Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Краят на Обединена Европа?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Май пак ще артисаме...
    вагабонт от запаса

Comment

"Уф, стига моля ти се, че кат`се сетя!"

Николай написа
      ..... Едните я считаха за прекалено либерална, другите за прекалено консервативна, но и двете преценки не се основаваха на нищо конкретно по текста на ЕК, а на най-различни страхове и предразсъдъци, битуващи си там от край време. ........
      Е, като подхождат с тоя подход към такава материя, така е. Разглезени европейци, не се оказаха на висотата на нещата... (:
      Last edited by dibo; 05-06-2005, 21:24. Причина: Подхожтад

Comment

Николай написа
        ..Но мисля, че времето й рано или късно ще дойде.
        Аз искам да ти задам един въпрос. Представи си, че си на мястото на французите или поне България е развита страна вече част от Европа, а не да зависи така драстично от приемането или не на К. Ти би ли одобрил този конституционен тект и въобще намираш ли го за сполучлив ?
        "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
        Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Европската Уния нема да jа биде! Гробот и го копат USA+UK. :0

Интересно е, още отсега, да се помисли за вариант, в който няма да ни приемат и дори някои от сегашните страни-членки ще напуснат съюза. Каква ще бъде визията за следващите 50г., които ни очакват. Прогнозата е много мрачна: след около половин век ще е налице следната демографска картина - 4 000 000 сигане; 2 000 000 турци; 200 000 арапе и негроси и около 1 500 000 потомци на племето блгаре (от които поне 2/3 ще са пенционери). Какво правим???
          вагабонт от запаса

Comment

Много ли ще поискам, ако те помоля да пишеш малко по-грамотно?
            Мерси
            m.
            "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

mellisa написа
              Много ли ще поискам, ако те помоля да пишеш малко по-грамотно?
              Мерси
              m.
              Абсолютно грамотно е написано, поне от стилистична гледна точка. Богатството на речниковия ни фонд не изключва употребата на думи като архаизми, диалектни форми, емоционално натоварени неологизми и прочие. Ако кажеш, че в този форум трябва да се изразяваме чрез официално-деловия стил, сякаш сме поканени на гости в "Панорама", ще се съобразя с това. Между другото - зададох ви въпроса: какво ви е мнението за варианта, в който няма да ни приемат в ЕС?

Мерси!
              Ст. Б.
              вагабонт от запаса

Comment

Всъщност, в Европа или не, вече ме интересува все по-малко...не вярвам, че ще съм жива, когато всичко това се случи, а нямам и деца, чиято горчива съдба да оплаквам. Така че могат всички те да вървят по дяволите :rock:

Comment

Все пак, никой ли не се вълнува какво ще стане с нацията ни само след около 50-тина години????
                  вагабонт от запаса

Comment

Старший бандит - вс¸ в твоих руках!
                    Гони негров и Арабов подальше, и делай маленьких Болгар побольше...
                    Но это в том случае (правда он не произойд¸т) если Болгарию не возьмут в ЕС. Но е¸ возьмут, и решение этого вопроса будет уже не в твоих руках а во власти чиновников из Брюселя...
                    "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

Старши бандит написа
                      Все пак, никой ли не се вълнува какво ще стане с нацията ни само след около 50-тина години????
                      "Радините вълнения" сме ги минали отдавна. Сега предпочитаме да действаме.
                      А на теб препоръчвам да прочетеш малко демографска статистика от началото на 20 век - ще видиш сходни процеси, сходни прогнози и доста различен краен резултат.

П.С "Сиганената" първи откриа Европъта. Ние има да им диша праха само, така че не се надявай да останат в Бг.
                      http://www.bukvite.com

Comment

bukvite написа
                        "Радините вълнения" сме ги минали отдавна. Сега предпочитаме да действаме.
                        А на теб препоръчвам да прочетеш малко демографска статистика от началото на 20 век - ще видиш сходни процеси, сходни прогнози и доста различен краен резултат.

П.С "Сиганената" първи откриа Европъта. Ние има да им диша праха само, така че не се надявай да останат в Бг.
                        Как действаме? Аз не се надявам на случайността и този път да ни помилва...
                        вагабонт от запаса

Comment

виталий написа

Старший бандит - вс¸ в твоих руках!
                          Гони негров и Арабов подальше, и делай маленьких Болгар побольше...
                          Но это в том случае (правда он не произойд¸т) если Болгарию не возьмут в ЕС. Но е¸ возьмут, и решение этого вопроса будет уже не в твоих руках а во власти чиновников из Брюселя...

