If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе, я ти като по-компетентна в тия новите групи да ме светнеш! Гледам на едно място два албума на тая 'Соната' и незнам да ги свалям ли или да не си губя времето. Я кажи чува ли се като пеят, че имат текст измежду музиката, та да си съставя някакво мнение... ако не те затруднява.
Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Абе, я ти като по-компетентна в тия новите групи да ме светнеш! Гледам на едно място два албума на тая 'Соната' и незнам да ги свалям ли или да не си губя времето. Я кажи чува ли се като пеят, че имат текст измежду музиката, та да си съставя някакво мнение... ако не те затруднява.
Ами аз тях особено много ги харесвам - имат си смислени текстове, даже си бях щамповала на фанелка. чуй ей тези неща и ако ти харесат си тегли
Депеш и Флойд са групи на две различни поколения. Сега слушани може би звучат архаично, но и двете групи са дали много на останалите след тях.Кавъри на Депеш правят Рамщайн , П.Лост, и Хим дори, а на Флойд ,като тръгнете от Войвод та до Флук и Фейт Но Мор и тн.
Според мен музиката е като спирала- трябва да се върнеш по-назад за да стигнеш на горе. Как беше- добре забравеното старо е нещото, което е ново.
Бил съм на концерт на Депеш в Дрезден и бях като гръмнат. На живо все едно е някаква нова готик група.Вокала полудя и сунда беше учудващо твърд.
бил съм и на концерт и на Менуоар в Буда Пеща преди 11-12 години и тогава сериозно премислих музикалната си ориентация.Силата на звука беше смазваща.
Но Е,Адамс какви неща приказва направо ме хвана яд, че съм част от армията на безсмъртните фенове и тн.Явно вече съм бил пораснал и е трябвало да премина на друго ниво.
Бих гледал и Флойд, но предпочитам AC/DC.Ех мечти, мечти....
Рофл.А Це Де Це както казваха разни "пичове" обаче се слушат в 7 клас. След това е подозрително да си им фен.
За Manowar се разбрахме.
И говоря за дългослушаеми групи като Флойд и Депеш и не ги поставям в една плоскост доколкото - Флойд са все пак от 1967...
Буда и Пеща добре ама градът е Будапеща. :wall:
Добре е че си си премислил ориентацията. Музикалната имам предвид.
Има групи за които когато влезеш в бизнеса било от уважение или не е задължително да им правиш кавър. Или нека не казвам задължително ама желателно. Сабат, Депеш и Флойд са примери.
Whatever няма да тръгна да ви избивам от главите музикалните вкусове и Бог да ми е на помощ ако реша да го правя.
Така че споко Шеленберг. Няма да те харасвам.
Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Какъв е смисъла да се спори за музика? Все едно някой от вас ще успее да убеди другия, че музиката която той слуша е зле. Навсякъде из нета е претъпкано с такива безмислени форумчета, нека да не превръщаме и този в такъв.
А с хората, които бързат да ме обиждат публично без дори да ме познават, ми се ще да си поговоря "на живо".
(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
43. Превъзходството не е въпрос просто на пазени в тайна техники.
57. Със здрав разум не се постигат велики неща.
71. Не е мъдър човекът, който критикува времето, в което живее.
До Зок.
напълно те разбрах-няма проблем и аз така мисля, а за Будапеща ще извиняваш, но пиша с една ръка и не гледам много много каво пиша.
С чупена ръка съм и е жива мъка, ама нали трябва да се правим на мъже и да ритаме мач. Ще трябва да се науча да плета-по-безопасное и в тоя момент ще си слушам Министри. :twisted:
между другото на гипса пише-Just One Fix
Сутринта наругах един дебил, който се пишеше фен на Юрая Хийп пък го беше написал Uraiah
Е на AC/DC ще ида от уважение, слушал съм ги много, но еднотипните песнички, които бълват от 25 години.... ужасно.
Докато беше жив Бон Скот албумите записани с него са наистина добри. Он първата до последната песен. Този необкновен глас и поведение И блус и нелоши китари - е барабаните са еднообразни а басът само краси сцената, но това е характерно за ДиСи.
Откак са с Брайън Джонсън обаче се слуша само първата песен щото другите не само са зле но и са съвсем еднакви!
Сега последния албум от 5 години - Stiff upper lip е слушаем горе/долу.
Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Comment