Dinain написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
messire Woland написа Виж мнение
Това е от сайта на ГоблинThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Гост
Американцы умирают от слабоумия. Правительство в ужасе
Также неясно, скольких людей поразил этот недуг. По мнению медиков, скорее всего, заболевание в течение многих лет оставалось попросту незамеченным.
В США выявлена неизвестная доселе смертельная форма слабоумия. Такой диагноз поставлен 16 американцам, десять из которых уже скончались, сообщает Утро.
Этот недуг напоминает болезнь Кройфельдта — Якоба (CJD) — пациенты также теряют способность размышлять, говорить и перемещаться, — но в то же время у него есть некоторые особенности, которые делают его отличным от известных форм CJD.
Врачи пока не в состоянии ответить на вопрос, как именно протекает болезнь и при каких условиях она может распространяться.
Также неясно, скольких людей поразил этот недуг. По мнению медиков, скорее всего, заболевание в течение многих лет оставалось попросту незамеченным.
Comment
-
"100 000 000 000 зимбабвийски долара"
"... През юни беше представена банкнотата от 10 милиарда, а днес сумата цифрата върху най-голямата банкнота в страната достигна 100 милиарда.
Според жителите на страната обаче новата банкнота реално има много малка покупателна стойност и не покрива дори разходите дори за един обяд.
Минималните дневни разходи в страната се равняват на около 500 милиарда от местните пари..."
Comment
-
Ето нещо добро от днешния брой на Телеграф.
Инженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен.
Инженерът повикал своя котарак: “Хикс на квадрат, демонстрирай!”. Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник. Всички се съгласили, че котаракът е много як.
Счетоводителят казал на своя котарак: “ДДС, демонстрирай!”.
ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа. На другите им харесал номерът.
Химикът се обърнал към своя любимец: “Епруветка, давай!”.
Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 милилитра в една чаша. И другите се впечатлили от тази точна лапа. Накрая дошъл ред на държавния служител.
Попитали го: “А твоят котарак какво умее?”.
Държавният служител казал: “Хрантутник, демонстрация!”.
Хрантутник изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа, изнасилил другите три котарака, оплакал се, че го боли гърба, написал жалба срещу лошите условия на труд, изпратил я в службата за предотвратяване на епидемии и си взел болнични за един месец.
Comment
-
Не знам дали е чак толкова смешно, но - http://www.vagabond-bg.com/?page=vote#v8A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Гост
През пустинята пълзят две безопасни игли:
- Адска жега е! - оплаква се едната.
- Ами, като не си се разкопчала!
Comment
-
Умрял Папата. На портите на Рая го посреща Свети Петър.
- Как се казваш?
- Аз съм Римския Папа!
- Папа, папа, - - мърмори си под носа Петър. - съжалявам, но нямам римски папа в списъка.
- Но аз бях заместник на Господ на Земята!!
- Господ е имал заместник на Земята? - учудено пита Петър, - странно, но не знам нищо за това…
- Аз съм главата на Католическата църква!!!
- Католическа църква? Никога не съм чувал за такава…Почакай, ще питам Шефа.
- Шефе, - пита Петър Господ, - тук един разправя, че Ви е заместник на земята, наричат го Римски Папа, нещо говори ли ви?
- Не, - отговаря Господ, - но чакай да попитаме Исус.
Господ и Петър обясняват на Исус ситуацията.
- Момент, - казва Исус, - нека да поговоря с него.
След 10 минути Исус, смейки се до сълзи, идва и казва:
- Помните ли риболовния кръжок, който организирах преди 2000 години?? ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА!!!Last edited by Thorn; 23-07-2008, 21:52.
Comment
-
http://www.vagabond-bg.com/?page=vote#v8 тва верно е много яко аз гласувах за
Sex bombs Ама и еи сега си заслужаваше много гласаIN VINO VERITAS !!!
Comment
-
“Ако руските въоръжени сили искат да се разположат във Венецуела, ще им устроим топло посрещане”, заяви Чавес в Москва.
Ну вот, а говорят Русские никому не нравятся (по версии стран восточной Европы).
Эх, подружились бы мы с Чавесом покрепче, может он и передумал бы..."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
Comment