Лесно ви е на вас - многомилионните!!! Много векове ще са ви нужни, за да свършите человеческия материал! У Матушка Рус эсть большая утроба и она ражда ли ражда... Дори да "делам (в промишлени количества) маленьких Болгар побольше", пак няма да я наваксваме...

Ты посмотри сколько много у нас дерьма:цыгани, турки, всевозможные арабы, негрилы и мазлимы. Средная возраст местные цыгани не больше 15 лет! В этом случае они имеют гораздо больше фертильных персоны, чем болгаров!?! Они ражают 8-10 и больше реб¸нок!!!!! Мы что будем делать в таком случае, когда у болгарские семя эсть 1, иногда 2 детей??? А мы покорно сидим и смотрим на это цыганское изобилие и лишь изредко жалуемся когда наших дети были ограблены и битие от цыганские орды. Надеемся что, когда-нибудь все изменится, и у нас наступит изобилие как у цыганы, ну это только празние мечты... Жаль и боль как болезненая менструация...
                          вагабонт от запаса

Comment

Старши бандит написа
                            Вълнувам се, разбира се. И аз си скубех перчема от яд като четях статистиката. Обаче, как стоят нещата реалистично? Етнически и расово чисти страни няма, поне откак Адолф Х. го няма. Ела да видиш какво е тук в САЩ - пълно с не-европейци, не-бели, не-християни, неработещи, необразовани, мързеливи наркомани. Милиони от тях! И какво правят янките? Отговор - нищо! Ти какво мислиш, че може да се направи по въпроса? Виталий е абсолютно прав (...делай маленьких болгар побольше...) и това е единственото, което е реалистично.

Ще дам един пример. В двора ми се появиха много плевели (глухарчета, друга трева, която не знам как е на български, тук се зове crab grass и т.н.) Опитвах разни хербициди - правят беля, оставят изгорени петна. Накрая поисках съвет от колега, специалист по ландшафти (landscape architect - как е на български?). Това, което ми каза той няма да го забравя никога: посей много нова трева за да задушиш плевелите. И да знаеш, това и направих - ела да ми видиш двора сега!

Аналогията е очевидна, повече няма да говоря за това.
                            Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
                            A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

Nick написа
                              ... И какво правят янките? Отговор - нищо! Ти какво мислиш, че може да се направи по въпроса?
                              Правят, правят - и те като теб засяват нов материал трева! Селективно вкарват емигранти от точно определени страни, смукват всякакви специалисти и прочие... А по въпроса може много, ама многооо да се направи, не само да се "делат" българчета. Не говоря за расови чистки, аз не съм расист, но по чисто прагматични причини ме притеснява циганското МНОЗИНСТВО в татковината ни. Тия елементи просто не са интегрируеми, не подлежат на логаритмуване и прочие... има обезкуражаващо малък процент от тях, които показват воля за оцивилизяване, според европейските виждания за това. Както казваше един человек: "Циганите просто нямат чувство за римското право и затова крадат, за което не можем да ги виним." А защо останалите трябва да питаем респект към казуалните хрумки на римляните??? Не сме римски поданици, но се съобразяваме със законовата постановка във вида в който Е! Другото което ме притеснява в техния етнос е поставянето на акцента на вземането, а не на даването. В материално отношение са крайно деструктивни бойни единици, а в биологично-репродуктивно отношение - феноменално креативни! На всичко отгоре трезвомислещи хора като мен се обвиняват в шофинизъм + расизъм + хитлеризъм и прочие несъстоятелности, като ги карат да се чувстват виновни за цялата световна несправедливост.

Народ, който загуби своята Виталност си отива и толкова, нали така Виталий? Спирам да се кахъря, да му мислят децата... моите и вашите! Много благородна позиция!
                              вагабонт от запаса

Comment

Брато, и аз съм шовинист и не ми пука кой какво мисли за това. Освен това съм и социал-Дарвинист. Вярвам, че не сме еднакви и никога няма да бъдем, което е и хубавото на този свят. Не вярвам в изкуственото "интегриране", само в еволюционното развитие.

За манговците също нямам илюзии. Никой не ги е цивилизовал за повече от 2000 години в Европа, та ние ли? Това, което исках да кажа е, че никъде в момента няма ефективна система за отделяне на плявата от зърното. Преди 9.IХ нещата са били много по-различни; диващините не са били поощрявани и политически дивиденти не са получавани като се взема от хората и се дава на животните - от дядо си го знам. Ама тия времена са отминали. А дали историята се движи по спирала и се повтаря - ако доживеем, ще видим.
                                Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
                                A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

Working...
                                X