г-н Никой написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
messire Woland написа Виж мнениеБяха изтрити голямо количество лични нападки между участниците в дискусията (главно от вчера вечерта, 10-12 мнения, повечето от ред-два). Вероятно се забавляват, но все пак идеята на тази тема е друга
Може и на лични съобщения да го правят.
Comment
-
Stan написа Виж мнениеСпоред мен поне тук трябва да има по-голяма свобода.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеИ аз не разбирам защо тук все още се трият мнения, вместо темата да бъде оставена да се развие в естествената си насока - паралелна на "Майтапи". Например постовете на peshev имаха такъв потенциал (мернах ги, преди да бъдат изтрити )...
Comment
-
Преди отново да се излее помията: за лични нападки и обиди тия дни раздадох известно количество наказания. За тях се трупат точки и когато се мине някакво количество, системата налага автоматичен бан. Всеки следващ, който започне да реве на тая тема първо да си види личния език и отношение.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеПреди отново да се излее помията: за лични нападки и обиди тия дни раздадох известно количество наказания. За тях се трупат точки и когато се мине някакво количество, системата налага автоматичен бан. Всеки следващ, който започне да реве на тая тема първо да си види личния език и отношение.
И една препоръка - добре е да уведомявате, кой е получил бан. Някак си не е морално човек да храни банаджия
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеДобре, смятате, ли че наистина имате какво да кажете в сирийската тема? Нещо, не идеологическо, защото тогава нещата задължително се омацват (абсолютно доказан опит), а военно?
Comment
-
Stan написа Виж мнениеТочковата система е много добра, също като акредитациите във ВУЗовете и БАНските институт. Разликата е че там колкото повече точки трупаш, толкова по-добре. А има ли чалъм човек да си проверява натрупаните точки или важи правилото на внезапната смърт?
И една препоръка - добре е да уведомявате, кой е получил бан. Някак си не е морално човек да храни банаджияМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Имам две предложения към великофорумната управа.
Първото е да се забрани достъпът за писане и до разделите "Античност" и "Ренесанс и религиозни войни".Да видим тогава колко хора ще се оплачат.
И второто е да ми разрешите и на мен да пиша в сирийската тема.Отсега казвам че ще пиша дълги хвалебствени постове във възхвала на Абу Бакр.Може и да карам на смени-на четна дата във възхвала на него,на нечетна ще възхвалявам Заркауи.А русофилите тук в тая тема ще пикат газ.Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
gollum написа Виж мнениеПП Иначе и аз смятам, че кало злуопотребява с този похват: писане за личността на опонента му, вместо към аргументите му и страда от известно високомерие, но подобни грехове не са редки (и на Гоги му се случва същото)
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеАко двама души искат непременно да се скарат, могат да го направят и извън форума
Аз, разбира се, ще ударя едно рамо на Динайн, каузата ми е близка
Comment
Comment