If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Това хубаво,но мисля че в скоро време не е лошо да се проведе едно стягане на редиците и марш со скок до някоя хижа примерно.Че диванните войски много взеха да затлъстяват и подминаха дори и саудитците.
Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Чудя се защо управата просто не отвори една оф-шорна зона, т.е. една тема без каквато и да е модераторска намеса, примерно "Фили" vs. "Фоби" (всякакви) и да пуснат народа да се накърви как си иска. Освен, че бая сеир ще има да изгледаме може и да се окаже един вид възпитателно. Задължително обаче единствено регистрирани потребители да могат да я виждат, че да не лъснат резилите из гугъла
И какво, бой няма ли да има?
Жалко!
Днес един идиот ме засече, докато идвах към офиса, за малко да блъсна пешеходец.
Тъкмо да изскоча и си викам, трай до неделя, събирай гнева...
А то бадева
И какво, бой няма ли да има?
Жалко!
Днес един идиот ме засече, докато идвах към офиса, за малко да блъсна пешеходец.
Тъкмо да изскоча и си викам, трай до неделя, събирай гнева...
А то бадева
Хе хе, затова или се кара голямо-огромно возила, та на идиотите да им се дърпа лайното (с колата на жената никога не са ме засичали) или ако има читава велоалея - "пляс пляс педалите"
А има ли чалъм човек да си проверява натрупаните точки или важи правилото на внезапната смърт?
Да, влизаш в нечий профил (своя), в дясно имаш няколко "таба" с различни етикети: там, активити, съобщения от посетителите, за мен и прочее, последният е инфракшънс, цъкваш го и гледаш колко точки има. Сега, не съм 100% сигурен дали тези неща се виждат по принцип или ги виждам с моето ниво на достъп.
Гоги написа
Айде бе, и кога ми се е случвало това за последен път?
Гоги, не знам кога ти се е случвало за последен път, откакто не се занимавам с тая работа, не ги следя тези неща. Но преди ти се случваше често, съмнявам се вече да не ти се случва. Въпросът не е "кога последно", а че бая хора го правят и далеч не всеки отнася наказателни точки за това.
---
За тема-кръчма за изпускане на налягането - и аз съм правил подобни предложения (наистина, доста отдавна), но не се приеха. Мисля че по едно време даже имаше подобно място. Аргументът е простичък: ако се толерира подобно поведение на едно място, най-вероятно то ще се прехвърли и на останалите. Честно казано, ако има подобен род емоции натрупани, по-добре да се "изпуснат" с една форумна игрица, преди се е получавало.
Ето - ловният парк, разделяме се по отбори, раздаваме ръкавици и протектори, и форумната игра започва
На модераторите ще се дава правото на един удар без да им се връща
Гоги, не знам кога ти се е случвало за последен път, откакто не се занимавам с тая работа, не ги следя тези неща. Но преди ти се случваше често
Т.е си пишеш наизуст. а преди си е за преди. И преди съм отнасял банове. А сега русофилските клоуни си пишат каквито си искат глупости, нарушават грубо и систематично правилника, и нищо, продължават да си ги пишат глупостите. Ето това е разликата.
Ето - ловният парк, разделяме се по отбори, раздаваме ръкавици и протектори, и форумната игра започва
На модераторите ще се дава правото на един удар без да им се връща
В ловен парк ще дотърчи полиция и ще изгърмите по една камара неща. виж някое закътано място на витоша е къде по-добра алтернатива...или пък цивилизованата алтернатива пайнтбол/дофтбол. Тъкмо така някое мършаво жърналистче няма да се чувства онеправдано...не че не може да го треснеш с приклада.
Comment