търсих до преди малко....ама картечницата да е целна от 200 м ще е малко трудно, същото за долният лист - "екран на местноста"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Германски танкове
Collapse
X
-
И аз наскоро го продадох моя JT.Ставаха и добри битки с него, но с тва налазване на медиуми няма шанс "бункера" особено в рандом.
А артилерията направо ме ползваше за тренировъчна мишена, тоя билборд почти няма къде да го скриеш, а и те горките като видят лесна плячка и веднага ме налазват
Изненадващо хора, които все още не са усвоили Ферди и имат проблем с маневреността му не се вслушват в съветите ми и се хвърлят на JT смятайки, че с голямото оръдие нещата някак ще си дойдат на мястото.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеНещо интересно;
Има бая матриал за втората линия средни немски, освен свръхтежките неща.
Жив да си!! Божке, колко немска техника - КЕФ!!!
Comment
-
feersum написа Виж мнениеНещо интересно;
Има бая матриал за втората линия средни немски, освен свръхтежките неща.
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеДа си призная Panter III до сега не бях виждал. Интересно е това нещо и ще е добре да се включи към немските истории, стига да не е платено
Абсолютна измислица с две думи.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеАбсолютна измислица с две думи.
Гледам има и някакъв Tiger IIIL (PzKpfwg E-90), който визуално изглежда като Е-75..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Аз пак да кажа бидейки Немцовод. Повлиян от писанията ви, уважаеми колеги, си купих ЯгдПантер2 - на Ферди по-младото братче. Във възторг съм!!! (Признавам BigBeer, ти ми предрече, че ще се изкефя на тази машина ) Бързо, маневрено с мощния и точен топ - направо Рапсодия! макар да е по-слабичка бронята, ъглите и са доста добри. Качих екипаж, преобучен от Хумеля. На 70% бяха завалиите, на танка сложена само една мрежа камуфлажна, колкото да не е без хич, обаче още в първата битка творихме чудеса. В "Езерен град" картата, навлязох в уличките и почнах да раздавам спатии дет са вика. 4 убити и още няколко натъртени. Дядо обича тази машинка! Дядо ша и купи вентилаторче и дотиквач.
Comment
-
На мойта ЯгдПантера 2 качих разжалвания екипаж от продадения ЯгдТигър - братя по оръжие на 100% + ремонт на около 60-тина %.
Вентилация, дотиквач и мрежа - и машината стана ... майка плаче"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment