Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Victory!
Battle: Sand River 4/5/2014 7:49:26 PM
Vehicle: StuG III
Experience received: 3,076 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 67,640
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Pool's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Горките нямаха шанс дори да ми се противопоставятNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеVictory!
Battle: Sand River 4/5/2014 7:49:26 PM
Experience received: 3,076 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 67,640
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Pool's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Горките нямаха шанс дори да ми се противопоставят
Comment
-
Aз, таковата нощес ....
Sand River 5.4.2014 г. 03:06:28 ч.
StuG III Получено: опит 1190 сребро 27526
: Top Gun, mainGun, Pascucci's Medal, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Успях да тресна 14 от вразите, но добри хора-помагачи, ми довършиха няколко от тях. Интересното е, че подходих от другата страна при много сходен резултат.
А преди малко реших да вадя Мардер на промоционалното акаунтче. 11 битки - 6 ас-а. Стана ми интересно и финално 16 битки - 41 унищожени противници. Бях позабравил каква сила са немците на малките лвл-и.Last edited by bigbeer; 05-04-2014, 22:32.
Comment
-
Victory!
Battle: Murovanka 4/5/2014 11:18:21 PM
Experience received: 1,545
Credits received: 36,308
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Fadin's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Аз си продължавам по схемата .Този път си подобрих рекорда за поражение - 3116
Конфронтация Т6 на Мурованка. В началото понастрелях няколко нахални 1С, при което виждам в чата позната просташка реч
Индивида е с ник "plamkooo"
Та карайки 1С, той самоуверено ме обяви за мишка и се закани да ме свали с един удар
Аз пък му обещах, че 75мм немско желязо ще го върне в гаража.........
Останалото е история дето се викаNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Добре би било серията постове да отидат в темата за немските машини. По-малко посещавана е и няма да потънат в масовката. А са постижения, които си струва да се помнят. Не всеки ден, танк от играта, налива близо 10 пъти собствените си точки като щета. Редки постижения са и Пул, Ридли - Уолтърс, Фадин, донякъде и Паскучи....
Comment
Comment