If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Силите на върховистите везли участие във въстанието са не повече 600 - 700 процента което не е значителен процент от общия брой въстаници / оценявани във всички революционни окръзи на около 20 000
Жена влиза в магазин и иска да купи 10 метра плат.
- Защо ви е толкава много? - пита продавачът.
- Ще си шия нощница.
- Но за нощница ще са ви предостатъчни 2 метра.
- Работота е там, че мъжът ми е научен работник и за него процесът на търсене представлява по-голям интерес от резултата.
- Ще си шия нощница.
- Работота е там, че мъжът ми е научен работник и за него процесът на търсене представлява по-голям интерес от резултата.
- Ще си шия нощница.
Така си е, така си е! Напомня ми за поручик Ржевски, когото една дама попитала дали обича децата:
-Децата, не, но процесът, процесът!
Старата акула учи малкото акулче как се яде човек:
-Първо правиш един голям кръг около него, ама много бавничко. След това един по-малък, по-бързо. Най-накрая един много малък кръг, много бързо.След това го изяждаш.
Малкото акулче нетърпеливо прекъсва:
-А не може ли направо да го изям?
-Може, ама ще трябва да го ядеш с лайната...
(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Старата акула учи малкото акулче как се яде човек:
-Първо правиш един голям кръг около него, ама много бавничко. След това един по-малък, по-бързо. Най-накрая един много малък кръг, много бързо.След това го изяждаш.
Малкото акулче нетърпеливо прекъсва:
-А не може ли направо да го изям?
-Може, ама ще трябва да го ядеш с лайната...
Comment