Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • mechoka
    редовен
    • Dec 2015
    • 174

Юлиан Август написа
    Просто няма дразнители там.
    Ми не се ДРАЗНЕТЕ бре.Ако човек е опрял дотам че да се ДРАЗНИ ЛИЧНО от 2реада написани на едно светещо пластмасово с кабели излизащи от него-ми имам много лоши новини за него и е най-добре да посети скоро диспансера по местоживеене.Та се седи по нощите та се отговаря на някой в защита на дадена шаячна правда кат Матросов на амбразурата,та чуду...И се отговаря със шахматна ритмичност-единия отговори,другия веднага се чувства ултимативно задължен да му върне...Тва кат видя някой че е писал в сирийската тема в 4часа нощес и се попикавам от смях.Абе вие жени нямате ли си,бре!?
    Имам чувството че тук има едно немалко количество от хора които в собствените си очи се виждат като някакви дяволски важни личности и центрове на Вселената.Тъй кошмарно се имат за важни,че се чувстват прави да се дразнят от абсолютно всичко.Дори има и хора при които това нещо стига до още по-въпиющи висоти-позволяват си да си тръгнат,щом нещата не вървят по тяхному.Кат малките деца.А още по-лошото е че тия хора дори си мислят че по този начин проявяват някакъв характер.Не,те просто са слаби и надути....
    Все пак това е само някакъв форум ебаси.Пиша квото ми е кеф и мисля че е намясто.Модераторът кат му не харесва нещо-да трие на общо основание.Ако счита че нещо съм прегрешил-да наказва там и тва е.Ако реши някой ден да ме банва за нещо-тъй да е,все пак не си спомням да съм женен за тоя форум.А и проксита и впн-и-нароил Господ в изобилие.
    Имам чувството че тука има хора дето ако утре Импереца реши да напере шутовете на сървъра и ще извършат едва ли не ритуално харакири или ще налапат дулото...Дайте го по-спокойно,олабете каиша...
    Има хора дето толкова труд и лично време хвърлиха да обясняват колко черен бил Динаин че не знам-аз на жена не съм приказвал толкоз...
    Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...

Comment

• ValBo
      ветеран
      • Aug 2003
      • 1421

Като не дават да го бием.... :-)
      Колко време се уговаряхме за среща в ловния парка, ама нищо не стана
      Само приказки ;-)
      Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

• Warlord
        бей
        • May 2005
        • 1890

Леле как ги нареди
        (\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

• Super_Hornet
          Временно суспендиран
          • Sep 2012
          • 1553

Stan написа
          Ама каките, предвид спецификата на форума, не трябва да са съвсем голи - трябва да имат я фуражка, а кубинки или да държат някой патлак.

