Сериали

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Кухулин
    ветеран
    • Nov 2006
    • 12515

Ако почнат да снимат "читави битки" по вашите критерии, едва ли ще са водещото шоу в света. Всеки трябва да си знае мястото.

Comment

• Zalmoxis
      ветеран
      • Nov 2007
      • 969

Има разлика между автентичност и достоверност. В "Игра на тронове" имаме една автентична атмосфера без фактическа достоверност. Фокусът е върху развитието на главните герои. Сериалът няма образователна цел. Остава си базирен в измислен свят. Според мен критиката на Мат Ийстън е по-приложима към продукция като "Викинги", която претендира, че има някаква по-директна връзка с нашия свят (а няма). Сериозно, "Викинги" е пълна трагедия.

Мисля, че Рамзи Болтън се изяви за пореден път като добър тактик и напълно заслужаваше да спечели битката. Такъв персонаж би бил съвсем на място в реалния свят.

Comment

• benjamin
        Прогонен
        • Jun 2013
        • 112

Няма нито достоверност, нито автентичност, нито нищо в ГоТ. И хората също си мислят, че така са се водили битките. Сериалът заблуждава точно толкова, ако не и повече, от Викинги. Което, съгласен съм, е тотална простотия.

Джон Сноу има plot armor

Comment

• Кухулин
          ветеран
          • Nov 2006
          • 12515

benjamin написа
          И хората също си мислят, че така са се водили битките.
          А какво лошо има в това?

Comment

• gollum
            фрогландец на вестконинска служба
            • Jan 2003
            • 22550

Що пък трябва да са прости
            А, поредният тип, който вярва в силата на кожата като защитен материал? Или пък е рокер-копиеносец, знам ли? Иначе ако е главен герой, биещ се с копие, ще се съглася, де.

а това за plot armor-а е добро .

Comment

• Кухулин
              ветеран
              • Nov 2006
              • 12515

Той и с адамантиева броня да беше, много щеше да му помогне Срещу товарния влак не се тича

Comment

• Amazon
                Нередовен
                • May 2006
                • 7016

За ГоТ онзи английският специалист казва че броните били почти истински. Поне тази на Станис. Била повлияна от някакви източни брони комбинация от ламели и мрежестта ризница.
                Същия казваше че се изумява като види във филмите кожени "брони" с капси по тях. Не е много ясно срещу какво защитават. Вероятно против уроки, уплах и космически лъчения.
                This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

• Zalmoxis
                  ветеран
                  • Nov 2007
                  • 969

В "Игра на тронове" има зомбита, елфи, великани, мамути, дракони, уаргинг, шейпшифтинг, възкресяване, но това, което минава границата, е кожената броня

Comment

• Кухулин
                    ветеран
                    • Nov 2006
                    • 12515

Ако трябва да гадая, ще да е свързано с някакъв вид сложен фетиш

Comment

• Amazon
                      Нередовен
                      • May 2006
                      • 7016

Кухулин написа
                      Ако трябва да гадая, ще да е свързано с някакъв вид сложен фетиш
                      Усещаш ги нещата Другото е че гамбезона поразително прилича на ватенка, а основното историческо оръжие - копието, не изглежда толкова добре колкото меча.
                      В единият случай имаме главният алфа мъжки, облечен в най-близкото до латекс с което няма да загубим детската публика, развял на вятъра смолисто черни къдрици и размахващ огромен излъскан до блясък фалос...ъъъ таковата меч.
                      Никой не иска да гледа някакъв ватник с грозно тенекиено цукало с две дупки на главата, ръчкаш монотонно лошите с дълга пръчка с остро джелезо накрая и пищящ нещо неразбираемо, повлиян от страха и адреналина.
                      This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

• Thorn
                        ветеран
                        • Aug 2005
                        • 7760

Zalmoxis написа
                        В "Игра на тронове" има зомбита, елфи, великани, мамути, дракони, уаргинг, шейпшифтинг, възкресяване, но това, което минава границата, е кожената броня
                        Особености на форума.

Но конкретно аз се дразня от всички изброени. Щеше да ми е интерсно и без магия, само с меч.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

• benjamin
                          Прогонен
                          • Jun 2013
                          • 112

Тактиките, които използваха последния епизод, както и част от броните, са много по-странни от разни там дракони и ледени зомбита. А и са по-трудно обясними.

Comment

• Zalmoxis
                            ветеран
                            • Nov 2007
                            • 969

Thorn написа
                            Но конкретно аз се дразня от всички изброени. Щеше да ми е интерсно и без магия, само с меч.
                            Между другото и мен тези аспекти на сериала ме дразнят. Но се налага да се задоволим с това, което има. Аз винаги съм си мечтал да се направи нещо качествено точно по тоя период. Например сериал за Шарл Дръзкия - на френски, холандски и немски и нонстоп само битки. Ама не знам на кого да си дам идеята

Comment

• Thorn
                              ветеран
                              • Aug 2005
                              • 7760

Между другото само мен ли ме дразни надутата кучка, която се готви да опустоши родината си с нахлуване на хунотатарски варвари и бомбардировки с напалм? И при нея се събират "положителните" герои?!

thorn

Comment

• Thorn
                                ветеран
                                • Aug 2005
                                • 7760

Zalmoxis написа
                                Между другото и мен тези аспекти на сериала ме дразнят. Но се налага да се задоволим с това, което има. Аз винаги съм си мечтал да се направи нещо качествено точно по тоя период. Например сериал за Шарл Дръзкия - на френски, холандски и немски и нонстоп само битки. Ама не знам на кого да си дам идеята
                                И накрая натуралистично да покажат как намират тялото на този психопат. Чисто гол в замръзнало блато, едната буза му се отпорва докато го теглят от леда, другата изядена от животни.

thorn

Comment

Working...