Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мястото на България в НАТО

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мястото на България в НАТО

Напоследък все повече и повече попадам на думите "България" и "български" в западния специализиран печат. България (за съжаление) не е велика сила, но мисля, че би била интересна дискусията за нейното място на световната сцена. В контекста на НАТО, естествено, тъй като изявите ни са винаги в тези параметри.

Както казах, напоследък често виждам, че ни споменават, последното за което прочетох бяха българските хеликоптери, подарени на Афганистан с цел обучение на нови и стари пилоти. Не са малко и ученията, които имаме с американците (по мои наблюдения главно учебни въздушни боеве и десанти). От тази тема по-обща няма, тъй че оставям съфорумниците да дадат посока на разговора.
    8
    Àáñîëþòíî íèêàêâî, ïàãóáíî å ÷å ñìå ñòðàíà-÷ëåíêà
    12.50%
    1
    Ìèíèìàëíî, ó÷àñòèåòî íè èìà ñàìî äèïëîìàòè÷åñêà ñòîéíîñò
    37.50%
    3
    Èìà ñâîèòå íåãàòèâè, íî òàêà ÁÀ ïîääúðæà íèâî è òðóïà îïèò
    25.00%
    2
    ×ëåíñòâîòî íè å îò èçêëþ÷èòåëíà âàæíîñò çà íàöèîíàëíîòî ðàçâèòèå
    12.50%
    1
    Ñúäáàòà íà ñâîáîäíèÿ ñâÿò ñå êðåïè íà Áúëãàðèÿ
    12.50%
    1
    http://rayofhalifaxproductions.com/26662

Сега ще тръгнат едни разправии във форума...
    Аз по принцип съм за членство в НАТО. Въпреки всичко членството не изключва собствено мнение на държавата. Пример-Гърция.

Comment

Няма да тръгнат, понеже теми на съвременна Българска политическа тематика не допускаме.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
      X