Германски танкове

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Gugushev
    Siemka
    • Aug 2013
    • 38

don4o написа
    А при мен 42%!!!Приключих с него!!!
    При мен се получи нещо подобно с ИндиенПанцера и сега с Лео Прот. Демиджа и опита са ок, но над 50% победи не мога да мина каквото и да правя.

Comment

• BacillusBulgaricus
      ветеран
      • Apr 2012
      • 524

Gugushev написа
      При мен се получи нещо подобно с ИндиенПанцера и сега с Лео Прот. Демиджа и опита са ок, но над 50% победи не мога да мина каквото и да правя.
      +1 И аз!
      http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• vvasman
        редовен
        • Apr 2007
        • 183

Джъмбото беше добър преди да порежат фугасницата и да вкарат златните снаряди за кредити, когато можеше да влезе на бургия, и да разпори с маневриране и близка стрелба противник, без да получи сериозни щети. Сега не знам как ще е, но в момента не може да разчита на бронята, а пораженията от фугасницата са доста по-малки от преди.

Comment

• BacillusBulgaricus
          ветеран
          • Apr 2012
          • 524

Rhm.-Borsig Waffenträger на свой ред стана елитен и остава в гаража ми! Чудесна, забавна, незабравима машина!!!
          Направих няколко битки (прекалено малко за категорична оценка) със следващият по веригата Waffenträger auf Pz. IV. Към момента, а навярно и занапред ще смятам така - този танк е НЕСЪВМЕСТИМ с моя маниер на игра! Прекрасни оръдия, НО ужасен ъгъл на вертикално отклонение надолу, когато оръдието е насочено напред. За някакъв приемлив ъгъл, трябва да обърнеш танка с борда или със задницата по посока на стрелбата. Това за мен е мъчение. Не желая да маневрирам като електрокар в магазин МЕТРО! Допускам, че и 10-ката вафла след него е същата драма. Степен на маскировка - УЖАСНА. ГРЪМНЕШ - СВЕТНЕШ! Тези танкове може и да са добри, но не ми пасват, тъй че ще се постарая бързо да приключа с тях.

P.S. ПРОДАДОХ го тоя боклук! Майната му на медаля немски инженер. Това не се трае.
          Last edited by BacillusBulgaricus; 14-12-2013, 19:13.
          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• bruchpilot
            редовен
            • Jun 2013
            • 185

Привет на всички!
            След като шефа на клана най - после успя да ме уговори да си направя един тежък танк за командните боеве се принудих да си взема един Тигър с идеята един ден да стане кралски Честно казано след като прочетох всичкия вой по форумите очаквах нещо от рода на М3 Lee, но за щастие бях приятно изненадан! Дори и като се вземе предвид, че като заклет среднотанковец редовно измисям какви ли не несвойствени за машината золуми и статистиката ми с тигъра е плачевна, трябва да кажа, че машинката си е супер. С това страхотно оръдие е просто удоволствие да наказваш танкове с по няколко нива над теб Единственото кофти нещо е че редовно ме палят /особено Т-34-85/, но за това си има пожарогасители!
            П.С Какви модули бихте ми препоръчали за Тигър II? Аз лично съм се спрял на дотиквач и дивотията за бързото свиване, а за третия се двоумя между рогатка и стабилизатор.

Comment

• feersum
              Петнохолно алкно
              • May 2011
              • 1270

За Тигър 2 - моите модули са вентилация, дотиквач, по-бърз прицел. От стабилизатор не виждам смисъл - на тоя танк силата не му е стрелба в движение. За рогатката - може, ако смяташ да клечиш по храстите и да зяпаш надалеч. Но тъй като обичайно го играя от втора линия, почти винаги пред мен има кой да свети, а аз да наливам.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• bruchpilot
                редовен
                • Jun 2013
                • 185

feersum написа
                За Тигър 2 - моите модули са вентилация, дотиквач, по-бърз прицел. От стабилизатор не виждам смисъл - на тоя танк силата не му е стрелба в движение. За рогатката - може, ако смяташ да клечиш по храстите и да зяпаш надалеч. Но тъй като обичайно го играя от втора линия, почти винаги пред мен има кой да свети, а аз да наливам.
                Благодаря!
                За стабилизатора все си мисля, че може и да е полезен в командния бой - там понякога се налага да се стреля и в движение. Но може би на първо време все пак ще пробвам с рогатка - нея винаги мога дя я сменя!

