Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Annual Academy Awards
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Кухулин написа Виж мнениеМарк Райлънс каква зверска роля прави, не е истина. В тая категория май ще е най-жежко.
На мен филма ми беше малко скучен. Добре де...много скучен. Ако филма беше за живота на Пауърс(имаме и негова автобиография) щеше да е далеч по-интересен. Така е малко бозица и то не резлива.
А Том Ханкс...ами това е единственият актьор който участва в хиляда филма, но всички си го спомнят само в един.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
За Том Ханкс: Филаделфия, Форест Гъмп, Терминалът, Капитан Филипс, Корабукрушенецът, Редник Райън...кой филм е този "единственият"?
За Оскарите: гледал съм само 2-3 филма вкл. The Revenant. Този последният задължително трябва да вземе поне за операторска работа, Лео си играе стабилно, но доста хора отдават предпочитание на Dannish Girl за мъжка роля. Ще видим.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеДобра роля, или добре избран актьор? Според мен второто. Освен това, ако трябва да изречеш доброволно репликите които му бяха сервирали и ти щеше да си умърлушен.
На мен филма ми беше малко скучен. Добре де...много скучен. Ако филма беше за живота на Пауърс(имаме и негова автобиография) щеше да е далеч по-интересен. Така е малко бозица и то не резлива.
А Том Ханкс...ами това е единственият актьор който участва в хиляда филма, но всички си го спомнят само в един.
Comment
-
Blackwolf написа Виж мнениеВсъщност романът, който по принцип не блести с кой знае какви качества, е три нива над филма.
Comment
-
И кои са тези качества? Може би нелепото решение да се снима при естествена светлина, което придава НЕестествена визия на филма? Или самоцелната мрачност, която цели създаване на определена емоция, но е нелепа? Или купищата исторически несъответствия, като почнем от костюмите, та стигнем до почти всяка сцена в сюжета? За мен е изключително нелеп филм и ако му дадат награда, означава, че янките хептен са изперкали...
Comment
-
Blackwolf написа Виж мнениеако му дадат награда, означава, че янките хептен са изперкали...
Даже педалите са го оценили подобаващо (Gay and Lesbian Entertainment Critics Association)
Comment
-
Повече от ясно е, че оценките на масовия вкус са тъпи. Точна такава оценка са и Оскарите. Не знам защо трябва да се приемат сериозно, освен от пряко заинтересованите от финансова гледна точка.
Те дадоха Оскар на Мерил Стрийп за най-слабата й до смешна гротескност роля, та остава да не дадат и на Лео за тая тъпня неземна.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение
Извън това филма си е кинематографично явление. Толкова реализъм рядко се среща във филм. А сцената с гризлито вероятно ще влезе в учебниците. Тръпки ме побиха докато я гледах.
Образите също бяха много реални. Нямаше изцяло "добри" и "лоши". Просто хора. Предполагам не е лесно хем да направиш филма напрегнат и емоционален, хем хората да изглеждат хора, а не разни омирови персонажи. Аман от кухи супер герои.
Ако Лео и Том Харди вземат оскари, ще се си ги заслужили. Чудя се кой от двамата игра по-добре. Май Том, но на него и ролята му беше много благодатна. Лео почти нямаше реплики и трябваше да играе основно с изражения и езика на тялото. Чест му прави че нито веднъж не преигра.
Blackwolf написа Виж мнениеЗа мен е изключително нелеп филм и ако му дадат награда, означава, че янките хептен са изперкали...
Честно казано, мислех че точно на теб този филм ще ти хареса, ти пък взе че го нахрачи. А светлината във филма е страхотна!
Blackwolf написа Виж мнениеИли купищата исторически несъответствия, като почнем от костюмите, та стигнем до почти всяка сцена в сюжета?Last edited by Amazon; 22-02-2016, 18:31.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
кало написа Виж мнениеПовече от ясно е, че оценките на масовия вкус са тъпи. Точна такава оценка са и Оскарите. Не знам защо трябва да се приемат сериозно, освен от пряко заинтересованите от финансова гледна точка.
Те дадоха Оскар на Мерил Стрийп за най-слабата й до смешна гротескност роля, та остава да не дадат и на Лео за тая тъпня неземна.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment