Май пак ще артисаме...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Краят на Обединена Европа?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Гост
"Уф, стига моля ти се, че кат`се сетя!"
Николай написа..... Едните я считаха за прекалено либерална, другите за прекалено консервативна, но и двете преценки не се основаваха на нищо конкретно по текста на ЕК, а на най-различни страхове и предразсъдъци, битуващи си там от край време. ........
Comment
-
Николай написа..Но мисля, че времето й рано или късно ще дойде."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Европската Уния нема да jа биде! Гробот и го копат USA+UK. :0
Интересно е, още отсега, да се помисли за вариант, в който няма да ни приемат и дори някои от сегашните страни-членки ще напуснат съюза. Каква ще бъде визията за следващите 50г., които ни очакват. Прогнозата е много мрачна: след около половин век ще е налице следната демографска картина - 4 000 000 сигане; 2 000 000 турци; 200 000 арапе и негроси и около 1 500 000 потомци на племето блгаре (от които поне 2/3 ще са пенционери). Какво правим???вагабонт от запаса
Comment
-
mellisa написаМного ли ще поискам, ако те помоля да пишеш малко по-грамотно?
Мерси
m.
Мерси!
Ст. Б.вагабонт от запаса
Comment
-
Всъщност, в Европа или не, вече ме интересува все по-малко...не вярвам, че ще съм жива, когато всичко това се случи, а нямам и деца, чиято горчива съдба да оплаквам. Така че могат всички те да вървят по дяволите :rock:"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Старший бандит - вс¸ в твоих руках!
Гони негров и Арабов подальше, и делай маленьких Болгар побольше...
Но это в том случае (правда он не произойд¸т) если Болгарию не возьмут в ЕС. Но е¸ возьмут, и решение этого вопроса будет уже не в твоих руках а во власти чиновников из Брюселя..."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
Старши бандит написаВсе пак, никой ли не се вълнува какво ще стане с нацията ни само след около 50-тина години????
А на теб препоръчвам да прочетеш малко демографска статистика от началото на 20 век - ще видиш сходни процеси, сходни прогнози и доста различен краен резултат.
П.С "Сиганената" първи откриа Европъта. Ние има да им диша праха само, така че не се надявай да останат в Бг.
Comment
-
bukvite написа"Радините вълнения" сме ги минали отдавна. Сега предпочитаме да действаме.
А на теб препоръчвам да прочетеш малко демографска статистика от началото на 20 век - ще видиш сходни процеси, сходни прогнози и доста различен краен резултат.
П.С "Сиганената" първи откриа Европъта. Ние има да им диша праха само, така че не се надявай да останат в Бг.вагабонт от запаса
Comment
-
виталий написа
Старший бандит - вс¸ в твоих руках!
Гони негров и Арабов подальше, и делай маленьких Болгар побольше...
Но это в том случае (правда он не произойд¸т) если Болгарию не возьмут в ЕС. Но е¸ возьмут, и решение этого вопроса будет уже не в твоих руках а во власти чиновников из Брюселя...
Лесно ви е на вас - многомилионните!!! Много векове ще са ви нужни, за да свършите человеческия материал! У Матушка Рус эсть большая утроба и она ражда ли ражда... Дори да "делам (в промишлени количества) маленьких Болгар побольше", пак няма да я наваксваме...
Ты посмотри сколько много у нас дерьма:цыгани, турки, всевозможные арабы, негрилы и мазлимы. Средная возраст местные цыгани не больше 15 лет! В этом случае они имеют гораздо больше фертильных персоны, чем болгаров!?! Они ражают 8-10 и больше реб¸нок!!!!! Мы что будем делать в таком случае, когда у болгарские семя эсть 1, иногда 2 детей??? А мы покорно сидим и смотрим на это цыганское изобилие и лишь изредко жалуемся когда наших дети были ограблены и битие от цыганские орды. Надеемся что, когда-нибудь все изменится, и у нас наступит изобилие как у цыганы, ну это только празние мечты... Жаль и боль как болезненая менструация...вагабонт от запаса
Comment
-
Старши бандит написаВсе пак, никой ли не се вълнува какво ще стане с нацията ни само след около 50-тина години????
Ще дам един пример. В двора ми се появиха много плевели (глухарчета, друга трева, която не знам как е на български, тук се зове crab grass и т.н.) Опитвах разни хербициди - правят беля, оставят изгорени петна. Накрая поисках съвет от колега, специалист по ландшафти (landscape architect - как е на български?). Това, което ми каза той няма да го забравя никога: посей много нова трева за да задушиш плевелите. И да знаеш, това и направих - ела да ми видиш двора сега!
Аналогията е очевидна, повече няма да говоря за това.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа... И какво правят янките? Отговор - нищо! Ти какво мислиш, че може да се направи по въпроса?
Народ, който загуби своята Виталност си отива и толкова, нали така Виталий? Спирам да се кахъря, да му мислят децата... моите и вашите! Много благородна позиция!вагабонт от запаса
Comment
-
Брато, и аз съм шовинист и не ми пука кой какво мисли за това. Освен това съм и социал-Дарвинист. Вярвам, че не сме еднакви и никога няма да бъдем, което е и хубавото на този свят. Не вярвам в изкуственото "интегриране", само в еволюционното развитие.
За манговците също нямам илюзии. Никой не ги е цивилизовал за повече от 2000 години в Европа, та ние ли? Това, което исках да кажа е, че никъде в момента няма ефективна система за отделяне на плявата от зърното. Преди 9.IХ нещата са били много по-различни; диващините не са били поощрявани и политически дивиденти не са получавани като се взема от хората и се дава на животните - от дядо си го знам. Ама тия времена са отминали. А дали историята се движи по спирала и се повтаря - ако доживеем, ще видим.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
Comment