If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не е ли леко незаконно това, че са дадени ЕГН-тата им.
На мен ми попадна от друг форум. Като гледам ЕГН-тата, предполагам, че към момента на съставяне на списъка не е било незаконно. В другия форум пишеше, че са посочени за доказателство, че имената не са измислени.
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Учителят:
- Можеш ли да ми дадеш исторически пример за пълен неуспех?
- Да! Христофор Колумб.
- Защо?
- Защото не знаел къде отива, като пристигнал, не знаел къде е попаднал, а когато се върнал, не знаел къде е бил!
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Лимузината, с която президентът Буш се движи из Рим по време на посещението си в Италия, се счупи, предаде агенция "Новости".
Заради повреда в двигателя машината спряла насред Рим, недалеч от знаменития фонтан Треви. Буш трябвало да се прехвърли в друг автомобил. С това сюрпризите не се изчерпали. Новата кола се оказала прекалено голяма и не могла да влезе през вратата на американското посолство. Президентът трябвало да слезе и пеша да отиде до сградата на дипломатическата мисия.
Своя принос към серията гафове по време на президентската визита в Италия даде и първата дама на САЩ Лора Буш. Възхищавайки се на панорамата на Вечния град от хълма Квиринале, тя запитала: "Но къде са тези седем милиона римски хълмове?"
Тц тц тц . Както е казал народа "С какъвто се събереш, такъв ставаш!"
Не разбрах какво му е смешното на това. Но битката беше страхотна.:tup: A glorious victory за биволите!:rock: Вечна "Бойна слава" на героите!
Како луƒето прдат
Дволичен - Прди и прашува „Ко¼ прдна ? “
...
Кавалер - Пушта дамата прва да прдне
...
Спортиста - Ако неко¼ прдне еднаш, он ?е прдне двапати за да го собори рекордот
Това на нищо не прилича. И аз допускам правописни грешки, но грешка във всяка написана дума - това вече е прекалено!:x
"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs) It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
По дяволите! Продали са ми фалшива клавиатура! На нея няма такива символи. А сред кирилските букви не виждам и символ "j". Ах, къде дреме комисията за защита на потребителите!
"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs) It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
Въпрос - Какво е македонец след къпане ?
Отговор - чист българин !
ПП - съседите от югозапад смятат ли се за славяни след като твърдят , че произлизат от Ал.Македонски /много ми е интересно как са заченати след като той е бил педал /
Днес Бил Гейтс завърши бакалавърската си степен и получи диплома от Харвард
Бил Гейтс най-после се дипломира
Днес Бил Гейтс завърши бакалавърската си степен и получи диплома от Харвард. Преди 32 години най-богатият човек на планетата прекъсна образованието си в престижното учебно заведение и основа Microsoft.
В речта си Бил Гейтс, който от години е виден филантроп, подтикна класа на завършилите бакалаври от випуск 2007 г. на Харвард да направят опит да премахнат неравенството в света.
Hilarious video of a Ukrainian/Russian crossdresser is a mixture of great image of traditions and modern showbiz. http://www.myspace.com/verkaserduchkaofficial
Само Верчето Сердючка и Раша гудбай, така де Таша тумбай )))
Comment