Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате в момента?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз харесвам само една тяхна песен и то защото Sonata Arctica са й направили кавърче...

World In My Eyes
    "Нима, Създателю,
    съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
    мигар аз самият съм те молил
    от мрака да ме извлечеш?"

Comment

VladDracul написа
      Аз харесвам само една тяхна песен и то защото Sonata Arctica са й направили кавърче...

World In My Eyes
      Абе, я ти като по-компетентна в тия новите групи да ме светнеш! Гледам на едно място два албума на тая 'Соната' и незнам да ги свалям ли или да не си губя времето. Я кажи чува ли се като пеят, че имат текст измежду музиката, та да си съставя някакво мнение... ако не те затруднява.
      Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
      Паисий Хилендарски

Comment

Абе, я ти като по-компетентна в тия новите групи да ме светнеш! Гледам на едно място два албума на тая 'Соната' и незнам да ги свалям ли или да не си губя времето. Я кажи чува ли се като пеят, че имат текст измежду музиката, та да си съставя някакво мнение... ако не те затруднява.
        Ами аз тях особено много ги харесвам - имат си смислени текстове, даже си бях щамповала на фанелка. чуй ей тези неща и ако ти харесат си тегли

Wolf & Raven

The Power Of One

Replica

The End Of This Chapter
        "Нима, Създателю,
        съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
        мигар аз самият съм те молил
        от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Депеш и Флойд са групи на две различни поколения. Сега слушани може би звучат архаично, но и двете групи са дали много на останалите след тях.Кавъри на Депеш правят Рамщайн , П.Лост, и Хим дори, а на Флойд ,като тръгнете от Войвод та до Флук и Фейт Но Мор и тн.
          Според мен музиката е като спирала- трябва да се върнеш по-назад за да стигнеш на горе. Как беше- добре забравеното старо е нещото, което е ново.
          Бил съм на концерт на Депеш в Дрезден и бях като гръмнат. На живо все едно е някаква нова готик група.Вокала полудя и сунда беше учудващо твърд.
          бил съм и на концерт и на Менуоар в Буда Пеща преди 11-12 години и тогава сериозно премислих музикалната си ориентация.Силата на звука беше смазваща.
          Но Е,Адамс какви неща приказва направо ме хвана яд, че съм част от армията на безсмъртните фенове и тн.Явно вече съм бил пораснал и е трябвало да премина на друго ниво.
          Бих гледал и Флойд, но предпочитам AC/DC.Ех мечти, мечти....
          здз

Comment

Рофл.А Це Де Це както казваха разни "пичове" обаче се слушат в 7 клас. След това е подозрително да си им фен.
            За Manowar се разбрахме.
            И говоря за дългослушаеми групи като Флойд и Депеш и не ги поставям в една плоскост доколкото - Флойд са все пак от 1967...

Буда и Пеща добре ама градът е Будапеща. :wall:
            Добре е че си си премислил ориентацията. Музикалната имам предвид.

Има групи за които когато влезеш в бизнеса било от уважение или не е задължително да им правиш кавър. Или нека не казвам задължително ама желателно. Сабат, Депеш и Флойд са примери.

Whatever няма да тръгна да ви избивам от главите музикалните вкусове и Бог да ми е на помощ ако реша да го правя.

Така че споко Шеленберг. Няма да те харасвам.
            Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
            Макс Лес Реновски

Comment

.... Pro Pain - Let Slpeeping Dogs Lie ....

Comment

Какъв е смисъла да се спори за музика? Все едно някой от вас ще успее да убеди другия, че музиката която той слуша е зле. Навсякъде из нета е претъпкано с такива безмислени форумчета, нека да не превръщаме и този в такъв.
                А с хората, които бързат да ме обиждат публично без дори да ме познават, ми се ще да си поговоря "на живо".
                (\_/)
                (°_°)
                (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Прати ми ЛС да се уговорим. Ще съм тениска на Fighting the world
                  Макс Лес Реновски

Comment

.
                    43. Превъзходството не е въпрос просто на пазени в тайна техники.
                    57. Със здрав разум не се постигат велики неща.
                    71. Не е мъдър човекът, който критикува времето, в което живее.

Comment

До Зок.
                      напълно те разбрах-няма проблем и аз така мисля, а за Будапеща ще извиняваш, но пиша с една ръка и не гледам много много каво пиша.
                      С чупена ръка съм и е жива мъка, ама нали трябва да се правим на мъже и да ритаме мач. Ще трябва да се науча да плета-по-безопасное и в тоя момент ще си слушам Министри. :twisted:
                      между другото на гипса пише-Just One Fix
                      здз

Comment

По последни данни на разузнаването за догодина съгласие за гостуване в София са дали AC/DC :rock: :rock: :rock:
                        Rolling, turning, diving
                        Rolling, turning, diving, going in again
                        Run, live to fly, fly to live, do or die
                        Run, live to fly, fly to live, Aces high.

Comment

Честита ви JULY MORNING e то вече не е сутрин но все пак.
                          Pro Deo fide et Paria

Comment

Мерси, дадга.

Сутринта наругах един дебил, който се пишеше фен на Юрая Хийп пък го беше написал Uraiah

Е на AC/DC ще ида от уважение, слушал съм ги много, но еднотипните песнички, които бълват от 25 години.... ужасно.

Докато беше жив Бон Скот албумите записани с него са наистина добри. Он първата до последната песен. Този необкновен глас и поведение И блус и нелоши китари - е барабаните са еднообразни а басът само краси сцената, но това е характерно за ДиСи.

Откак са с Брайън Джонсън обаче се слуша само първата песен щото другите не само са зле но и са съвсем еднакви!
                            Сега последния албум от 5 години - Stiff upper lip е слушаем горе/долу.
                            Макс Лес Реновски

Comment

popay_the_sailor написа
                              По последни данни на разузнаването за догодина съгласие за гостуване в София са дали AC/DC :rock: :rock: :rock:
                              Ще гледм да присъствам това е една от любимите ми групи :rock:
                              Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

в момента "Kein Alkohol is auch keine losung" Die Toten Hosen
                                "Благородството задлъжнява"

Comment

Working...
                                X