Сериали
Collapse
X
-
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г. -
Е, поне Джон Сноу да поживее още малко.. след всичката смърт
Аз четох статия, в която се опоменава, че е посписал да участва не само в 6, но и в 7 сезон.
Безкрайното търпение поражда незабавни резултати. https://www.keranova.org/Comment
-
Те книгите, а и сериала трябва да завършат със сватбата му с Денерис. Все пак Таргариен се женят само помежду си, а идеята е да се съберат огънят и леда на едно място накрая.Comment
-
-
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан ГлоктаComment
-
Предполагам, че може да се обобщи и така, но доколкото разбирам, работата не е точно в `качеството` (сестра ми чете няколко тома, та ми разправя). По-скоро литературното `платно` иде малко за мащаба на тази история, а сценаристите са го `сбили` перфектно - особено първи и втори сезон."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан ГлоктаComment
-
Comment
-
Не че е хаотично (за книгите), по-скоро има история като за 200-300 страници, но написано сбито и без лигавщини (като безсмислени допълнителни линии и един тон ненужни персонажи, които не знаят защо са там и какво трябва да свършат, та съответно се налага да бъдат скоропостижно убивани, заедно със страничните си истории) или пък, като алтернатива, няколко отделни несвързани повести, развиващи се в общ свят. И тогава щеше да става, може би дори щеше да е добро. Но пусто увлечение по фентъзи епоси, интриги и натурализъм. Или още по-добре - направо да беше написал исторически роман по първоизточника. Хем е по-интересно, а и интригите са с няколко степени по-заплетени
.
Сериалът е по-добре, според мен, (поне дотам, докъдето съм го гледал) главно защото се е наложило да сбият всичко в много по-малко време, а и актьорският състав не е лош, макар и не изцяло.
Това чисто то моя гледна точка какво би ми харесало, иначе си е ясно, че книжната поредица си е успешна отвсякъде в пазарен план. Макар че се съмнявам, че ще я приключи приживе. Не че не е ясно от по-рано какво се случва, така че...
Това никак не е рядкост, когато се прави сериал по незавършена все още поредица. В анимацията могат да се наброят сигурно десетки, а вероятно и стотици подобни случаи, в които неизбежно историята тръгва по свой път.pnp5q написаЧетох, че сериала вече надминава книгите хронологически и май ще станем свидетели на първия случай, в който филмирана книжна серия ще продължи като `книги по филм/сериал`.Comment
-
Ти ми разби детските мечти
Вярно ли са направили такава простотия? И от какъв зор? На Лина едва ли и пука дали ще се съблича, или не.
Абе сносно си беше, ама да сложат дубльор на най-красивата актриса в сериала. Губи се реализма ДЕПМ!
А като съм се размрънкал, не ми харесва и че я изрусиха за сериала. Естествена е още по-готина.
Сега ми хрумна - да не би за това да са сложили дубльорка?
This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment

Comment