Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Пичове може да ви писва от мен вече, но тези дни съм огИн
Victory!
Battle: Widepark 4/12/2014 5:00:59 PM
Vehicle: StuG III
Experience received: 2,163
Credits received: 58,671
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"
3663 поражение !
Чак ме е яд, че го раздавах каубойската и не ми стигнаха снарядите накрая
Някой имаше ХВМ и вика 95% шанс за победа - невъзможно те са половин отбор КВ-1!Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеТо нали това му е работата на този таралясник да отнася боя
Comment
-
Една от най-епичните ми битки! Раздавах щедро щети по враговете докато накрая започнаха да капват. Останахме аз и моята артилерия срещу тяхна артилерия и Т32 на 100 % здраве. Т32 получи 3 непробивания в близък бой. Моите се разреваха в това време - омг и подобни. В крайна сметка, артилерията помогна малко, а и на онзи късметът изневери и успях да го пробия 3 пъти. Викат много епично, но ще е такова, ако бием! Друг вика - Пич, това ще е петата ми победа! Моля те!
Радвам се, че не се изсрах на метеното. Като видях статистиката се удовлетворих , че не предадох колегите с по над 3 к щети - старали са се.
Остана артилерията им - Дойде артилерията им. Опатках я. Това е първият ми медал Воин за този танк. Сигурно шест пъти съм се разминавал на истински косъм от него. Радвам се, че се получи така запомнящо се. Сега да си допия биричката...
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
Comment