Thorn написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Искам да се извиня предварително на Динайн за предложението ми в случай, че е привързан към акаунта си, но защо просто не го баннете и не го оставите да си направи нов потребителски акаунт? Доколкото разбирам, целият проблем се състои в това, че акаунтът на Динайн не може да получава инфракшъни, понеже е с модераторски правомощия, които не могат да се махнат (може и да греша, но аз поне така го разбрах).
Comment
-
Искам да помоля модераторите да върнат правата на Монте Кристо и той пак да може да пише в темата за Сирия и в раздела Модерна Епоха и Съвремие! Мисля,че този уважаван от мене потребител се е доказал като знаещ и разбиращ по въпросите за войната в Сирия.Силно се надявам да преосмислите решението си,и Графа отново да може да пише в въпросната тема и раздел.
Comment
-
Ясене, няма смисъл. Аз съм една от причините разделът да получи филтър, защото не съм удобен на официалната манипулация и дезинформация.
Даеш са терористи; Джабхат ан-Нусра са терористи; Ахрар аш-Шам са терористи; Джеиш ал-Ислям са терористи; Джунд ал-Акса са терористи; половината групировки, съставящи ССА са теористи. Това е. Просто и ясно: след 2013 г. вече почти никъде сред сирийската опозиция няма революционери и демократи. Има само пионки в ръцете на ислямизма и световната политика.
Засега всички вие се справяте много добре. От вас се иска да продължите с твърдата линия против всички платени агенти на злото и да продължите натискът срещу тукашната Ферма 1984 г. Тя има два изхода: първият - да ви търпи (защото вече няма накъде); а другият - да се самозакрие и всичко да потъне в историята, защото неконтролируемата информация попада не на мястоLast edited by monte christo; 31-05-2016, 18:14. Причина: Причина за промяната се състои в това, че след модераторска намеса трябваше да си поръчваме резолюция от телескопа Хабъл...
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениезащо просто не го баннете и не го оставите да си направи нов потребителски акаунт?
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениевпрчем Хизбула терористи ли са или правозащитници?
Comment
-
iasen ianakiev написа Виж мнениеИскам да помоля модераторите да върнат правата на Монте Кристо и той пак да може да пише в темата за Сирия и в раздела Модерна Епоха и Съвремие! Мисля,че този уважаван от мене потребител се е доказал като знаещ и разбиращ по въпросите за войната в Сирия.Силно се надявам да преосмислите решението си,и Графа отново да може да пише в въпросната тема и раздел.
Comment
-
Инфракшъните така или иначе се дават от модератори, не от потребители, и то се случва изключително рядко. Не мисля, че профилът ми пречи да бъда репортван и окуражявам ползването на тази опция. Той май не ми служи за нищо друго, освен да имам достъп до 1-2 секретни теми, където се мъдрят форумните конспирации."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment