Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Как може с калпав лек танк да надрусам най-много щета в битката? и д ами открадната сума фрагове. Прмерно на чафито му направих 580 щета, и някой ми го крадна. 1:1 а прединего надрусах 550 на кромуел...при това този с чафите го гледам ч ее доста добър, малко по-висок от моят процент победи а с М24 -59%...то е ясно че се фукам, ама се питам какво правиха другите през това време.
Comment
-
-
Тази вечер направих няколко ротни с WZ-132 и съм избрал две, в който той беше разликата между победата и загубата.
Видях, че нашия отбор губи и реших да направя нещо изненадващо ( вероятно и доста глупаво) и скочих право в средата на мелето.Последва хаос, въртене на куполи и пропуски в крайна сметка с другия лек танк обърнахме игра отиваща на загуба.
Тук започнах зле и много бързо ме свалиха до критична кръв.След това обаче с Т71 върнахме инициативата при леките танкове и ние станахме дразнителите.Last edited by Ultramarine; 27-06-2013, 01:39.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Hartman изненадващо малко експи ти е дало за толкова много щета при това си е нанесена на високи тиъри.
Аз също съм имал подобни ситуации да наливам много на танкове 1-2 нива над мен и въпреки това да ми дава малко опит.
Да не би да си палнал някой и поражението от пожара да го "таксува" по-малко?
Узи аз неневиждах бавното прицелване на Т1 и братята за мен бяха логичния избор за първо умение, последвани от двете за стрелба в движение на мерача и шофьора.Да ти кажа останах много доволен от промяната, а и слагането на вентилатор в последствие коренно промени нещата.
Т18 има същия проблем и там го реших по същия начин с BIA+Snap shot+ Smooth ride.
Ще ми е интересно да споделиш какво мислиш за лампата.Аз го игрея супер агресвно и ходя близо заради картечницата, за това и си знам, че съм спотнат постояно и не ме притеснява, от там и не виждах смисъл от лампа, а гонех по-добро прицелване.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine, само един подпалих - Е-75-цата. И аз се учудих на опита, даже имам и немалко спотване, поне парите бяха нормални.
Т1 е голям звяр. Аз го вдигнах по различен начин, но все пак го ползвам за ЕСЛ. Първо умение - маскировка, второ на командира за по-голям обзор, шофьорчето за каране офроуд, трети скил - пак на командира за обзор и ремонт на шофьорчето. Четвърти скил сигурно ще е брадърс ин армс и може да ресетна някой на командира за лампа, но тя не е толкова нужна при този тип игра.С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума
Comment
-
Друго което ми идва на ум е демидж дилърите от високите нива да са порязани в таблицата за изчисляване на опита, за да не се получават космически резултати.
Ако знаех само поражението бих предположил, че ще имаш минимум 1800експи чист!
Изобщо ще е интересно да се види как се изчислява поражението от запалване и как са поставени 50Б, Т57 и т.н. в таблицата.
Щом си го развивал от гледна точка на ЕСЛ уменията изглеждат напълно логични с оглед на ролята, която изпълнява там.Аз си го играя главно рандом за кеф, а ЕСЛ не е приоритет от там и нуждата за максимално бързо прицелване.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment