Тая атака към Динаин сякаш има за цел превземане на под-форум във форум с висок impact factor А лица с опорни точки са заляли българския нет с лозунги. Мисля си, че който не е инструктиран специално, няма що да се тръшка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SRH написа Виж мнениеТая атака към Динаин сякаш има за цел превземане на под-форум във форум с висок impact factor А лица с опорни точки са заляли българския нет с лозунги. Мисля си, че който не е инструктиран специално, няма що да се тръшка.
Comment
-
SRH написа Виж мнениеТая атака към Динаин сякаш има за цел превземане на под-форум във форум с висок impact factor А лица с опорни точки са заляли българския нет с лозунги. Мисля си, че който не е инструктиран специално, няма що да се тръшка.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеКакво означава "опорна точка" в този контекст?Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеКакво означава "опорна точка" в този контекст? Сигурен съм, че не е военното значение, което би било най-често срещано в този форум Сигурно е някаква съвременна нашенска политическа простотия?
Comment
-
SRH написа Виж мнениеЕ за тая работа става дума Струва ми се, че Динаин има някаква представа какво имам предвид. Та, уважаеми модератори, не се подавайте на глупотевини
Какви опорни точки, какви 5 лв?
Има оплакване от работата на един модератор, вие до световната конспирация го докарахте!Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеКакво означава "опорна точка" в този контекст? Сигурен съм, че не е военното значение, което би било най-често срещано в този форум Сигурно е някаква съвременна нашенска политическа простотия?
Видиш ли някой да го използва, веднага разбираш че е на ти с международното положение.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
SRH написа Виж мнениеЕ за тая работа става дума Струва ми се, че Динаин има някаква представа какво имам предвид. Та, уважаеми модератори, не се подавайте на глупотевини
Само че въобще не виждам какво общо има това с форума или модерацията, както казах в един предните постове - излишно се вживявате в политическите въпроси, чак до ниво теория на конспирацията..."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
SRH написа Виж мнениеНикто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Dinain написа Виж мнение...излишно се вживявате...
Аз модерирам два оръжейни форума от над 10 години, та съм чул нещо за модерирането...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Опитах се да игнорирам участника 1951 Airman .
Когато го направя, система отказва защото той е модератор. След това потърсих да открия на кои раздели е модератор 1951, но не открих такива. Най-вероятно е и да съм пропуснал нещо.
Въпросът ми е следния:
Възможно ли е това да бъде упоменавано в подписите на модераторите или поне да бъде отбелязвано, че са модератори както при Пилот и Dinain? Може би в профилите?
Предварително благодаря за отговорите.С уважение контрол_alt.
Comment
-
Под всеки раздел има името на модератора, отговорен по принцип за него. Същевременно това не е ограничаване на правомощията и всеки може да модерира навсякъде. 1951 е модератор на подраздела за WoT, както и си пише там.
Модератор не може да се игнорира защото може да остави съобщение, което да трябва да достигне до всички участници в дискусията.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment