Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Ето една свежа битка. Както никога се паднах с няколко интелигентни съотборници. Видяха, че работата е много напечена и се отзоваха без да ги моля (аз като искам помощ всички бягат далеч от мен, защото знаят, че ще боли и ще се мре ) Показахме отборна игра и надвихме по-силни танкове, а и моето танкче не ме подведе този път. С малко хитрост изиграх Tiger P и IS-3, може би са били сиемки, но определено си го получиха!
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Преди време бях почнал английската линия арти стигнах до бишоп и се отказах вчера го купих наново и страхотно се забавлявам. Това чудо стреля на около 400 500 м но имам чувство че снаряда му минава от всякъде и от какъв ъгъл пада снаряда му !! Мор съм за хелкатите един ме обяви за хакер понеже го взех на един изстрел и печели пари важно да му свикнеш понеже му е къса стрелбата .
Comment
-
Снощи - 13 победи, 5 загуби.
Повечето игри ми бяха с Т-15 (9:2), с който вече имам 67,19% победи. Екипажът е на 99% първи скил - още десетина битки и BiA се активира, после - держите меня семеро"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
don4o написа Виж мнениеТАКЪВ ПРОЦЕНТ ПОБЕДИ СКОРО НЕ БЯХ ПОСТИГАЛ!!!![ATTACH=CONFIG]23417[/ATTACH]
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеИ на мен ми потръгна с победите
[ATTACH=CONFIG]23448[/ATTACH]
Comment
-
Да не чуе Дяволът, но тази вечер ми върви както никога! Имах около 6 поредни победи, като моите съотборници съумяха макар и с извънземни сили да извоюват 3 победи при напълно отписана битка! Съответно два пъти попаднах срещу тиер 8 и се представих по-добре от тиер 7 и 8 с моята консерва, но загубихме. Ето една от битките в тиер 6:
За да не правя нов пост, допълвам в този последната си битка. Направих Мастер едва с две убийства, но битката си беше напечена и наливах с всички сили!
П.С. След горният ми коментар 3 загуби, попадайки в идиотски отбори, но пак с лидерски позиции!
Last edited by Mu3epHuk; 17-03-2014, 00:28." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
Comment