не ти трябва. Първо до сега е имало само един евътн в който го пускаха, останалите са само с подаръчно издание което или в бея за 300-600 евра или ако намериш другарче в русия да ти го изрови за 100. После танка не е такъв нагибател колкото изгежда. С него се стреля само със злато, и те вкарва по около 40К на битка. После ако те пусне с 4-ки си безпомощен, половинатане можеш да ги пробиеш. тебе всичко от 4-ките те пробива, доста 3-ки те пробиват без злато, всички със злато, освне други нагибатели с Пз.1 (каквато там беше версия), реално кефът е само срещу такива които влизат да се гаврят с нови играчи а ти им го вкарваш до сливиците. Всички ТД-та които видиш те пробиват, включая 2 ниво, а там ако срещнеш Т18 той те разпаря а ти не можеш да го пробиеш. Не казвам че не е хубав, но е страшно специфичен и си много зависим от ММ...сега се сещам една игра аз и Стрйкигъл бяхме в платун с такива, самички претрепахме 14 от вразите
а това е друг пример, но е трудно, от тези дето виждаш че съм ги мачкал практически всеки може да те претрепе, примерно Т82 от раз. трябва много да се въртиш, което е трудно ако ти скочат 4-5 едновременно, а добрит резултати се получават само когато твоят отбор е от идиоти, иначе не успяваш да стигнеш навреме за да трепнеш нещо, а ако са идиоти и измрат бързо се оказваш в ситуация да те налазят 5+ и все някой да те цели в слабите места.
а това е друг пример, но е трудно, от тези дето виждаш че съм ги мачкал практически всеки може да те претрепе, примерно Т82 от раз. трябва много да се въртиш, което е трудно ако ти скочат 4-5 едновременно, а добрит резултати се получават само когато твоят отбор е от идиоти, иначе не успяваш да стигнеш навреме за да трепнеш нещо, а ако са идиоти и измрат бързо се оказваш в ситуация да те налазят 5+ и все някой да те цели в слабите места.
Comment