Зок написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
US консерватори съставиха списък на 10-те най-вредни книги за XIX и XX в.
Collapse
X
-
Абслолютно по никакъв начин не съм мислил за трупане на мнения.Ако наистина мислите че нямат работа тук просто ги махнете/изтиите или каквото там ги правите.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
Зок написаAvatarx кой те обърка, че не го мисля сериозно?
Истината и то в смисъла на не моята и твоята а просто на фактите. Разбра ли какво ти казвам? :twak: :sm113: :twisted: :mhehe:Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Comment
-
Гост
Comment
-
Значи уважаеми Аватаркс, ще ви подкрепям докато се опитвате и ще ви поздравя когато успеете да разберете дори да не ви вълнува.
Калофер не е равно на Калифорния и Стара Загора на Нова Зеландия. Това е една истина. Простичка, но някои не я разбират или са се отказали от нея.
___
KG, уж заглавието на темата си го казва...Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Comment
-
Гост
Е, не, не го казва. "Съставиха списък" вече не значи "приготвиха се да подпалят", слава Богу Оценяват само.
Comment
-
Гост
-
Гост
Това горене масово унищожаване ли е, или само символично? Аз нищо не знам за него, освен разни кадри от филми.
Препоръчително е книгите поначало да се четат и точно свободните им оценки предотвратяват кладите
Comment
-
Ами има няколко известни нощи доколкото знам, когато е събирано многохилядно студентство пред Гьобелс и той държи в ръката си единичен екземпляр от книгата която ще бъде горена и казва думите "Долу... (следва дефиниция ) Предавам на огъня писанията на Маркс и Кауцки, Хайнрих Ман, Ернст Глезер, Ерих Кестнер, Фридрих-Вилхелм Фьорстер, Фройд, Емил Лудвиг, Бернер Хегеман, Теодор Волф, Ерих-Мария Ремарк, Алфред Кер...
Уф много има за писане. Имам работа сега.
Берхт,
Фойхтвангер,
Хашек,
Хазенклевер
Егон Киш
Джек Лондон
Синклер
двамата Цвайг
Гладков
Еренбург
Зошченко
10 май 1933.Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Comment
-
Гост
Ама после всички екземпляри ли са горели, или сам там на мегдана? Защото ако всички, колко ли струва сега запазена бройка от изгорените издания?
Comment
-
KG125 написаАма после всички екземпляри ли са горели, или сам там на мегдана? Защото ако всички, колко ли струва сега запазена бройка от изгорените издания?
Не те разбрах добре... :sm186: Питаш колко струва някоя от книгите, които е горяла и е била спасена или колко струва екземпляр от ранните издания, които са били горени?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Гост
Питам цели тиражи ли са успели да унищожат; библиотеки ли са прочиствали или само символно са ги изгараяли? Защото ако са цели тиражи, оцелялите екземпляри сигурно имат разни високи цени.
Comment
Comment