Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Victory!
Battle: Sand River Thursday, May 23, 2013 7:40:59 PM
Vehicle: Lorraine 40 t
Experience received: 1,442
Credits received: 53,190
След първия барабан бях останал на 20HP, никой обаче не се престраши да изяде един удар и да ме довърши...и аз реших да им покажа колко голяма грешка са допуснали.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Писна ми вече да троля с Хетцера и се върнах към старата страст - разнообразна игра с медиуми - Pz-IV и т-34-85. Освен многото битки с по две убийства и на първо място по нанесени щети с Pz-IV се започнаха вече и бройките. Идеален е за обходни маневри, засади и да им изкачам в гръб на разни "безсмъртни" хевита. Ето една що годе свястна битка... вече му свиквам с капризите. Общо взето играя една собствена тактика, като снайпер но изнесен по възможност в техния тил, за да ги удрям странично и в гръб. Трудно е, но с тази бързина на придвижване и бързото 75мм-во са възможни всякакви чудеса
Comment
-
Най-накрая ас и с Пантера II, ама пък колко много ми върза за да го направя...
Победа!
Битка: Летище 29 май 2013 г. 11:11:28 ч.
Танк: Panther II
Опит: 2*346 (x2 за първата победа за деня)
кредита: 26*715
Постижения в битки: Стоманена стена, Войн, Снайперист, Изкусен стрелец, Косата на Смъртта, Значка за майсторство:Танков ас
Comment
-
boyankolev написа Виж мнениеНай-накрая ас и с Пантера II, ама пък колко много ми върза за да го направя...
Победа!
Битка: Летище 29 май 2013 г. 11:11:28 ч.
Танк: Panther II
Опит: 2*346 (x2 за първата победа за деня)
кредита: 26*715
Постижения в битки: Стоманена стена, Войн, Снайперист, Изкусен стрелец, Косата на Смъртта, Значка за майсторство:Танков ас
Comment
Comment