Германски танкове

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Gaden Gogi
    The Voice of Reason
    • Oct 2003
    • 10940

не ти трябва. Първо до сега е имало само един евътн в който го пускаха, останалите са само с подаръчно издание което или в бея за 300-600 евра или ако намериш другарче в русия да ти го изрови за 100. После танка не е такъв нагибател колкото изгежда. С него се стреля само със злато, и те вкарва по около 40К на битка. После ако те пусне с 4-ки си безпомощен, половинатане можеш да ги пробиеш. тебе всичко от 4-ките те пробива, доста 3-ки те пробиват без злато, всички със злато, освне други нагибатели с Пз.1 (каквато там беше версия), реално кефът е само срещу такива които влизат да се гаврят с нови играчи а ти им го вкарваш до сливиците. Всички ТД-та които видиш те пробиват, включая 2 ниво, а там ако срещнеш Т18 той те разпаря а ти не можеш да го пробиеш. Не казвам че не е хубав, но е страшно специфичен и си много зависим от ММ...сега се сещам една игра аз и Стрйкигъл бяхме в платун с такива, самички претрепахме 14 от вразитеClick image for larger version

Name:	shot_308.jpg
Views:	1
Size:	682.9 КБ
ID:	547880
    а това е друг пример, но е трудно, от тези дето виждаш че съм ги мачкал практически всеки може да те претрепе, примерно Т82 от раз. трябва много да се въртиш, което е трудно ако ти скочат 4-5 едновременно, а добрит резултати се получават само когато твоят отбор е от идиоти, иначе не успяваш да стигнеш навреме за да трепнеш нещо, а ако са идиоти и измрат бързо се оказваш в ситуация да те налазят 5+ и все някой да те цели в слабите места.

Comment

• Gaden Gogi
      The Voice of Reason
      • Oct 2003
      • 10940

сега се сетих, Игъла беше качил реплеите в официалният сайт за такива работи.

Comment

• marto475
        новак
        • May 2015
        • 18

https://www.youtube.com/watch?v=34URTuiILe8 ами в този клип изглежда доста голяма гад аз лично играя само руски танкове но от немските този ми направи добро впечатление от клипа и се зачудих дали мога да си го взема някакък и да попитам също за кв220 извинявайте че не е по темата но има ли начин да си взема и него мен по-бързото събиране на пари не ме интересува просто тези танкове са горе долу в мой стил и ме кефят и ми се играе с тях много просто fun да става
        Доста често човекът заради когото бихте поели куршум , стои именно зад пистолета .

Comment

• Gaden Gogi
          The Voice of Reason
          • Oct 2003
          • 10940

не помня каква беше врътката с кв-220, но общо взето е голям боклук, оръдието е импотентно а бронята спасява (до някъде) само ако си топов танк и е бавен.. Много хубав и приятен за игра е Т14, от руските Т-127, и ти гарантирам че играта е много по-рриятна от тази с Пз2J, в пъти. от 5 ниво премиум руски чърчила е доста приятен, особенно ако свикнеш с такова дори скаут съм вземап по по-предната система Но най-добре изчакай тестов сървър и ги пробвай там.

Comment

• marto475
            новак
            • May 2015
            • 18

да но мен ми се играе с кв220 и пз2ж и затова питам има ли начин поне единия да взема
            Доста често човекът заради когото бихте поели куршум , стои именно зад пистолета .

Comment

• Gaden Gogi
              The Voice of Reason
              • Oct 2003
              • 10940

бързо ще ти се отиграя и с двата
              ПЗ2ж търси в руските интернет магазини търгуващи игри, трябва да го има като подаръчно издание, 100 евра+20 и няколко за поща+ 20% ДДС + мито. Другият вариант е намираш приятел там, той го купува праща ти само кода и си спестяваш поща и други екстри.

Comment

• marto475
                новак
                • May 2015
                • 18

ахам а прочетох в официалния сайт че ще има нови танкове от ъпдейт 9.8 някакъв японски тигър , ис3 аутолоадер или т8 и някви други ето снимки http://prntscr.com/7gxw6j , http://prntscr.com/7gxwc1 , http://prntscr.com/7gxwl4 , има ли някакъв начин да си взема някой от тези танкове понеже не ги намирам на техно дърво а пише че са от 9.8 а то вече мина и се чудя дали може да си взема някой от тези танкове , извинявайте за спама но съм любопитен

Comment

• Ultramarine
                  ветеран
                  • May 2012
                  • 663

Доста време е минало, но съм пропуснал, че е имало питане и ще отговоря.

Т-44 беше труден танк и за мен, оставих го с огромно облекчение.След доволно количество игри в Т10 с по-големите му братя ми се наложи да го купя за нещо (вече не си спомням причината), но му сложих екипажа от Т-62А, т.е. не най-добре окомплектованата машина.
                  И въпреки, че машината реално беше същата, вече я усещах съвсем различно и правех страшни неща с нея - справка тази битка http://wotreplays.com/site/851869#en...marine_bg-t-44 , която е най-добрата битка като постиган опит която имам изобщо.

Причината е главно в играта на купол, която се научава от Т10 и която е още по-ефективна в Т8, защото там играчите много по-рядко имат отговор за нея.
                  Т-44 може да се играе прекрасно на купол, но изисква малко повече внимание за разлика от десетките, защото страниците на купола се плоски.
                  Това което му липсва в пробивност го наваксва с мобилност с последния двигател.

