Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтапи ¹ 4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Воислав Шешел пред трибунала в Хага - must see!

Comment

Няма ли да стане най-накрая

Comment

За феновете на Батълфийлд 1942 и Монти Пайтън:

„Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Попанах на тази картника:

И текста под нея: "интересно би било да се види лицето на човека с трактора - то навярно е изразявало истинска буря от емоции". Особено, ако нивата е негова
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Веднъж попитали Кисинджер - Какво е това «дипломация на совалката?» Кисинджер отговорил : О! Това е универсален метод! Ще ви дам пример. Искате по метода на дипломацията на совалката да омъжите дъщерята на Рокфелер за обикновено момче от руско село. - Но това е невъзможно! Как ще стане? - Много просто. Отивам в някое руско село, намирам едно обикновено момче и го питам: - Искаш ли да се ожениш за американка? Той ми отговаря: «Имаме си достатъчно руски момичета.» А аз: «Да. Но тази е дъщеря на милиардер» Той: «О! Това е друга работа» Тогава отивам в Швейцария на заседание на националната банка (???). Питам: «Искате за президент един пич от Сибир?» - Фу,- казват в банката. - А ако тук е замесен Рокфелер? - О! Това е друга работа! Отивам при Рокфелер. Питам: «Искате ли за зет руснак?» Той: «Ние в семейството всички сме финансисти!» Аз: «А той е президент на Швейцарската банка!» Той: «О! Това е друга работа! Сюзи! Ела тук. Господин Кисинджер ти е намерил съпруг. Той е президента на Швейцарската банка!» Сюзи: «Тези финансисти са все тъпаци!» Аз: «Да! Но този е кореняк сибирец!» Тя: «О-о-о! Това е друга работа» .
            Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

messire Woland написа Виж мнение
              Попанах на тази картника:

И текста под нея: "интересно би било да се види лицето на човека с трактора - то навярно е изразявало истинска буря от емоции". Особено, ако нивата е негова
              това е един от двата прототипа на Лайтнинг (не помня кой точно) и пада върху оранжерия...на мен елично когаточетях историята на самолета (там я имаше същата изрезка) ми беше по забавно заглавието на статията....а да на фоан ан една скорошна дискусия- това не е монтаж.

Comment

Интересна снимчица.младежът на снимката е един от модераторите на kajgana, с ник ACID,с две бутилки бира каменица в ръце.Мразят ни ама ни пият бирата.

Comment

"No beast so fierce but knows some touch of pity."
                  "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Li'l Hitler

albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

В очакване на Операция Чикаго 2
                      Офисни тренировки

П.С Има и познати членове на БС - личат си по оръжията
                      http://www.bukvite.com

Comment

Грузия разчитала на София за решаване на конфликта
                        Това заглавие от вестник Новинар е наистина само за рубриката майтапи.

Comment

Ето така се води война!
                          http://www.1tv.ru/news/n126182

Comment

Забавно: Кой филм искате да гледате по БНТ в годината на 50-я й юбилей? Гласувайте.
                            /Моя избор: Бариерата, Гераците, Езоп, Инспекторът и нощта, Писмо до Америка - е, и някои филми ги няма все още/
                            "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Това е от един музей на инквизицията във Виена
                              в общи линии е най-забавното нещо от музея
                              не знам дали се вижда хубаво, но това е немският превод на Айрън мейдън

Comment

Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.

Comment

Working...
                                X