Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Gaden Gogi
    The Voice of Reason
    • Oct 2003
    • 10940

Angelmr написа
    Дори фобите са по-страшни.
    Da...но - за върлите фили всеки който не филосва на тяхното ниво е фоб. Просто те живетя в черно-бял свят, при това буквално черно-бял, без сиво, говейки за Сирия те са баш като ИД - дори умерените изля...русофили са русофоби. Което е забавно защото следвайки повелята на вожда те подкрепят диктатора в борбата му срещу варваризма

Comment

• Dinain
      Платен агент на злото
      • Jan 2006
      • 14111

ZWQRA написа
      Dinain спести си си лицемерието, и в темата Сирия и тук стана ясно, че който не споделя мнението няма място във форума!

Така ли ще е само "правилно" убедените имат думата - за опозицията бан?
      Точно така. Затова ти, кало, Валбо, хорнета, ясен, т72 и прочие ги бях сложил в списъка. Потвърждение на думите ми - дракони и магии, черно и бяло...
      "No beast so fierce but knows some touch of pity."
      "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

• Super_Hornet
        Временно суспендиран
        • Sep 2012
        • 1553

Dinain написа
        Точно така. Затова ти, кало, Валбо, хорнета, ясен, т72 и прочие ги бях сложил в списъка. Потвърждение на думите ми - дракони и магии, черно и бяло...
        В кой списък?

Comment

• ValBo
          ветеран
          • Aug 2003
          • 1421

Ще прави клади младежа!
          Засега виртуални, защото толкова му е силичката. :-)

П.П. Колегите му модератори, спрете го докато е време, че освен себе си излага и вас
          Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

• gollum
            фрогландец на вестконинска служба
            • Jan 2003
            • 22550

В кой списък?
            Когато се взе решение да се постави съвременния раздел под "особен режим" преди четири месеца (алтернативата вече я описах - и аз бях за нея, но не се прие) трябваше да се състави списък с потребители, които да могат да пишат в раздела - останалите няма да имат това право, като условието бе (както е описано в съответната бележка), че ако някой иска права, но ги няма в момента, трябва да се обърне към модератор и да поиска такива права, след което искането му ще се обсъди и ако никой от останалите няма против включването му, ще бъде включен.
            По подразбиране всички, които имат достъп до "лакърджийския под-форум" получиха достъп за писане там. После Динаин състави допълнителен списък от останалите потребители, които да бъдат включени, после списъкът бе обсъден и това е. След това, когато някой поиска достъп, пак се обсъжда в същата тема. Всичко това става в административния под-форум (тъй-наречената "Управа").
            Това е.

Comment

• ZWQRA
              TEUTONIC
              • Nov 2003
              • 743

Dinain написа
              Danain прилагате двойните стандарти, вие не търпите различно от вашето мнение, после говориш за черно и бяло ....

Comment

• Super_Hornet
                Временно суспендиран
                • Sep 2012
                • 1553

gollum написа
                Когато се взе решение да се постави съвременния раздел под "особен режим" преди четири месеца (алтернативата вече я описах - и аз бях за нея, но не се прие) трябваше да се състави списък с потребители, които да могат да пишат в раздела - останалите няма да имат това право, като условието бе (както е описано в съответната бележка), че ако някой иска права, но ги няма в момента, трябва да се обърне към модератор и да поиска такива права, след което искането му ще се обсъди и ако никой от останалите няма против включването му, ще бъде включен.
                По подразбиране всички, които имат достъп до "лакърджийския под-форум" получиха достъп за писане там. После Динаин състави допълнителен списък от останалите потребители, които да бъдат включени, после списъкът бе обсъден и това е. След това, когато някой поиска достъп, пак се обсъжда в същата тема. Всичко това става в административния под-форум (тъй-наречената "Управа").
                Това е.
                Аха. мс.

А, на каква база е съставен този списък, че ми стана интересно.

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

окомерно- активни потребители (брой мнения) плюс филтрация, иначе не мога да си обясня защо аз имам право да пиша там

Comment

• gollum
                    фрогландец на вестконинска служба
                    • Jan 2003
                    • 22550