Общо взето го играя на купол в първата част от битката или взимам някоя важна висока позиция, а когато се отворят пролуките тръгвам агресивно в гръб.
                  Това общо взето си е стандартната тактика за среден танк.
                  Танкът е слаб при сблъсък на открито с друг танк, заради ниската пробивност, която означава много пропуски, клинчът е вариант, но отново пробивността не дава възможност да се вкарва поражение.
                  В такава ситуация обикновенно избирам да се залепя странично до противника, печелейки от по-ниския профил и увеличения шанс за пробиване.
                  Мобилността позволява и друга тактика - трак на противника и въртене около него по-бързо отколкото той си върти купола, но трябва добър мерник, за да го държиш неподвижен.
                  Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• Хатори Ханзо
                    редовен
                    • Aug 2009
                    • 205

Братлета да споделя радоста си - Ох, Любов защо не сме се срещнали досега? Става въпрос, че от 3 дни имам Тигър 1 и о чудо - месомелачка направо! 6 месеца играя с Тигър П и в началото имах доста голями очаквания, но скоро се оказа доста тегав танк... Все нещо се омазваше и тази челна 200 мм броня все едно я нямаше! Инзи ден си казах като пуснаха евента за ВЗ-111 - "Дай да го купя и да гриндя по бързо!" и още с взимането при това без оборудване, с нов базов екипаж на 80% направо къртя! Приятно изненадан, чак немога да повярвам колко е различен от Тигър П, например: сега съм вече на почти 100% екипаж и давам изстрел на всеки 5,9 сек с П-то на 110% екипаж+вентилатор давам на всеки 7,26 сек, представям си като сложа вент+братя... Вярно че куполата се върти по бавно, но пак е добре, но пък машината се върти по-лесно защото е по-лек и вече дори като среден излизам "Бум" и криене пак, отделно комдния люк не стърчи като гнойна пъпка отгоре и всеки само да стреля. Редовно сега с 6 килса, а преди бяха изключение, отдено заради скорострелноста наливам много повече демидж. Кутия с оръдие, но каква КРАСИВА КУТИЯ! Препоръчвам на всеки пред Тигър П!

Comment

• Jagdwaffe99
                      новак
                      • Apr 2015
                      • 13

За мен Тигър 1 е един от най-добрите танкове в играта ( жалко, че бях глупав и го продадох ). Та сега на въпроса - в момента развивам Тигър 2 и се чудя купола ли да отключа, или окачването. Ако взема купола ще трябва да махна по-мощния двигател, а котката и сеа си е доста тромава - за после направо ни ми се мисли ( механик-водачът е на 85% и се надявам малко да компенсира ), ако взема окачването танка ще е по-гъвкав, но тогава казват, че ще ми дупчат купола. Ако някой може да ми помогне, ще бъде благодарен! Мерси предварително!

Comment

• Хатори Ханзо
                        редовен
                        • Aug 2009
                        • 205

Аз масово ползвам торсиони (купил съм от всеки клас торсиони) - танка е тромав на завъртане и ускорение, но пък от раз слагаш всичко и след това за 10 злато сваляш торсиона като отключиш окачването. Едно интересно нещо обаче в връзка с торсиобна - онзи ден си купих с Т25/2 и какво гледам - за него няма торсиони... И затова се почна един тегав ъпгрейд от окачване, двигател, сега купола и оръдие. Иначе куполата на Тигъра е много добра ако я сложиш, доста по-добре бронирана и живота е по-спокоен.

Comment

• Jagdwaffe99
                          новак
                          • Apr 2015
                          • 13

ЕЙ ЗНАЕХ СИ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ХАРЧА ЗЛАТОТО ЗА ГЛУПОСТИ!! Въпреки това съм изненадан от мобилността - за мен не е чак толкова зле -сложих втория купол и сега отключвам окачването(ОБАЧЕ КАКВО ИМ СТАВА НА ТИЯ ХОРА-5 БИТКИ САМО ЗАГУБА, ЗАРАДИ УМНИ ИНДИВИДИ В ОТБОРА - ВИНАГИ ОСТАВАХ ПОСЛЕДЕН И ГРЪМВАХ ОКОЛО 2-3 ОБАЧЕ НЕ Е ЛЕСНО 1 С-У 15 - направо толкова бой не съм отнасял до сега!)

Comment

• Jagdwaffe99
                            новак
                            • Apr 2015
                            • 13

Tова малко не е свързано с темата, но като видях накои какво пишат, почнах да се притеснявам - ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ ВСЕ ПО-МАЛКО ХОРА ИГРАЯТ WOT-УЖАСС!!! Дано нещата да потръгнат по-добре в бъдеще.

Comment

• Хатори Ханзо
                              редовен
                              • Aug 2009
                              • 205

Намаление (-15%) на 8 ниво машини има и от днес съм горд собственик на Пантера 2 - паричките стигнаха точно за купя машината, накача инвентара (Вентилация, Дотикавач, и ... Бинокъл) както и да преобуча стария екипаж на Носхорна. Защо за Носхорна - страхотно оръдие, добра мобилност, ама е унизително да те застрелва Лукс или редовно да ме насмете някой друг с HP снаряди. Въпреки наказанието екипажа е с 98% на 2 скил

Comment

• Лейн
                                ветеран
                                • Feb 2006
                                • 7116

Уф, от бая време не бях играл на хевита, а имам само няколко любимеца сред тях . И бум - в първата игра на УОТ от седмици насам - майстор. Кеф.

Click image for larger version

Name:	shot_090.jpg
Size:	678.8 КБ
ID:	553047

Click image for larger version

Name:	shot_091.jpg
Size:	634.2 КБ
ID:	553048

Comment

Working...