Comment

• Angelmr
                  ветеран
                  • Jun 2005
                  • 1398

Тигър едно е незаслужено оплюван танк. За мен е най-добрия танк в седми тиер (Т29 макар че е поставен в таблицата като седми, е толкова ОП че по-скоро го смятам за осми и не го броя).

feersum написа
                  Аз пък му слагам задължително стабилизация. Независимо каква е силата на танка, не друго а движението ти разширява кръга на прицела и като следствие стабилизацията, поради по-свития максимален кръг от който тръгваш да свиваш, ти свива по-бързо прицела, от колкото подобрения прицел.

Comment

• Ultramarine
                    ветеран
                    • May 2012
                    • 663

Angelmr написа
                    Тигър едно е незаслужено оплюван танк. За мен е най-добрия танк в седми тиер (Т29 макар че е поставен в таблицата като седми, е толкова ОП че по-скоро го смятам за осми и не го броя).

Аз пък му слагам задължително стабилизация. Независимо каква е силата на танка, не друго а движението ти разширява кръга на прицела и като следствие стабилизацията, поради по-свития максимален кръг от който тръгваш да свиваш, ти свива по-бързо прицела, от колкото подобрения прицел.
                    Аз също споделям това мнение!

Даже и при тежки танкове стабилизаторът води до по-бързо събиращ се мерник, отколкото подобреният прицел (при моя стил на игра).

Ако обаче се стои на една място дълго време и се стреля изстрел след изстрел, прицелът ще носи повече, но за мен това е обречена стратегия.

Тигър 2 на сайдсyиип ще има повече полза от стабилизатор, отколкото от прицел или поне при мен беше така.
                    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• ViktorKitov
                      редовен
                      • Oct 2013
                      • 159

Ultramarine написа
                      Аз също споделям това мнение!

Даже и при тежки танкове стабилизаторът води до по-бързо събиращ се мерник, отколкото подобреният прицел (при моя стил на игра).

Ако обаче се стои на една място дълго време и се стреля изстрел след изстрел, прицелът ще носи повече, но за мен това е обречена стратегия.

Тигър 2 на сайдсyиип ще има повече полза от стабилизатор, отколкото от прицел или поне при мен беше така.
                      В BGPZ трябва да ги патентовате тези изрази. Пешо е същият

Comment

• feersum
                        Петнохолно алкно
                        • May 2011
                        • 1270

ViktorKitov написа
                        В BGPZ трябва да ги патентовате тези изрази. Пешо е същият
                        О.о Кой Пешо?
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Shemetronix
                          новак
                          • Nov 2013
                          • 15

feersum написа
                          О.о Кой Пешо?
                          Caudy от BGPZ

Comment

• feersum
                            Петнохолно алкно
                            • May 2011
                            • 1270

Shemetronix написа
                            Caudy от BGPZ
                            А, окей, щото и аз съм Пешо

Comment

• Imperial
                              Мошенник
                              • Jan 2003
                              • 12066

Бъфнатото Льове е фантастично. По-малките тиъри не могат да го одраскат даже.
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Jagang77
                                новак
                                • Dec 2013
                                • 3

Hetzer е машина която се играе с отсколачни патрони изклучително брутален разрушител имам вече 4 пъти воин 2 от които с по 8 фрага + 2 медалa halonen можеш да убиеш всичк със 105 мм оръдие а танковете от тиър 4 на 80% на на един истрел

Comment

Working...