Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате в момента?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Подхванал съм албумите на "Любе". Любима група. :tup:

Salute!

=BgAF= Bulgarian Air Force

Comment

твърде много ми бучи главата за да слушам и музика
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

хихи.

Depeche Mode - It`s no good
        D. M - I feel you
        D. M. - Enjoy the silence (поздрав за Империал щото... да се наслади на тишинката) :p

Comment

... тишина?...

на половин метър от мен е компа с ревящи общо 7 вентилатора, всеки с различна честота.

Дори не знам как звучи стаята ми без тях
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ахаха.. Манщайн.
            Слушам дъ доорс от както Ерих Хартман, ама не оня с 356-те победи, ми намери линк с песните им.
            Всъщност излъгах... смених музикалните си предпочитания след като моя идол Азис обяви, че ще се кандидатира за депутат и ще се откаже от музикалното поприще...
            "На рилеца герой
            титан калимански,
            герой от Булаир
            с гърди от желязо
            и воля от гранит."

Comment

Изродее - не са 356 а 352! :p :rock:

Comment

Led Zeppelin - Black Dog

Comment

Синатра. И въобще джаз. Действа добре
                  "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                  Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Ммм, джаз
                    А какъв точно, аз напоследък съм слушал само Силен-в-ръката.
                    А най-сетне си пуснах да си изслушам нещата на Булат Окуджава, които си намерих из нета ... ех ... велик поет и певец.
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

13th Warrior - 01- Old Bagdad.mp3 много добър саундтрак
                      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Сигурно. за разлика от самия филм който трудно може да бъде надминат по тъпота.

Comment

Филмът си има атмосфера но можеше къде къде по добре...Например да дрънкаха на викингски който звучи много така зловещоТаа по темата днес само военни маршове естествено!
                          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

При мен Сабат. Нещо не съм в настроение, а баладите на Сабат, които и без това не са много са нещо хубаво. Освен това времето е гадно. Добре, че го има Ботев и трябва да го чета.

Comment

БТР - Елмаз и Стъкло
                              - Дъждостих
                              - Мечти
                              "Нима, Създателю,
                              съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                              мигар аз самият съм те молил
                              от мрака да ме извлечеш?"

Comment

най-сетне преминах от Ohne Dich на Stein Um Stein В момента много добре ми пасва на настроението.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X