат Рамщай не знаят, че тя е любима група и на групата от Берлин...А Епизод ще бъде просто един епизод от времето на прехода.
                          здз

Comment

Има две групи групи, които се харесват от всички - от последния боклук, простак и катил до претенциозните снобари, разбирачите и критиците etc - Депеш и Флойд.
                            Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
                            Макс Лес Реновски

Comment

Брово Зок, браво Баце-аз съм ти фен. Продължавай в същия дух и ще преминеш от едната та в другата крайност-познай коя?
                              здз

Comment

Зок написа
                                Има две групи групи, които се харесват от всички - от последния боклук, простак и катил до претенциозните снобари, разбирачите и критиците etc - Депеш и Флойд.
                                Хмм... аз пак не съм в час явно, щото не харесвам Депеш.... :sm186:

Паисий Хилендарски

Comment

Working...
                                X