Снощи на един от каналите - не знам кой, вървеше серия от ЛА варианта. Та "преводачът" си беше оставил ръцете, щото дубльорите нелепо повториха сто пъти как са намери и изследват някакво парче, цитирам - тънгстен. Но гледах няколко минути само, та може и повече бисери да е имало.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериали
Collapse
X
-
Да, дублажът е ужасен, трябва да се гледа с оригинален звук. Аз така и правя. И вярно, последните сезони много превъртяха нещата - явно нямат идеи какво да правят.
Може би са им свършили и събитията, реалният разказан жизнен опит, защото по първите сезони си личеше, че голяма част от нещата са вадени от нечий реален живот и случки. А в последните сезони сякаш са си изсмуквали от пръстите историята.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеДъки? Защо да е луд? В смисъл, образът му във филма е на типичен интелектуалец, отдаден на професионалните си занимания и с голяма обща култура.
messire Woland написа Виж мнениеА коя е сръбкинята?
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написаАбе не спазва много добра психична хигиена. Особено като си говори с "пациентите" си. Може би най-колоритният образ в сериала.
Suzana S. Drobnjaković, агент Тод, не бях видял, че е сръбкиня, но инак съм съгласен с ВалБо - аржентинката, която играе ролята на агент Давид много повече хваща окото
През цялото време обаче оставам с впечатлението, че основният човек, седящ зад създаването на сериала е прототипът на МакГий. Гледната точка изглежда почти изцяло негова, с проблемите със себеизрастването и агент Динозо и обожанието към фигурата на Гибс. И т.н.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Аз съм още в началото където МакГий е епизодичен образ. Сега засега(първи сезон) Динозо излъчва най-много енергия и е забавно да се гледа как преиграва. Нямам предвид че актьора преиграва, а специалният агент който играе преиграваThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнение
Comment
-
Di0mitko написа Виж мнениеКнигата оправда очакванията ми, въпреки че ми се искаше действието да се развие в друга посока, сериала, поне се надявам, може да ми допадне още повече.
Comment
Comment