Нещо (на руски език е), което на мен ми се видя забавно. Филма не съм го гледал, но интерпретациите на различните режисьори са забавно написани .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеИнтересния въпрос е и защо всъщност е било необходимо радистите навахо да използват във връзката помежду си собствения си език ако според тебе гласова комуникация не се е употребявала до 90те години на века.
(За яснота на постинга - по-горе в темата става дума, че се е употребявал само морз. Морзовата азбука не е език! - бел.моя)"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Според някои от изпитните работи „най-високият връх на Рила е Еверест", „най-големият проблем на Рила е отрицателният естествен прираст"; „в Рила животните са защитени от червения кръст"; там се намират и седемте Рилски езера, но най-голямото е Байкалското, а „животинският свят е предимно от говеда".
Луди, луди
Comment
-
Още по темата:
Бисери от матурите II - Еверест е в Рила
05 юни 2009 / News.dir.bg
Тазгодишните матури на зрелостниците показаха фрапантно незнание по география, сочат резултатите, оповестени от просветния министър Даниел Вълчев.
Най-високият връх на Рила е Еверест, е написал зрелостник, явил се на държавния зрелостен изпит по география и икономика, разказа пред журналисти Вълчев за бисерите от изпитите, предаде БТА.
Друг ученик написал, че най-големият проблем на Рила е отрицателният естествен прираст. Трети, че Боровецката седловина Рила се свързва със Средновековието. Сред писанията от матурите били открит и бисери като - най-голямото от седемте Рилски езера е Байкалското, Рила планина се влива в река Искър, Рила се разделя на три части от Родопите.
Според цели 11% от явилите се на изпит по география пък нос Калиакра и Мадарският конник са в Родопите. Над 5 на сто смятат, че България е на едно от първите места в света по раждаемост, а над 9% – че сме в челните класации по средна продължителност на живота.
Очевидното е и нежелание да се осмислят фактите и да се разсъждава. Няма как иначе да обясним защо над 1000 зрелостници са решили, че в Дунавската равнина не се отглежда пшеница, а ориз, или че във Варна няма корабостроене, коментираха от експертите на МОН.
ДАЛЕКУ ОД СЛОБОДАТА
И НЕРАЗДЕЛЕНИ ОД НЕА
ОВДЕ ПАДНАА 40 ХЕРОИ
НА ИЛИНДЕН
Паметна плоча, Крушево,
ИЛИНДЕН 1953
Comment
-
Ей тия пичове къртат кочината отсекъде - http://www.cracked.com/article_17019...ike-pussy.html(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
Comment