Юлиан Август написа
Виж мнение
Имам чувството че тук има едно немалко количество от хора които в собствените си очи се виждат като някакви дяволски важни личности и центрове на Вселената.Тъй кошмарно се имат за важни,че се чувстват прави да се дразнят от абсолютно всичко.Дори има и хора при които това нещо стига до още по-въпиющи висоти-позволяват си да си тръгнат,щом нещата не вървят по тяхному.Кат малките деца.А още по-лошото е че тия хора дори си мислят че по този начин проявяват някакъв характер.Не,те просто са слаби и надути....
Все пак това е само някакъв форум ебаси.Пиша квото ми е кеф и мисля че е намясто.Модераторът кат му не харесва нещо-да трие на общо основание.Ако счита че нещо съм прегрешил-да наказва там и тва е.Ако реши някой ден да ме банва за нещо-тъй да е,все пак не си спомням да съм женен за тоя форум.А и проксита и впн-и-нароил Господ в изобилие.
Имам чувството че тука има хора дето ако утре Импереца реши да напере шутовете на сървъра и ще извършат едва ли не ритуално харакири или ще налапат дулото...Дайте го по-спокойно,олабете каиша...
Има хора дето толкова труд и лично време хвърлиха да обясняват колко черен бил Динаин че не знам-аз на жена не съм приказвал толкоз...
Comment