Comment

• Юлиан Август
            ветеран
            • Jul 2006
            • 1441

mechoka написа
            Ми не се ДРАЗНЕТЕ бре.Ако човек е опрял дотам че да се ДРАЗНИ ЛИЧНО от 2реада написани на едно светещо пластмасово с кабели излизащи от него-ми имам много лоши новини за него и е най-добре да посети скоро диспансера по местоживеене.Та се седи по нощите та се отговаря на някой в защита на дадена шаячна правда кат Матросов на амбразурата,та чуду...И се отговаря със шахматна ритмичност-единия отговори,другия веднага се чувства ултимативно задължен да му върне...Тва кат видя някой че е писал в сирийската тема в 4часа нощес и се попикавам от смях.Абе вие жени нямате ли си,бре!?
            Имам чувството че тук има едно немалко количество от хора които в собствените си очи се виждат като някакви дяволски важни личности и центрове на Вселената.Тъй кошмарно се имат за важни,че се чувстват прави да се дразнят от абсолютно всичко.Дори има и хора при които това нещо стига до още по-въпиющи висоти-позволяват си да си тръгнат,щом нещата не вървят по тяхному.Кат малките деца.А още по-лошото е че тия хора дори си мислят че по този начин проявяват някакъв характер.Не,те просто са слаби и надути....
            Все пак това е само някакъв форум ебаси.Пиша квото ми е кеф и мисля че е намясто.Модераторът кат му не харесва нещо-да трие на общо основание.Ако счита че нещо съм прегрешил-да наказва там и тва е.Ако реши някой ден да ме банва за нещо-тъй да е,все пак не си спомням да съм женен за тоя форум.А и проксита и впн-и-нароил Господ в изобилие.
            Имам чувството че тука има хора дето ако утре Импереца реши да напере шутовете на сървъра и ще извършат едва ли не ритуално харакири или ще налапат дулото...Дайте го по-спокойно,олабете каиша...
            Има хора дето толкова труд и лично време хвърлиха да обясняват колко черен бил Динаин че не знам-аз на жена не съм приказвал толкоз...
            Аз имам предвид троленето - което е ЗАБРАНЕНО (като ще си пишем с Caps Lock) от форумния правилник и за което немалко народ е бил банван. Или какво предлагаш - да го индулгираме, защото други нямат какво да кажат по дадена тема, но държат да се намесят и да я осе.....т ?! Кой в коя тема и в колко часа е писал си е негова работа. Важното е дали е нещо свястно. Желаещите да дразнят могат да се изнасят към Дневник/Криле или където пожелаят. Ако всички приемат твоя начин на мислене модераторите няма да смогват да трият и форумът ще се превърне на Дир.бг. Това, което го прави стойностен, са стойностните мнения в него. Троленето е простотия и трябва да се наказва - независимо кой го извършва.
            И да - някои хорица вярно са се взели на сериозно - като гледам са готови да се опашат с колана-бомба и да се юрнат в Кремъл. Виртуално. Още ли дават пари за такива или си е обикновен дебилизъм ?
            Quae fuerant vitia, mores sunt.

Comment

• Stan
              ветеран
              • Mar 2009
              • 1758

Super_Hornet написа
              Казах - фуражки и кубинки! Въобще не съм и споменавал за тениски и панталони!

Comment

• Stan
                ветеран
                • Mar 2009
                • 1758

ValBo написа
                Като не дават да го бием.... :-)
                Колко време се уговаряхме за среща в ловния парка, ама нищо не стана
                Само приказки ;-)
                Аз тогава предложих да доставя и нужния инвентар - лопати (обикновени и прави), сапове (особено тези за кирки са много добри) и т.н., ама никой не изяви желание.

Comment

• mechoka
                  редовен
                  • Dec 2015
                  • 174

Форум без тролове аз поне не знам да има.Ако някой изобрети такъв-Нобела му е в кърпа вързан.Има форуми в които се води по-академична дискусия-но там просто се и дразнят един друг по-академично.
                  Отделно че и тролстването е доста обтекаемо като понятие.Не е като псувнята и трудно може да се вкара в някакъв строг правилник.Това което за един е тролене,за друг може да е нещо абсолютно незабележимо и хич и няма да му дреме че са го казали,а на трети ако му го кажат-даже и ще е повод за гордост.
                  А и троленето е като любовните отношения-за тролене винаги са нужни поне двама.Ако отсрещната страна е непукист-а тролни я де.Колкото и да се напъваш-нищо няма да направиш...Аз не намирам поведението на Динаин за тролене,но да приемем че е такова.Ми не му се вързвайте пък да видим дали ще ви троли...
                  В такива дебати често се споменава и една друга теза.Да я спомена и нея преди да си я подхванал.Как видите ли някой бил отделил много от личното си време и енергия за "съграждането" на даден форум и сега се чувствал обиден като някой пишел нещо в него,което по негово мнение замърсявало...
                  Много глупаво ми се види човек да се превързва към такива неща.В крайна сметка това е само един интернет сайт.Днеска го има,утре го няма.Може Импереца утре да реши да го закрие,да го продаде и с парите да иде на заслужена почивка на Бахамите,да удари светкавица сървъра и да изгори базата данни барабар с бекъпите.Всичко става,и форума като и всичко останало не е вечен и рано или късно ще умре...Дори и да не е скоро-то ние пък ще умрем рано или късно.И там в Пъклото ще трябва да се научим да караме без форум.Ква мъка ще е,малиии...
                  А представи си отиваш и скачаш в казаня и си мислиш-сега някъде там Динаин (или някой негов наследник) в момента пише за/против Америка/Русия/Сирия...Дяволът тъпче отдолу цепениците и си глади кибритят в гъстата рунтава брада,а на човек отгоре му се къса сърцето при мисълта че някой някъде пише нещо невярно или с неправилни идеологически позиции...Бас ловя че и Дяволът ще го съжали такъв човек...
                  Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...