А, на каква база е съставен този списък, че ми стана интересно.
                    Нали го описах? Първоначалната идея беше да се извади списък с всички активни потребители (писали последната година) и след това да се обсъди. Оказа се, че технически е много сложно. След това аз отворих тема, в която Торн и Динаин да представят списъци с хората, които според тях трябва да имат право да пишат в раздела първоначално (вече описах как след това може да се разширява този списък). Те двамата, защото те са заинтересовани от оставането на тези съвременни теми (останалите повече или по-малко бяхме "за" да се ограничат форумните теми по някакъв критерий, било то до 200-та година или по някакъв друг начин). В крайна сметка, за основа на списъка взехме всички, които имат достъп до под-форум "Лакърдийки" (това е един стар почти мъртъв под-форум за разговори по разни теми, до който имат достъп 50-60 потребители (лесно се проверява - гледаш в края на форумите дали виждаш под-фопум "Лакърдийки" - там се уговарят форумни срещи, понякога се обсъждат разни теми (там имаше тема за Украйна, която Торн затвори), събирания за настолни игри (напоследък) и други такива неща). След това Динаин състави свой списък с хора, които да имат достъп, Торн така и не направи свой вариант, няколко души от този списък бяха обсъдени, но в крайна сметка всички получиха достъп. Това е.

Гоги, имаш, защото Динаин те е включил в списъка си. Не знам защо не си в списъка за достъп до "Лакърдийки" (той също беше съставян на принципа кой за когото се сети, обаче тъй-като самия под-форум почти не се ползва, скоро май спряхме да добавяме хора към него).

Comment

• T-72М
                      ветеран
                      • Aug 2013
                      • 948

Аз към Динаин нямам никаква неприязън.Напротив - както не веднъж съм писал го уважавам като начетен форумец.Има различни мнение - нормално е.Даже от време на време си пишем на лични.
                      Проблема идва от различните критерии на модериране.
                      Както виждате - различният аршин - генерира конфликти постоянно.Трябва да има нови модератори или админи - които не са обременени с лични познанства и симпатии.
                      Иначе всеки месец ще се банват хора, всеки месец нови ще идват и постоянно ще се въртим в един и същ кръговрат.
                      За мен Торн е що годе най-добрият модератор.Грей не е запознат с темата много и заради това се слушва предимно в Динаин и съответно взема поляризирани решения.
                      Та така...

Аз незнам защо Динаин трябва да ги изготвя тези списъци след като той поради естеството на споровете е основният "дразнител" и "първопричина" за тяхното започване?
                      Пак ви съветвам, избягайте от личните симпатии и познанства при модерирането!Във всяка нормална организация която иска да има развитие това е противопоказно за успех!

Comment

• Super_Hornet
                        Временно суспендиран
                        • Sep 2012
                        • 1553

gollum написа
                        Торн и Динаин да представят списъци с хората, които според тях трябва да имат право да пишат в раздела
                        Ясно, разбрах вече.

Comment

• Dinain
                          Платен агент на злото
                          • Jan 2006
                          • 14111

Кой списък? ((
                          Неща, обяснявано поне 5 пъти, включително преди час от мен, два пъти.
                          Повтарям, че съм бил само писар - изготвих първоначалния списък (понеже на другите не им се занимаваше). Беше обсъден, 1-2 извадени, 1-2 добавени и приет от ВСИЧКИ.

Но няма смисъл. Хора като Валбо са неадекватни, напразно им обръщате внимание. И още 10 пъти да им бъде обяснено, те си прожектират своя филм.
                          Така че който иска да се хаби, аз съм като Кухулин и Амазон вече, тази тема е само за бъзик...
                          Last edited by Dinain; 27-05-2016, 14:31.

Comment

• ZWQRA
                            TEUTONIC
                            • Nov 2003
                            • 743

Dinain написа
                            Няма смисъл. Хора като Валбо са неадекватни, напразно им обръщате внимание. И още 10 пъти да им бъде обяснено, те си прожектират своя филм.
                            Нека да позная, пак в позицията на властимащ ли раздаваш присъди?

До тук даже Торн и Голъм не встъпиха в твоя защита, а има поне 15 потребителя които се оплакват от двойните стандарти налагани от теб Danain, всичките ли сме неадекватни, а само ти си адекватния?
                            Или просто се ползваш с привилегии и злоупотребяваш с тях?

Comment

• T-72М
                              ветеран
                              • Aug 2013
                              • 948

Аз незнам например аз по каква причина не пиша там?Писах май два пъти на Грей, отговор никакъв.Не мисля че съм по голям "дразнител" от Динаин?

Comment

• Dinain
                                Платен агент на злото
                                • Jan 2006
                                • 14111

500 ако щат да са. Както казах - Костов. Каквото и да стане, когато и да стане, има една маса хора, които ще повтарят като латерни едно и също заклинание. Това че са повече от един, не ги прави по-малко неадекватни. Който иска, да им обяснява, за мен е безсмислено. Както казах - вече само бъзик.

Затова съм привърженик на експертните решения и управлението, тези неща не се обсъждат и решават от "народа" с някакъв колективен разум като на мравките.

Comment

Working...