Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Здравейте!Нов съм и изразявам първо мнение.От известно време чета някои от темите във форума .Доста нови неща научих ,винаги ми е била интересна историята-тази на България,а и световната.Благодарение на вас прочетох много интересни неща и от В.С.В. т.е малко и от друг ъгъл погледнато...едно време си учехме едностранно/така ни се преподаваше/ и така приемахме нещата.Особено ми се нрави ,че твърдения и коментари не са голословни ,а са съпроводени от факти,посочват се източници.Прочетох много интересни коментари и материали.Моите уважения и най-добри пожелания към вас хората ,направили си труда да издирят и осигурят достъп до интересна и достоверна информация за тези като мен.
Comment
-
Принципно технически е възможна. За конкретната версия на форумния софтуер не е много ясно. Ако няма готов плъгин, няма кой да се занимава да го прави. На друг форум с подобен софтуер (но друга версия) го има реализирано, затова казвам, че принципно е възможно.
Само дето там след доста експерименти се въведе следната организация - 1) може да се изразява само одобрение и 2) това може да се прави само от потребители, които имат над определен брой мнения.
В крайна сметка подобна функционалност ми се вижда донякъде забавна, но не виждам с какво толкова би допринесла в нашия случай. Тук няма практика на мнения, съдържащи само "+1", така че не виждам какъв точно проблем би решило въвеждането на такава функция.
Това е лично мнение, нямам нищо общо нито със сайта, нито с форума.
Сега се сетих, че по едно време май имахме система за рейтинг на статиите, ама нещо не се възприе и накрая отпадна.
Comment
-
А аз както гледам при мен, мога да гласувам рейтинг на темите.
За другото питам, защото лично за мен би било облекчение да се съглася с нечие мнение и така да го подкрепя - сега ми се налага, просто щото не мога да трая, да се включа и в такъв случай повтарям като папагал същите неща. Досадно.sigpic
Sword song and horn sound
Comment
-
Може и да има смисъл да се въведе, но да си призная, има смисъл само за съгласие, тъй като несъгласието следва да е аргументирано по някакъв начин според правилника на форума. Чисто технически това е въпрос, който следва да се зададе на администраторите (аз въобще не разбирам от техническата страна на нещата). Въпросът е доколко ще е от полза подобно нещо, т.е. дали реално ще се ползва, спрямо това колко труд изисква да се въведе (нещо, за което нямам никаква идея). Но може би засега може да публикуваш пост с текст "съгласен съм с (подкрепям) мнение #х". Може би е малко тромаво, но спестява писане (на хората, които нямат достатъчно вътрешна дисциплина - моят случай е точно такъв).
Comment
-
Аз не виждам никакъв смисъл от подобна модификация. "Съгласен съм с Х" не добавя абсолютно нищо към която и да е дискусия, ако не е подкрепено с нещо, а за това си трябва пълен пост така или иначе.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеАз не виждам никакъв смисъл от подобна модификация. "Съгласен съм с Х" не добавя абсолютно нищо към която и да е дискусия, ако не е подкрепено с нещо, а за това си трябва пълен пост така или иначе.
Но това беше само хипотетично питане от моя страна.sigpic
Sword song and horn sound
Comment
Comment