Comment

• Лейн
                    ветеран
                    • Feb 2006
                    • 7116

Още ли дават пари за такива или си е обикновен дебилизъм ?
                    Това и с пари си е обикновен дебилизъм. Както и цялата парадигма на мислене в стил -фили и -фоби. Да добавя, че подобен тип мислене тук демонстрират само хората, които реално с нищо не допринасят към този форум и неговия смисъл - военно-историческото.
                    Самият факт, че тази тема в последните два дни кипи от преливане от пусто в празно и тинейджърски обяснения кой бил обиден, чий свят бих рухнал и кой как би оправил тоя свят (тва последното много казва за нечии комплекси ), говори, че:
                    1. явно и участниците в тоя форум имат нужда от забавление, извън обичайните за това теми на форума
                    2. някои участници изобщо не са за тук, щом имат нужда от подобен тип забавление

Ще повторя - необходимо е просто да се спазват правилата във форума, най-вече от администрацията му, без изключения за никого. Плюс - да се даде толеранс на съвременните военни теми в рамките на тези правила, за да е жив този форум. Иначе, постепенно се превръща от форум в библиотека

Comment

• Kramer
                      ветеран
                      • Mar 2009
                      • 2898

Gaden Gogi написа
                      Da но изчиства плявата, след малко триене остава само упоритата плява и тогава -пермабан
                      Колкото до изкарването- когато модерирах морският (което ще да е било 10+години назад) проблеми нямаше, след мене един русофило-джапанофил го омаза така че няколко години активноста беше 1 пост на тримесечие.
                      Как да е говорим за седмица и то за да се демонстрира на яве казаното от воланд...без часта с произвола, аз ще съм стриктен..следващата след мене може динайн да демонстрира произвол
                      Аре сега, не виждам къв е проблемът, че адмиралът модерира морския форум. За съжаление все по-рядко.

Comment

• gollum
                        фрогландец на вестконинска служба
                        • Jan 2003
                        • 22550

Адмиралът от мнооого време (години) не е във форума, така че "модерира от време на време" е силно казано. За съжаление (както и много други подобни съжаления). Предполагам, че новите потребители въобще и не знаят за кого става дума.

Comment

• mechoka
                          редовен
                          • Dec 2015
                          • 174

2014та доколкот виждам му е последното мнение,ако трябва да сме точни...

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

Kramer написа
                            Аре сега, не виждам къв е проблемът, че адмиралът модерира морския форум. За съжаление все по-рядко.
                            Като гледам кога си регнат ме навяват мисли че няма как да знаеш какви ги е натворил 2-3-4 години преди тебе. Изцепки от сорта "руският флот е велик и никой да не смее да казва друго" или д ами пише за празнене и да остава ненаказа а мене д аме бамват защот съм определил дадено техническо решение като идиотско.

Comment

• Dinain
                              Платен агент на злото
                              • Jan 2006
                              • 14111

Аз съм във форума от 2006 г. само съм чувал за легендарния конфликт Гоги-Одзава. Той (Одзава) и тогава вече пишеше рядко, а да модерирано - хич. Последните години е писал само по 2-3 поста в някакви форумните игри и толкова.
                              "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                              "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

• Kramer
                                ветеран
                                • Mar 2009
                                • 2898

Gaden Gogi написа
                                Като гледам кога си регнат ме навяват мисли че няма как да знаеш какви ги е натворил 2-3-4 години преди тебе. Изцепки от сорта "руският флот е велик и никой да не смее да казва друго" или д ами пише за празнене и да остава ненаказа а мене д аме бамват защот съм определил дадено техническо решение като идиотско.
                                По подразбиране даден потребител би трябвало да чете известно време определен форум, преди да се регистрира, нал`тъй?

Comment

Working...