И аз така карам Матилдата и я смятам за най-силния танк в Т4, обаче ми липсват поне още 10-тина км/ч.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
добра, и очевидно скороста не е била проблем щом си допълзял и до артилериите....ама защо масово се проспуска трета страница от статистиките, а именно тя е най-интересна.
Аз си мисля за взвод от Пз3 А и Матилда, до достигане на противника германеца бута матилдата, после матилдата сковава вразите с огъна а германеца реализира предимството си в маневреност фланкира и разстрелва...трябва да се пробва...ама като гледам моит ехора какво имат май аз ще съм с германският танк...който също харесвам.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеТова бритиш Матилда ли е? Не ленд-лизовската? Оглеждам се и аз за забавни танкчета ниско ниво.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеХа тая вечер явно съм абониран за Паскуачи, че и скаут го раздава Матилда-та - 5 открити, а и косата съм направил - това сигурно с артите и медиума, защото се разправях с четиримата едновременно. Тоя път снимах и третата страница.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеи в битка срещу 6-тици успя да заработи и "Лехваслайхо".Много сладка машинка.
Comment
-
Трудно е да се хвалиш с легендарният Тигър, който е в играта е на средно равнище в тиър 7 .И все пак ще пробвам да се похваля.С 8 изстрела повалих Льове/ удари в задно колело на веригата най вече/ ,с още 2 тигър 2/ естествено не сам за него/ от 18 изстрела уцелих с 17 и толкова пробивания и танков ас.........Last edited by staloun; 12-01-2013, 22:41.
Comment
Comment