Ако си мислиш че тоя мои съученик просто се кефи на униформите на немците или начина по които маршируват,жестоко грешиш.По едно време беше написал на тетредката ми NAZI POWER и свастик,така ме ядоса че после много съжелява че го е направил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
US консерватори съставиха списък на 10-те най-вредни книги за XIX и XX в.
Collapse
X
-
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
-
Гост
BulSoldier написаАко си мислиш че тоя мои съученик просто се кефи на униформите на немците или начина по които маршируват,жестоко грешиш.По едно време беше написал на тетредката ми NAZI POWER и свастик,така ме ядоса че после много съжелява че го е направил.
Just for the record, ако рисуваше петолъчки, какво щеше да ти е отношението към него. Толкова, по-малко или повече възмутено?
Comment
-
Всъщност аз му нарисувах сърпове и чукове в тетрадката.Обаче иначе си прав.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Comment
-
Гост
Малко шега, обаче -
В рисуването на сърпове и чукове виждам нещо, на което може би е добре да обърнеш внимание.
Дали пък увлеченията на съученика ти не са всъщност причина, а повод за някои въздействия от твоя страна?
Защото като му рисуваш същата негативна символика, всъщност го дразниш
Comment
-
Точно затова ги рисувам,не че съм комунист.
Comment
-
Гост
Абе давай го по-леко. Политиките не са нещо, заради което хората трябва да се карат, дразнят, камо и пък да си рисуват петолъчки по тетрадките.
Само че да не отплескваме темата.
Comment
-
Абсолютно прав си.
Comment
-
Зок написаНастоявам за изтриване на последните 6-7 мнения!"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
mellisa написаПоследните 6 -7 мнения са поучителни и ако успеят да разубедят още някой да рисува било то петолъчки, било то свастики, то мястото им е повече от правилно тук.
А не какво нарисувал един хлапак на друг докато се чудел какво да прави в сънлив час по тъпология. Единия рисувал свастики, а другия сърпове и чукове. Надали много хора от този форум ги интересува това и ако търсиш начин просто да се сблъскаме няма проблем.
Има и по-оригинални начини да натрупаш сто мнения от този, ойто се демонстрира в момента.Къмон иу мадърфакърс ал кил иу ол
Макс Лес Реновски
Comment
-
Зок написаНе и в тема, която се обсъжда списък от книги, която светата Инквизиция мисли да гори.
А не какво нарисувал един хлапак на друг докато се чудел какво да прави в сънлив час по тъпология. Единия рисувал свастики, а другия сърпове и чукове. Надали много хора от този форум ги интересува това и ако търсиш начин просто да се сблъскаме няма проблем.
Има и по-оригинални начини да натрупаш сто мнения от този, ойто се демонстрира в момента.
Не търся да се сблъсквам с никого (понеделник сутрин просто ми е много рано за каквото и да е), обяснявам, че ако е имало полза поне за един, си е заслужавало."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
Comment