Жега в Москва /дневник - начало на деня/
7.12 Събудих се, понеже възглавницата отплава.
7.24 Отидох в банята. Ура! Най-сетне са спрели горещата вода!
7.24 А не, не са.
7.26 Все пак са я спрели! Това било студената вода!
7.38 Пие ми се кафе. Поставих чайника в хладилника.
7.53 Чайникът кипна.
7.58 Кафето се изпари.
8.10 Не мога да реша какво да облека за на работа. По гащи е горещо, а плувките ми се врязват...
8.25 До спирката дотичах леко, високо повдигайки крака. П`ари! Преминаващите автомобили весело обливат пешеходците с пръски асфалт.
8.31 Вместо тролейбуса от гъстата мараня изплува керван камили. Над хоризонта на улицата се издигат призрачните очертания на някакъв дворец (не този на "Газпром") на брега на оазис.
8.33 Кондукторката не е за гледане по бикини. Ще зяпам през прозореца.
8.38 Бригадата за ремонт на траверсите също не е за гледане по бикини.
8.40 Отзад трима души припаднаха.
8.44 В метрото се плъзнах без проблем.
8.46 Във вагона е неудобно да се блъскаш с лакти. Пързалят се.
8.50 В тълпата разправят, че магазините "Светът на кожите" в Соколники и "Шуби" на Алексеевска са изгорели от срам.
8.51 И че Борисовските езера са преименувани в Борисовска ривиера.
8.59 На паркинга до станцията на метрото стоят осем "Бентли" и две "Ламборджини": продавачите на сладолед вече са пристигнали на работа. ))
7.12 Събудих се, понеже възглавницата отплава.
7.24 Отидох в банята. Ура! Най-сетне са спрели горещата вода!
7.24 А не, не са.
7.26 Все пак са я спрели! Това било студената вода!
7.38 Пие ми се кафе. Поставих чайника в хладилника.
7.53 Чайникът кипна.
7.58 Кафето се изпари.
8.10 Не мога да реша какво да облека за на работа. По гащи е горещо, а плувките ми се врязват...
8.25 До спирката дотичах леко, високо повдигайки крака. П`ари! Преминаващите автомобили весело обливат пешеходците с пръски асфалт.
8.31 Вместо тролейбуса от гъстата мараня изплува керван камили. Над хоризонта на улицата се издигат призрачните очертания на някакъв дворец (не този на "Газпром") на брега на оазис.
8.33 Кондукторката не е за гледане по бикини. Ще зяпам през прозореца.
8.38 Бригадата за ремонт на траверсите също не е за гледане по бикини.
8.40 Отзад трима души припаднаха.
8.44 В метрото се плъзнах без проблем.
8.46 Във вагона е неудобно да се блъскаш с лакти. Пързалят се.
8.50 В тълпата разправят, че магазините "Светът на кожите" в Соколники и "Шуби" на Алексеевска са изгорели от срам.
8.51 И че Борисовските езера са преименувани в Борисовска ривиера.
8.59 На паркинга до станцията на метрото стоят осем "Бентли" и две "Ламборджини": продавачите на сладолед вече са пристигнали на работа. ))
Comment