Обикновен лаик написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрическите и безшофьорни коли
Collapse
X
-
Dinain написа Виж мнениеСтатията казва, че най-вероятно ще стане същото като с Айфона - истерия при излизането на Тесла-Е (вече налице), с огромни предварителни поръчки, тълпа балъци, които ще се редят на опашки...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Kramer написа Виж мнениекво значение има возилото за 100 килки и ли за 10 кат` върши същата работа, на кой му дреме, на тоя дет` продава тревата, може би
Comment
-
mechoka написа Виж мнениеГоги,някога карал ли си нова кола?Чисто нова,на нула километра.Няма такъв кеф.
Comment
-
Nick написа Виж мнениеТака де, нали и я това писувах. Революция ще е, когато има някакви действителни преимущества пред съществуващия продукт - ама то няма такива.
То в историята има безброй Престън Такър-и, но никой не ги помни, естествено. Помнят се успешните примери.
Обикновен Лаик написаТака работят - но съгласи се, че работят така благодарение на "баламите", дето са готови да броят луди пари за някакъв, по същество, "суров" продукт. Щото ако ги няма тях да купуват - няма развитие, няма аналози, няма падане на цените. Нещо като не се търси за какво да му правиш аналози."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеПредстави си карал съм, и за тебе ако китайското сътворение е върха на сладоледа, за мене не е. А някой ден ако те огрее да минеш да кажем 500 км с кола за 100+К може и да те осени каква е разликата между произведение за 100К и сътворение за 10К на което тенекиите са ги докарали ан вид като първото.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеДа, разликата е огромна. .
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеИ аз така като си взех първото премиум клас возило, след работа тръгнахме за Варна, взе го като самолет пътя и бях супер свеж когато пристигнахме, като преди да тръгнем бях 10 часа на работа и беше супер горещо и гадно. Рейндж Роувъра на жената още не съм го крал на дълго, само малко из града и по калищата, когато е надървено окачването поне за моят вкус се клалти доста....но това при завои и огромни дупки, малките не се осещат...обаче като клекне в магистрален режим е много приятно...но подозирам че няма разлика с Лада Нива, осен в цената......както е казал народа "за всеки влак си има пътници"...аз лично предпочитам д апътувам като британският флотМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеЛада Нива.....Като джужешкия хляб е
Comment
-
Кат каза Нива-в Австрия в Алпите по селцата се нагледах на Ниви.Сигурно щото са тъпи,русофили и комунисти...
Нивата за дадения ценови диапазон и за това за което е предвидена да се ползва си върши работата прекрасно.Бих я избрал пред Фероза или Витара примерно...
И колко смело се коментират китайските автомобили...Колко хора тук са се качвали въобще в такъв??
Между другото не знам и защо се счита по презумпция че китайското е непременно некачествено.Нека първо се замислим че има китайско и китайско.Това за 4$ правено по дребните манифактури може и да не става,но същото за 8$ си има съвсем "европейска" здравина и пак е далеч под "европейските" цени като себестойност.Хубаво е и да се обръща внимание че китайската стока която идва за българския пазар и за западноевропейския е различна.Дори и когато става дума за едни и същи производители.
Скоро си играх да правя статистика за едни резервни части...И излезе че епоксидните смоли и силиконите които правят разни китайски производители като качество,издържливост и електрически параметри са по-добри от аналогичните на Хенкел/Локтайт...Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
mechoka написа Виж мнениеза дадения ценови диапазон
mechoka написа Виж мнениеСкоро си играх да правя статистика за едни резервни части...И излезе че епоксидните смоли и силиконите които правят разни китайски производители като качество,издържливост и електрически параметри са по-добри от аналогичните на Хенкел/Локтайт...
Comment
-
mechoka написа Виж мнениеДокат доде този момент просто ще бъде подхвърляна тая залъгалка да си троши европейската цивилизация главата с нея и да си деградира икономиката под войнствените стенания на неолевичарските екоактивисти...Едните ще опрашват с човешка помощ и памуче в ръката растенията та да има реколта и същевременно ще плащат на разни корумпета да забраняват ДВГ и атомната енергетика в техните страни след 15години...
Едни цигани не могат да спрат на границата, но да забранят ДВГ могат.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
Comment