If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как досега не съм подозирал за съществуването на М6, направо не мога да си го простя?! Понеже съм привърженик на немците, не съм му и поглеждал линията, но заради прехваления Т29 реших да мина и през него. Мислех, че Т1 Хевито е много приятен танк, обаче М6 си е направо жесток! В 20 поредни битки имам 19 победи с него, като винаги съм отгоре по демидж (х2, х3).
Как досега не съм подозирал за съществуването на М6, направо не мога да си го простя?! Понеже съм привърженик на немците, не съм му и поглеждал линията, но заради прехваления Т29 реших да мина и през него...
И аз като тебе, колега! Почти три години като рекох немци, та немци. И тук там някой руски танк. Тежките американци ги отминавах с баварско презрение Обаче сега не мога да им се нарадвам, щото и аз стигнах като тебе до М6. И Т1 Хеви и М6 се представят брилянтно, като вероятно и немската ми школовка си казва думата
И аз като тебе, колега! Почти три години като рекох немци, та немци. И тук там някой руски танк. Тежките американци ги отминавах с баварско презрение Обаче сега не мога да им се нарадвам, щото и аз стигнах като тебе до М6. И Т1 Хеви и М6 се представят брилянтно, като вероятно и немската ми школовка си казва думата
Щом М6 ви кефи толкова то като вземете Т29 друго няма да искате да играете а после и Т32 си го бива компактно танкче,пъргаво за тежък а за финал 600мм предна броня на купола(маска на оръдието+купол) да ви е сладко дет се вика
Това с Wolverine,подобни битки са ми често срещано явление.На повечето съм на 1-2 изстрела,но росомаха-та не се дава лесно!Най ме накефи,зануляването на КВ-1С...
С росомахата е 76 М1А2,обаче Т40 е с 10,5.направо ги изпарява по големи са им броните в 5 тиър.Опитах,ама не се получава.Това американската линия все едно е копирана от немската!Разликата е,че повечето рикушети в полза на америчка.Не всичко,дето гръмне влиза!
Това го поствам само заради медала Scout със Е75, при наличието на няколко средни танка и Т21
Добре, че обекта вървеше след мен, че с тия смотани кампери бяхме глътнали вода.....
ИС6 форевър
Ако не ми крадяха така грозно фраговете, щеше да изкара още 75 к, ама нейсе, живи и здрави да са.
Правих чудеса, ходих по вода, но...паднахме Много едноклетъчни имахме в отбора
Загуба
Битка: Клисура 3.3.2014 г. 09:14:41 ч.
Танк: S35 CA
Опит: 1*901
кредита: 32*140
Постижения в битка: Войн, Голям калибър, Медал Радли-Уолтърс, Значка за майсторство: "1 степен"
Comment