Amazon написа
Виж мнение
Колкото по-сложно, толкова по-лесно се чупи.
Рязко ще се повиши електрокултурата
Рязко ще се повиши електрокултурата 

)
Когато взеха колата наистина беше гробница, но стоя в гаража половин година (нашия че те нямаха канал) и човека я възстанови доста педантично. И след това си я кара още 20 години. Не знам колко често я е ремонтирал междувременно.
В колата имаше сигурно още 100-150 000 километра живот.

Преди 20-тина години беше описан един на милион и половина, който още беше в движение. Та ако някой е бързак, има мазохистичнинаклонности да кара стара кола, когато лесно може да си позволи по-нова и му се експериментира, сигурно може без никакви проблеми да навърти 1-2 милиона километра по хубави пътища, докато изгние купето. Потенциално всеки компонент може да бъде сменен. Проблема е че идва един момент в който е доста по-изгодно да си купиш по-нова кола, от колкото да ремонтираш старата. Което преди не беше опция и клечахме под трошките, докато боята престане да държи купчината гнили ламарини.
Иначе знам/помня какво беше "преди" задова ме досмешаха носталгичните въздишания. Иначе сега могат много по-лесно да с енавъртях милиони, стига работата да е свързана с пътуване 2 К на седмица се правят лесно = 100 К на година, като говорим не са транспортен бизнес а за пътуване насам натам да се инспектират обекти или да се видиш с клиенти.
Иначе знам/помня какво беше "преди" задова ме досмешаха носталгичните въздишания. Иначе сега могат много по-лесно да с енавъртях милиони, стига работата да е свързана с пътуване 2 К на седмица се правят лесно = 100 К на година, като говорим не са транспортен бизнес а за пътуване насам натам да се инспектират обекти или да се видиш с клиенти.
Comment