If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гоги ето нещо подобно на горното, но с малко късмет на моя страна.
.
на Матилдата снарядите не свършват въпреки че аз нося май 40 подкалибрени и се е налагало да довършвам с тях, ама то щом се е стигнало до там (аз стрелям сравнително точно) значи битката е била епична. Ужасно много ме кефи този танк, жалко че няма хубаво гориво за него, и не винаги милоста ми стига до всички. а най-обичам хетцери, разли разбрали-неразбрали тръгнали да ми се правят на нагибатори
За тази игра според мен е важно да си намериш 2-3 машинки които силно да те кефят и да си връткаш с тях, ето ти с щуга, аз с матилдата...навремето преди да го порежат много обичах с мардера да играя...но го окепазиха...
Нямам свободен слот, а не ми се купуват още. Освен това екипажа с 3 пълни умения отива на Тигър. Не ми се мъчи с нов екипаж. Ако някога реша може пак да го купя - така или иначе имам към 11 млн сребро, ако изчистя склада сигурно ще станат поне 14 млн и това без специално да се опитвам да трупам.
Ментор е, да.
Аз винаги пускам командира с ментор и като направи 100% го сменям за желаното умение (в случая ще е BIA, разбира се). По-бързо се изгазват уменията така.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
В последно време СП-то нещо спря да ми е сред любимците и сега го пуснах с неохота, но се получи приятна битка... http://wotreplays.com/site/230462#self
У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment