Още не съм взел Т-29.Кефя се на М-6 максимално.Може би идеалния танк в тиър 6.А колко пари носи...и на бой държи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Bloksir написа Виж мнениеОще не съм взел Т-29.Кефя се на М-6 максимално.Може би идеалния танк в тиър 6.А колко пари носи...и на бой държи
Comment
-
Как досега не съм подозирал за съществуването на М6, направо не мога да си го простя?! Понеже съм привърженик на немците, не съм му и поглеждал линията, но заради прехваления Т29 реших да мина и през него. Мислех, че Т1 Хевито е много приятен танк, обаче М6 си е направо жесток! В 20 поредни битки имам 19 победи с него, като винаги съм отгоре по демидж (х2, х3).
Comment
-
ckok_nogckok написа Виж мнениеКак досега не съм подозирал за съществуването на М6, направо не мога да си го простя?! Понеже съм привърженик на немците, не съм му и поглеждал линията, но заради прехваления Т29 реших да мина и през него...
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеИ аз като тебе, колега! Почти три години като рекох немци, та немци. И тук там някой руски танк. Тежките американци ги отминавах с баварско презрение Обаче сега не мога да им се нарадвам, щото и аз стигнах като тебе до М6. И Т1 Хеви и М6 се представят брилянтно, като вероятно и немската ми школовка си казва думата
Comment
Comment