Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате в момента?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

О Азисе

Не знам само на кой е, мен лично вокалът ми докарва на Емил Чендов, но песента е много забавна (макар и нецензурна)

Намерих я още на три места, ако от първото не се сваля пробвайте тук, тук или тук.
    PEACE & LOVE

Comment

аз си слушам ОИ в момента Срам и позор хиподил черно фередже
      а ракичице света я маченичице

Comment

Pink Floyd - в умерени количества.

Comment

Успях най-после да си сваля българските маршове от един вездесъщ торент и сега им се кефя!
          „Аз, Драгомир, писах.
          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

ама едно такова да си призная това ми е любимата песен
            vanessa carlton - a thousand miles

Comment

btw, някой има ли текста на марша "Напред към почести и слава." В Интернет не намерих нищо...
              „Аз, Драгомир, писах.
              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Аз мисля, че слушам Rammstein /при това си бях обещала никога повече да не ги слушам /. Не че разбирам нещо, но поне звучи добре. А и ме поздравиха с него
                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
                  /при това си бях обещала никога повече да не ги слушам /
                  :twak: това ми е любимата група!
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа
                    :twak: това ми е любимата група!

Забележи, дори и да ме биеш /или точно защото ме биеш /, пак няма да станат моята любима група :mhehe:

Освен това я си представи да те насилват да ги слушаш по цяла вечер в продължение на месеци и то когато всичко, което искаш е малко тъжни френски шансони от 60те години?
                    "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

:mike: :mike: :mike:

:grrr: :grrr: :grrr:

Е тва са те!!!

:rock: :rock: :rock:
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Пц, не мислим, сега си имам tribute to Ramones с Kiss, Metalica, U2 и други млади таланти, е това е кеф...Джаба, джаба хей

Сега разбрах къде се бие Мелиса та не ще да обсажда Йерусалим!

Comment

Да бе...

Я стига лигавщини и романтични балади, аз отивам да слушам Селин Дион

Comment

:lol: :lol: :lol:
                            albireo написа

Comment

кикики днес май ни е хванала еднаква болест...

половин ден вече съм си на Sehnsucht
                              "Нима, Създателю,
                              съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                              мигар аз самият съм те молил
                              от мрака да ме извлечеш?"

Comment

King Diamond - At the graves... A visit from the dead... :rock:
                                Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Working...
                                X